Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '13

 
Kategori
Magazin
 

İhanetin kokusu, buralara kadar geldi !

İhanetin kokusu, buralara kadar geldi !
 

Güzel gözlü Miranda


Podyumların kanatlı meleği Miranda Keer’in, ayrılmalarından sonra dolaşan dedikodulara göre, ihanetin Miran Keer tarafından geldiği ve Avustralya’nın ikinci zengin adamı J. Packer ile görüştüğü, bu yüzden ayrıldıkları ifade edildi

Her ikisi de Avustralyalı olan Miranda ve aile dostları James Packer’in, ilişkilerinin yeni olmadığı, iddialar arasında.

Mayıs ayında Bora Bora Adalarında tatil yapan iki aile, sürekli birlikte vakit geçiriyorlardı.

Yüzüklerin  Efendisinden,  Truva Filminden ve Karaip Korsanları filmlerinden tanıdığımız Bloom, olaylara şimdilik suskun kalması, merakları artırmış bulunmaktadır.

Eşi Bloom’dan ayrıldıktan sonra adı, birkaç erkekle anılan 30 yaşındaki güzel manken’in, asıl ilişkisinin  Avustralyalı Packer olduğu ısrarla söylenmekte.

Öte yandan  Miranda’nın memleketi Avustralya’da ikamet eden zengin iş adamı Packer, Yılbaşında bir iş programı için Newyork’da bulunacak. Böyle olunca da yılbaşı tatilinde çiftlerin, aynı yerde buluşacaklarına, muhakkak gözü ile  bakılmaktadır.

Packer, eski eşinden ayrılmış ve  üç çocuğu bulunmakta. Packer’in 7 milyon serveti olduğu söylenmektedir.

Avustralya’da yaşamakta olan İzmirli Gazeteci Hulusi Şenel’den, ara sıra “Miranda Keer”  haberleri alıyorduk. Şimdi arkadaşımız temelli dönüş yaptığı için, kendisiyle bu konuda konuştuğumuzda şöyle dedi. “İhanetin kokusu, demek buralara kadar geldi ha ! Anlatılanları, yazılanları, kaydı ihtiyatla dikkate almalıyız. Avustralya büyük kıta. Ne kadar meşhur olursan ol, şahıslar dolaylı reklam için böylesi  çıkışlara ihtiyaç duyar. Bu da onlardan biri olmalıdır derim. Miranda’yı, podyumlarda tanım. Alımlı ve işini ciddi yapan bir kızdır” dedi.

Geçtiğimiz Haziran ayında  podyumların Kanatlı meleği Miranda ker, DOSİ DOSSİ Firması için podyuma çıkacaktı. Sonra da Antalya’da sahne alacak dendi. Şimdi öğreniyoruz ki, Süper Star Tarkan’la birlikte  bu Haziran ayında Antalya’da podyumlara çıkacakmış.

İsim büyük olunca spekülasyonlar da oluyor haliyle. Biz, Miranda’nın Türkiye’ye geleceğini, hiç mi hiç tahmin etmiyoruz.

Biz yine fantezimize devam ederekten,  lafları tek tek süzerekten, bedeler dikerekten Miranda’ya  seslenerekten eskisi gibi diyelim ki:

   

 

                                  HULUSİ ŞENEL  ( BASINDAKİ ARKADAŞIMIZ  ) Altta

 

Ah Miranda Miranda / Açık mektubumdur bu sana / İki elin kanda olsa da / Demiştim geliverseydin yanıma / Bunlar gelmezdi başına / Armut da desem, elma da / Çıkıp geliverseydin yanıma / Gezerdik bır o yana   bir bu yana / İzmirlerde akşam olunca / Demiştim, dakika başı beni ara / Çıkıp çıkıp gel yanıma /Gidelim biz adda’lara / Açık mektubumdur bu sana /

Ah Miranda, ah Miranda /  Dedim, herkeslere kapılma / MB. numaram 496651, ara bloglarda / Kimselere kanma, yanılıp aldanma / Adresim belli, gelesin yanıma / Yapalım bir röportaj sana / Anla beni, anlasana / Ah güzel gözlü Miranda / Ah güzel isimli Miranda!..

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..