Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '17

 
Kategori
Spor
 

İddaa'nın Doğruları, Yanlışları,

Devlet tarafından oynatılan bahislerin en büyüğü İddaa’dır. Avrupaya göre ülkemizdeki iddaa oranları yüzde 20 daha yüksektir. Oyunda kazanılan deneyim ve maçların takibi başarı oranını artırsa da neticede İddaa bir şans oyunudur. Bu tip bir bakış açısına sahip olmanız, oyuna çok fazla bağlanmanızı önleyecektir.
 
İddaa oynarken nelere dikkat edilmelidir?
 
-          Kupona çok az maç yazın. Ne kadar az maç yazarsanız kaybetme riskiniz de o kadar az olur.
 
-          Az ile yetinin. Oranları düşük maçlara oynadığınızda az kazanacağınızı düşünüp, oranları yüksek olup kazanma olasılığınızın az olduğu maçlara yönelmeyin.
 
-          Özel turnuva maçları, kupa maçları ve tek maç ile oynanan final maçlarını takip edin. Lig kupası maçlarında küçük takımlara verilen oranları ve olası riskleri düşünün.
 
-          Kombine kupon yaparken oranları çok etkilemeyecek maçları kuponunuza koymayın. Mesela kuponu oranı 1’e 8 ise; 1,1 oranlı bir maçı kupona dahil etmek sadece risk almak anlamına gelir.
 
-          Kadrosunda yenilikler olan takımlar genelde ilk maçlarında iyi oynamayabiliyorlar. Buna dikkat ederek kuponunuzu oynamaya çalışın.
 
-          Derbi maçların riskini unutmayın. İzlemesi ne kadar zevkli olsa da riskin en yüksek olduğu maçlar derbi maçlarıdır.
 
-          Sadece oynayabileceğiniz maçları değil, oynamamanızın daha iyi olacağı maçları da hesaba katmalısınız. Böylece minimum risk ile yüksek kazanç elde etmeniz mümkün olacaktır.
 
 
Toplam blog
: 15
: 1088
Kayıt tarihi
: 07.08.17
 
 

Bendeniz hayatı varolduğu yerde değilde, uzaklarda yaşayan biriyim. Beni tanımanızı istemem... Su..