Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ekim '16

 
Kategori
Dünya
 

İlluminatinin Baronu David Rockefeller mi?

İlluminatinin Baronu David Rockefeller mi?
 

İLLUMİNATİNİN BARONU DAVID ROCFELLER Mİ?


‘ Onlar gerçekten tuzaklarını kurmuşlardı. Tuzakları yüzünden dağlar yerinden oynayacak olsa bile, tuzakları Allah katındadır (Allah, onu bilir)’

(İBRAHİM SURESİ-46)

David Rockefeller, Amerikalı bankacı, iş adamı. "Dünya imparatorluğu" ve "Yenidünya düzeni" gibi söylemleri dikkat çekmiş ve geniş tepki toplamıştır.(1) Dünyanın yarısının malvarlığını toplasanız Rockefeller ailesinin zenginliğine ancak ulaşıyor.

1915 yılında New York’ta doğan ve 19. yy sonlarında ABD ve dünyanın en zengin iş adamı olarak gösterilen John D. Rockefeller’in torunu. Çocukluğunu New York yakınlarında dedesinin malikanesinin bulunduğu Kykuit’teki şatoda geçirdi. 1936 yılında Harvard Üniversitesini bitirdi. Mezuniyet tezi olarak Fabian Sosyalizmi konusunu seçmişti. Dedesinin iştiraki bulunan Chase Manhattan bankasında müdür yardımcı olarak göreve başladı. 1940 yılında Chicago Üniversitesinde doktorasını “Kullanılmayan kaynaklar ve Ekonomik İsraf” konusu üzerine yaptı. II. Dünya Savaşı’nın patlak vermesi üzerine Amerikan ordusunda görev aldı. Kuzey Afrika ve Fransa’daki askeri harekâtlara katıldı. Askeri harekatlarda istihbarat şefliği görevini başarı ile yürüttü.(2)

Bu aile, Rothschild ile piramidin en tepesinde, Lucifer (iblis)'in emirlerini yerine getiren ailedir. Ailenin kurucusu petrol baronu John Davidson Rockefeller'dir. (3)

İlluminati Örgütün başında Rockefeller Ailesinin bulunduğuna dair iddialar vardır. (4)

Aksini düşünmemek gerekir. Dünya’nın ikinci zengin ailesi Rothschild ailesi de Rockefeller ailesinin etkisinde, kontrolündedir. Farz edelim ki illuminatinin baronu başka birisi. Allah aşkına soruyorum; David Rockefeller’in sözünün üzerine söz koyabilecek mi? Tabi ki hayır. O zaman baron dememizde bir sakınca yoktur.

Şayet bu adam bir yerde karşınıza çıkarsa, aklınızdaki tüm soruların cevabı hatta aklınızda olmayan tüm soruların cevabı da onda. Çekinmeyin sorun diyeceğim ama tahmin ediyorum ki bu ağabeyle karşılaştıysanız artık her şey için çok geç olabilir. Kaçabiliyorsanız -ki pek zannetmem- tüm gücünüzle kaçın.(5)

 Kudretkuvvet sahibi Rockefeller değil, Cenab-ı ALLAH'tır! Allah'tan Başka Güç ve Kudret Sahibi Yoktur.

David Rockefellerin sözlerinden bazıları

“Binlerce Türk gencini, uydurma ideolojiler uğruna birbirine kıydırdık”

“Turgut Özal, isteklerimiz doğrultusunda kapıları sonuna kadar açtı. Türkiye’de para putlaştırılmaya, arkadaş, dost, aile gibi kavramlar ve kutsallar unutulmaya başlandı.”

“Kürt Devleti projesini” hayata geçirmek için önce örgüt yarattık. (PKK).”

“Türkiye bizim için (İsrail adına) çok önemli... Su kaynaklarının önemli bir kısmı burada bulunmaktadır”

“Medeniyetin beşiği olarak Türkleri kabul edemezdik, bu mirasa el koymalıydık. Zaten bu maksatla Osmanlı’yı yıkmak zor olmadı.”(6)

KAYNAK:

(1) Vikipedi

(2) http://gizliilimler.tr.gg/ABD-ve-%26%23304%3Bsrail-h-in-Arkas%26%23305%3Bndaki-As%26%23305%3Bl-G.ue.%E7,--h--h-Rockefeller-Ailesi-h--h-.htm

(3) http://www.mistikalem.com/dunyayi-yoneten-13-seyt-34078-haberi/

(4) http://www.kayipkorkular.com/2015/11/gecmisten-gunumuze-illuminati.html

(5) http://listelist.com/illuminati-hakkinda-muhabbete-girmek/

(6) http://www.necmettinerbakan.net/haberler/gizli-dunya-hukumetinin-basi-siyonist-rockefeller-39in-bazi-aciklamalari.html

 

 
Toplam blog
: 358
: 662
Kayıt tarihi
: 22.12.12
 
 

4 Aralık 1982'de Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde doğdu.Tavşanlı Fevzi paşa ilköğretim okulu,İmam h..