Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Eylül '07

 
Kategori
Doğal Hayat / Çevre
 

Her yerde inek var

Her yerde inek var
 

Şişli’’nin göbeğinde, hergün karşılaştığım ama sonlarını da bir o kadar merak ettiğim, küçücük şeyler.. Sadece Şişli de değil elbette.. Nişantaşı, Harbiye, Profilo ve Cevahir Alışveriş Merkezi'nde de var bu misafirlerimiz..

Yaklaşık 150 adet inek, İstanbul’un değişik yerlerinde sergileniyor. Bir alışveriş merkezinin bahçesinde bulunan inek heykelleri ile fotoğraf çektirmek isteyen o kadar çok insan var ki. Oradan her geçtiğimde “insan inekle resim çektirmek ister mi yaw ? diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi. İnek heykellerini okşayan bile var :))

Sergiden, bu inek heykellerini evleri için alanlar mutlaka olacaktır. Ancak bu devasa oyuncakları evin hangi bölümünde bulunduracaklarını da merak ediyorum. Peki sergide satılamayanlar?? Atsan atılmaz, satsan satılmaz misali..

Cow Parade, etkinliğinin, gelirlerinin Sokak Çocuklarına, AÇEV’e , Tema Vakfına ve belki de bilmediğim başka kuruluşlara, fon oluşturulacağını bilmek, ayrı bir keyif.. 31 ekime kadar onlarla yaşamaya devam.. Umarım beklenen ilgi ve gelir, gerektiği gibi olur..

(Yerim müsait olsa, bir tanede ben alacağım ama.:))

 
Toplam blog
: 18
: 661
Kayıt tarihi
: 26.07.07
 
 

Hayatın ne kadar çabuk geçtiğini, insanın en fazla hissettiği yaştayım Baltalimanı Behçet Kemal Ç..