Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Nisan '07

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

İlişki karmaşası

İlişki karmaşası
 

İlişkimiz yolunda gitsin diye uğraşır dururuz tam her şey iyi gitmeye başlar, aynı şeyleri düşünüp, aynı şeylerden keyif almaya başlarsınız, kavgalarınız azalır, seviliyorsunuzdur ve tam anlamıyla güvendesinizdir.

Peki bu durum sizi mutlu eder mi?

Hayır. Çünkü çaba yoksa, birşeyler için savaş vermiyorsanız artık tadı da yavaş yavaş kaybolmaya başlar. Çıkan ilk küçük kavga kanınızı ateşler tekrar barışmak keyfi vardır ucunda ama yine de eksik kalır bir tarafı ilişkinin.

Çünkü aşk imkansızsa güzeldir. Acı veriyorsa, her gece kıvrandırıyorsa içinizi yatakta, yasaksa, yasağa dokunmak keyfine sahipse vazgeçilmezdir. Bu yüzden evli kadınlar aldatır eşlerini, bu yüzden kavuşulmayan aşklar unutulmaz yıllar yılı. Yanı başınızda sizi bekleyen adam değil uzaktaki yanına gidemediğiniz adam çekici gelir size, aklınız takılır, ordadır ama dokunamazsınız çünkü.

Aşk girintili çıkıntılı, dalgalı, r üzgarlı olmalı, yarın ne yaşanacağını bilemeden yaşanmalı, yormalı, yıkmalı, kırmalı sonra da sahip olduğu sihirle birleştirmeli tüm kırık parçaları durağan aşk yaşanmaz, yaşanırsa da bu aşk olmaz.

 
Toplam blog
: 14
: 1119
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

Film eleştirmeniyim. Gösterimdeki ve gösterime girecek olan filmler hakkında bilmek istedikleriniz i..