Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Eylül '12

 
Kategori
Dünya
 

Herkese iyi eğlenceler!

Herkese iyi eğlenceler!
 

Eğlence Merkezi (!)


TÜM DÜNYAYA, HERKESE İYİ EĞLENCELER!

RAKI KADEHLERİNİ ve BAİJİU BARDAKLARINIZI KALDIRMAYA HAZIRLANIN!

(Özellikle, eğlenceye bayılan; Las Vegas, Central Park (Amerika), Lido, Moulin Rouge (Fransa), Funkybuddha, Paper Club Londra (İngiltere), Ukrayna, Kızıl Meydan (Rusya), Bollywood (Hindistan), Rio Karnavalı (Brezilya), Pizza, Âşıklar Çeşmesi (İtalya), Madrid, Nou Camp (İspanya), Tayland (Her Yer) ve Oktoberfest (Almanya)’e müjdeler olsun!)

Çin'in platformunu Ukrayna'dan satın aldığı Varyag, düzenlenen bayrak töreninin ardından ülkenin ilk 'uçak gemisi' olarak donanmaya teslim edildi. Dümensiz ve motorsuz şekilde Ekim 2001'de Türkiye boğazlarından geçirilen geminin yenilenme projesine 2002'de başlanmıştı.

Varyag, Liaoning eyaletinin Dalian limanında düzenlenen törenle Çin'in ilk uçak gemisiolarak ilan edildi. Çin hükümeti, ülkenin resmi kuruluş yıldönümü 1 Ekim 1949'da Varyag gemisiyle gövde gösterisi yapmayı planlıyor. Geminin ise 2017 yılında tam olarak deneme süresini tamamlayacağı ve tam donanımlı bir savaş gemisi olacağı öngörülüyor.
Kuznetsov sınıfından olan Varyag, 306.5 metre uzunluğunda ve 72 metre genişliğinde. Geminin J-15 savaş uçağı, JT-9 deniz eğitim uçağı ve Z-8 tipi helikopter gibi unsurları taşıyabileceği belirtiliyor.

Sovyetler Birliği'nin çökmesinin ardından Ukrayna'nın sahip olduğu gemi, 1998 yılında açık artırmayla "EĞLENCE AMAÇLI KULLANILACAĞI” iddiasıyla Çin'e satılmıştı. Şu anda dünyada ABD, İngiltere, Fransa, Rusya, İspanya, İtalya, Hindistan, Brezilya ve Tayland'a ait toplam 21 aktif uçak gemisi bulunuyor.

ÇİN’in İLK UÇAK GEMİSİNDE TAM 5 MİLYAR 600 MİLYON (Dünya nüfusu 7 Milyara dayandı, Çin de 1,4 Milyara!) “SERSERİ” ya da “KIZKAÇIRAN” OLARAK DA BİLİNEN, NEREYE GİDECEĞİ ve NEREYE GİRECEĞİ BELLİ OLMAYAN KONVANSİYONEL SİLAHIN BULUNDUĞU BELİRTİLİYOR. BAKALIM; KİMİN NERESİNE KAÇACAK!

Hee… unutmadan! Barutu bulan Çinliler, eğlenceyi, havai fişeği çok severler!.. Mutlak, yeni eğlence merkezleri açacaklardır. Siz zahmet edip gitmeye kalkmayın, mobil eğlence merkezleriyle onlar size gelecektir. Tüm Dünyanın; evine, iş yerine, altına, üstüne, cebine giren ÇİN, kimin neresine girmez ki…  1/5 Yüksek bir orandır, dikkatli olunmalı. AZ SONRA!..

 
Toplam blog
: 63
: 945
Kayıt tarihi
: 30.08.12
 
 

Reklam ve Metin Yazarıyım. 1962 Yılında başkentte doğmuşum.  O beni bitiremeden ben O'nu ..