Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Ekim '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İlginç evlenme teklifleri

İlginç  evlenme teklifleri
 

Evliliğin ilk başlanğıcı olan evlenme teklifleri ve yıl dönümleri bazı hayal güçleri geniş olan insanlar tarafından özellikle erkekler karşısındaki sevgililerine ve evleneceği bayanlara çok değişik şekillerde evlenme teklifleri ,evlilik törenleri ve evlilik yıldönümleri yapmaktadır.Bu da teklif yapılan kişiyi hem çok şaşırtmakta hemde çok sevindirmektedir. Çünkü en nihayetinde tek olmak, özel olmak her bayanın içinde bir uhtedir, sanırım. Kendini özel hissetmek çok ayrı bir duygudur. Sevdiğini de özel bir konuma sokmak teklifi yapan açısından da ona verdiği değer ve sevgisini gösterme açısından bence önemli.

İşte geçen gün Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu stadında Bursaspor maçında açılan ilginç evlenme teklif etme pankartı şeref türbününün hemen üstündeydi”Benimle evlenirmisin Özge? Can. “ diye yazan pankarttı.

Bu milyonların önünde can kardeşimiz, Özge’ye evlenme teklifini böyle bir pankartla dile getirmiş, ilginç ve güzel, yanlız bu teklifin sonuçlarını da yine pankartla öğrenmek isteriz değilmi?

Yine bir diğeri Sırbistan'ın Arandjelovac kentinde yaşayan Sırp genç, sevgilisine evlenme teklifini alışılmışın dışında bir yöntemle yaptı. Vujadin Stojkovic adlı genç Sırp, kız arkadaşı İvana Novakovic'e evlenme teklif etmek için taksi filosu kiraladı. Her bir taksiciye ödediği yüklü miktar para yanında boya da dağıtan Stojkovic, kendilerinden araçların üstüne on iki harflik "udaj se za mene" (benimle evlen) yazmalarını istedi. Talihli kız, slogan yazılı arabaları evinin önünde görünce bir taksinin üstünde ellerini iki yana açmış bekleyen sevgilisine koşup ağlayarak teklifi kabul ettiğini söyledi.

Demet Akalın işletmeci Oğuz Kayhan ile evlendi. Demet`in "Evet" demesinde ise "buz" gibi bir suyun etkisi çok büyük. "Bir akşam soğuk su içiyordum. Oğuz birden bardağı elimden aldı ve suyu elleriyle ısıtmaya çalıştı. Oğuz`un evleneceğim adam olduğuna o an karar verdim." Özel hayatındaki mutluluğu hiçbir şeye değişmeyeceğini söyleyen Akalın "Hayalim mesleki anlamda Ajda Pekkan gibi olmak. Ama yalnız değil. Sevdiğinle paylaşmadıktan sonra zirvede olmanın hiçbir anlamı yok" diyor.

Bu gibi örnekleri çoğaltmamız mümkün, yine uçakla sevgilisini gezdiren bir aşık aşağıda okul bahçesinde 200 öğrenciyle “benimle evlenirmisin” yazısı oluşturup sevgilisine evlenme teklifi yapıyor.

Bu yazılanlardan anlaşılan insan sevdiği için yapamayacağı çılgınlık yok, her şeyi göze alabilir, aklımıza gelebilecek hertürlü çılgınlığı, akılalmaz şeyleri yapar.Sizce bu sevginin gücü degilmi?

Ama merak ettiğim bir konu var, bu tür değişik şekilde evlenen çiftlerin daha sonra evlilik yaşamları nasıl ve ne sürede devam ettiğidir. Gerçi ne olursa olsun yaşanan o an, Dünya’da normal olmayan ilginç evlilik teklifini çoğumuz yapmak isteriz de cesaret edememişizdir. Tüm insanlara mutlu evlilikler..

 
Toplam blog
: 319
: 6405
Kayıt tarihi
: 14.06.06
 
 

25.08.1963 İstanbul doğumluyum. A.Ö.F İşletme mezunuyum. 8 sene profesyonel kalecilik yaptım. (Ey..