Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '13

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Polonya'dan getirildiler, Marmaris'e saçıldılar. Her yer "güzel" kaynıyor.

Polonya'dan  getirildiler, Marmaris'e saçıldılar. Her yer "güzel" kaynıyor.
 

Kış mevsiminden uzak, alabildiğine  güzelim Sonbaharı yaşayan Güzelim Marmariste, Marmarisin ve Polanyanın en güzel kızları seçildi.

Marmaris'te düzenlenen PolonyaGüzellik Yarışması'nda Joanna Chrustowska birinci olarak kraliçe tacını taktı. 

Marmaris Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen ve aralarında turistlerin de bulunduğu çok sayıda kişinin izlediği "Queen of Poland 2013" (PolonyaGüzellik Yarışması) renkli görüntülere sahne oldu.

MARMARİS,  TURİZMDE RAKİP TANIMIYOR. MARMARİS ŞİMDİ TAM BİR MARKA OLDU.

Ülkelerindeki elemeleri geçerek finale kalan 18 Polonyalı adayın katıldığı yarışmada, pop müziği sanatçısı Atiyeve Polonyalı sanatçılar Agata ile Michal Jablonski şarkılarını seslendirdi. Spor, gelinlik, gece kıyafetleri ve bikinili olarak geçiş yapan kraliçe adayları, dans gösterileri de sergiledi. 

Aralarında sineme sanatçısı Tarık Tarcan'ın ve Mega Star Tarkan’ın eski sevgilisi Menejer Bilge Öztürk’ün de bulunduğu jüri üyelerinin yaptığı değerlendirme sonucunda üçüncülüğü 5 numaralı Anna Maria Lenarcik, ikinciği ise 4 numara ile yarışan Justyna Trusewich elde ederken, 7 numaralı yarışmacı Joanna Chrustowska birincilik tacını kazanarak 2013 yılı Polonyagüzeli seçildi.

Chrustowska'ya tacını önceki yılın kraliçesi Angelika Staros'a taktı. Joanna Grzybowska'nın "MarmarisGüzeli" seçildiği yarışmada 5 güzele de sponsor firmaların adını taşıyan güzellik unvanları verildi. 

GÜZELLER, BİKİNİLERİ İLE DE PUAN TOPLADILAR

 Agata ile Michal Jablonski'nin birlikte söyledikleri şarkı eşliğinde sona eren PolonyaGüzellik Yarışması'nda, dereceye giren güzeller basın mensuplarına toplu poz verdi.

Eskiden hamamda kız beğenirlerdi. Organizatörler, bu geleneği bozmadı, mayo kıyafetleri ile  fiziki güzelliklerinin tespiti için Marmaris kıyılarında Sonbahar Plaj sefası süren namzetler, burada da derecelendirildiler.

 Böylelikle ülkelerindeki 8 bin 500 kişi arasından elemeleri geçerek finale kalan 18 güzelin katıldığı güzellik yarışması, hayli iddialı geçti.

Polonyalı sanatçılar Agata ile Michal Jablonski şarkılarını seslendirdi. Spor, gelinlik, gece kıyafetleri ve bikinili olarak geçiş yapan kraliçe adayları, dans gösterileri de sergiledi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..