Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Üniversite'den itibaren sokakları incelemeye başladım. İnsan tanımak, hikayeleri paylaşmak başlıca keyif aldığım konular arasında. Filmler, kitaplar, müzikler zihinsel imgelerle coşabilir fakat gerçekler sokaklarda ve meydanlarda. Merkezii Sinir Sistemi üzerine hazırlanmış preparatlar üzerine satış ..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Gıdaların hekimliği

Teşekkürler Muharrem bey harika yazınız için, Bir başlıkta hayatın bir çok dinamiğine dokunmuş olduk birlikte... Kişinin ilk başta kendisini ve etrafındakileri sevmesiyle, gülmesiyle, gezmesiyle hayat kalitesi bir anda değişebilir ve insani anlamda bir basamak daha yükselebilir. Kalın sağlıcakla…

21 Kasım 2013 16:42
Kudet narı, kudret gibi.

Nizamettin Bey, Harika bilgilendirici yazınız için teşekkür ediyoruz. Cilt ve deri sorunlarına şifa olduğuna defalarca şahit oldum. Lapasını yaranın üzerine uyguladığımız zaman, kapanması hızlandı, özellikle ameliyat sonrası dikiş yaralarında, enfeksiyon riskini azaltıyor. Yıl içinde sadece 2-3 ay taze kudret narı bulabiliyoruz. Fakat kudret narı ekstrası ile içeriği zenginleştirilmiş kudret narı kremi var. Doğal ve katkısız oluşu bize güven verdi. Kullandık ve çok memnun kaldık. Bu şifa dolu bitkinin ülkemizde kolayca yetişiyor olması büyük zenginlik. İlginize şimdiden teşekkür ediyorum. Hepinize sağlıklı günler dilerim :))

04 Ekim 2013 16:02
 
Toplam blog
: 18
: 6165
Kayıt tarihi
: 04.10.13