Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Aralık '07

 
Kategori
İlişkiler
 

İçimdeki seni seviyorum

İçimdeki seni seviyorum
 

Hani herseyin birde sahtesi uretilmistir insanlar icin taktigimiz takilarin bir sahtesi , uretilen unlu markalara ait kiyafetlerin sahtesi, yemek kitaplarina bakarak yaptigimiz yemeklerin bizim tarafimizdan cikan sahtesi ve ne kadar aci olsada dostum diyen, arkadasim diyen, ya da sevgiliyim diyen insanlarin sahtesi.

Hayatta ilk once karsilastigimiz kisinin dis guzelligine asik oluyor yada begeniyoruz . Ozelliklede karsimiza soyle en karalisindan en kara kasli kara gozlusu ciktimi ozaman dunyamiz alt ust oluyor. Ancak sonrasinda ic dunyasina aciyoruz penceremizi. Onu gorebilmek icin zavalli ayaklarimizin uzerinde saatlerce durarak kose baslarinda bekliyoruz oylebir bekleyiski bu yeri geldiginde ayaklarimiz sisiyor aslinda hic dusunemiyoruzki onu bekliyen bizdegil ayaklarimiz.

Bekliyorsunuz saatler gecmiyor bu defa devreye beynimizdeki sinir hucreleri giriyor . Kafamiza takilan sorular en can alicisindan beynimize artci depremler veriyor dayanamiyorsunuz artik oylebir boyut aldinizki onu siz degil beyniniz merak ediyor.

Sonra ileriden gorunmeye basliyor o komur karasi saclar ve ona uyum sagliyan siyahi ile gozler goruluyor. Bakiyorsunuz endiseleriniz budefa onu kaybetmekten yana oluyor ve gozlerinizi ondan ayirmayi dahi dusunemiyorsunuz her saniye her an yaninda olmak icin cildiriyor sunuz bu sirada vucudunuzun tum organlari birbirine karismiscasina onun tek hareketi ile yer degistirebiliyorlar oyleki midemize giren kranplar sanki bizden daha heyecanli yada hormanlarimizin oldugundan fazla calismasi yine bunun eseri. Terliyorsunuz , kizariyorsunuz , olmadik yerde kontrolu kaybedip guluyorsunuz ya da agliyorsunuz bedeninizi artik siz kontrol edemiyorsunuz.

Zamanlar geciyor ve hala birliktesiniz cunku onu beyinden sonra birkisi daha kabullenmistir hemde en baglisindan. Kalbimiz...
Tum organlara beyin araciligi ile verdigi emirleri yerine getirebilmesi icin yasami pompaliyor duygularin olusmasini emrediyor, heycani tetikliyor, aglamanizi hizlandiriyor akcigerlerinize baski yaparak nefes alis verisinizi hizlandiriyor artik tamamen kontrol sizden gitti beyinle birlikte kalp aldi bu taht i..

Zamandir bu gecer durduramayiz yeni cocuklar dogar ve hayat yasadiklarimiz buralardan gocer gider birde baktinizki o gorunusu ile daglari inleten guzellik , sizin kontrolunuzu dahi sizden kaybettiren guzellik yavas yavas topraga ilerlemis ve yerini almak uzere ..

Neler gecer akillardan bilinmez ama "yasanilan anilar" adli film in gectigi kesin .

Arkaniza donup bakiyorsunuz ve aslinda siz hic sevmemissiniz onu .Onu gordugunde beklemekten sisen ayaklariniz yine onu gorunce heycanlanir ve tirtir titrer hani" dizlerimin bagi cozulur" deriz ya. Sonra eller onlar size yardimci olmasa nasil hissedersiniz onun sicakligini sevgisini nasil el ele tutusup gezersin onunla el ele tutusmaya hazirlanirken titreyen eller degilmi yada heycandan buz kesen..
Goz ile baslayan bir duygu akimini almamismiydiniz icinize goz gordu, gonul begendi, beyin onayladi ic organlar cildirdi bayram olarak kutlardi , yeri geldi tuylerimiz diken diken oldu, ayaklarimizin bagi cozuldu , ellerimiz buz kesti, kalbimizde huzurlu duygularin yucesini hissettik , hormonlarimiz sayesinde yeni nesil tasidik dunyaya.

Simdi ise o gidiyor yine yasini tutacak olan kalbimiz .Bizlerin yasanmisliklari sadece gonulde saklanmaz hani birde yasimiz ilerledikce suni yontemlerle duzelttirmeye calistigimiz kirikiliklar varya anlimizda ozellikle siz onlari aldirdiginiz zaman ortadan kaldirdiginiz zaman sakin bana demeyin ben hem aci hemde mutlu gunler yasadim diye o cizgileri gormeden inanmam. Cunku yillar gecer yeri gelir kalp dingillesir yurek kanamasi biter organlar baska bir guzele heycan yapar ama yasanmisliklar hep o alin cizgimizde kalir ....

Ve simdi gercekte kimdiyebilir ben sevdim diye, ben buduygulari tek basima yasayabilirim diye . Gulerim...
Bu organlarimiz olmadan asla...

 
Toplam blog
: 12
: 1052
Kayıt tarihi
: 22.08.07
 
 

26 Eylül 1986’da ilk adımı attım dünyaya. Eylül cocuğuyum ne sıcak ne de soğuk. Gurbette ozlem ya..