Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mayıs '18

 
Kategori
İftar Sofraları
 

İftara Davet

İftara Davet
 

Değerli arkadaşlar Ramazanınız mübarek olsun. Ne yazık’ki Müslümanlara yine huzurlu bir ramazan yaşatmayacaklar. Katil İsrail Siyonist emelleri uğruna silahsız savunmasız Filistinlileri şehit etti. Şehitlerimize Allahtan rahmet diliyoruz.

İnsan haklarını sadece pkkalıların hakları olarak savunanlar tabiî ki ses çıkaramayacaklar. Biz kendi insan hakları kuruluşlarımızı güçlendirmek ve kamuoyu oluşturmamız gerekir.

Ramazan ayı başlıyor. Biz ilk gün dernek merkezimizde iftar verelim istedik. Bu sene ne yazık ki engelliler haftası sönük geçti. Son günde olsa iftarda buluşalım. Sorunlarımızı tartışalım ve birlikte çözümler arayalım. Ve en önemlisi ellerimizi ve yüreklerimizi birleştirelim. Sorunların çözülmesini istiyorsak birlik ve dirlik önemli farklıyız ve farklılıklarımızla güzelleşecek dünya bizlere yaşatılan sorunlara dur diyebilmek için bir arada olmamız zorunluluktur.

Yarın saat 19’da beyaz baston dağıtacağız. Beyaz baston almak isteyenler beni ararsa sayı sınırımız var. Gerçi hiç bir zaman yetmeme gibi bir sorunla karşılaşmadık yine de beyaz baston alacaklar beni arasınlar. Dağıtım törenleri dışında sadece üyelerimize beyaz baston veriyoruz bilgilerinize ama törene gelen her görmeyene beyaz baston hediye ediyoruz. Bastonları dağıtalım oruçlarımızı birlikte dualarla açalım güzel bir akşam olsun. Ağzımızın tadını kaçıran olaylar çok olsa da biz güçlü bir şekilde ayakta duralım hatırlatma. Ramazan geldi. Bazı arkadaşlar  erzak yâda zekât ve farklı ikramlarda bulunmak istiyorlar. Benim görüşüm. Evet, bunlar güzel devam. Ama görmeyenlere beyaz baston işitme engellilere işitme cihazı ve okuyan görmeyenlere ses kayıt cihazları bilgisayar gibi farklı hediyelerde verilebilir. Tercih sizin tekrar ramazanınız mübarek olsun.

Salih Arıkan,Tel: 0506 514 96 93

 
Toplam blog
: 1156
: 67
Kayıt tarihi
: 17.11.16
 
 

1977 Manisa Akhisar'da doğdum. 1986 İzmir Bornova İzmir Körler Okulu'na başladım. 1997 İzmir Karaba..