Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Nisan '19

 
Kategori
İstanbul
 

İmamoğlu Sus!

B'ı sus İmamoğlu..

Biraz sus yahu!

'Mazbatam verilsin mazbatam verilsin mazbatam verlsin' diye sürekli olarak Yüksel Seçim Kuruluna göndermelerde bulunuyorsun.

Zamanı geldiğinde mazbatanı alacağından kimsenin tereddüdü yok ama iki de bir bir an önce YSK'a direktif verircesine YSK'una görevini öğretircesine mazbata konusunu dillendirmen hoş olmuyor bilesin.

Eğriye eğri doğruya doğru arkadaş. Kardeşim de olsa önce adalet derim!

Geçersiz oylar bütün parti temsilcilerin kontrolünde yapıldığını hepimiz biliyoruz üstelik her partinin hukukçular tarafından kontrolü sağlanarak ve geçersiz oyların düzeltilmesi durumunda her iki adaya düzeltmeler işleniyor.

Bu durumda aradaki fark 20 bin küsürden 16 bin küsüre gerilemiş durumda İmamoğlu'nun oyları..

Tamam sonuç böyle devam ettiğinde İmamoğlu mazbatasını alacaktır ama madem ki YSK'a güveniyoruz açıklamasında bulunuyoruz sık sık, o halde YSK'nun açıklamasını beklemek zorundasın İmamoğlu..

Kısacası susacaksın!

Sürekli olarak ekranlara çıkarak YSK'una görevini hatırlatma yoluna gidersen, YSK da 'İstanbul'da secimler yenilenmelidir' diye bir kararı açıklar şapa oturursun, emeklerin boşa gider.

Uslu uslu akıllı çocuklar gibi otur bir kenarda sonucu bekle (hakkını arama demiyorum, zaten hak arıyor YSK)

Kılıçdaroğlu'na kızıyordum İmamoğlu'na sahip çıkmıyor diye ama yanlış düşünebilmişim demek ki. Kılıçdaroğlu YSK'unun kararını bekliyor ve sesini çıkarmıyor, doğrusunu yapıyor.

YSK'undan hukuk dışı bir karar çıkarması durumunda Kılıçdaroğlu gereken mucadelesini vereceğinden herkes emin olmalıdır.

Bak Mansur Yavaş mazbatasını alıyor bugün, sen de YSK tarafından hukuk süreci sona erdiğinde mazbatanı alacaksın, eğer sık sık YSK'una görevini hatırlatma yoluna gitmezsen.

Ben de olsam kızarım doğrusunu söylemek gerekirse YSK başkanı olsaydım.

Çok konuşmak bazı durumlarda zarar da getirebilir.

YSK'nun kanaati çok önemlidir İmamoğlu unutma!

Yani matematik sonucu dışında kanaat notu önemlidir öğrenci için. Kadir Bey öyle değerlendirirdi öğrencilerini. Öğrenci yazılı yoklamalarda 3-4 başarı notu arasında git-gel'ler yaşıyorduysa bu öğrencinin sınıf içindeki davranışlarını göz önünde bulundururdu. Uslu ve yaramazlık yapmıyan öğrenciyse 5 notunu vererek dersinden geçirirdi..

Dikkat İmamoğlu!

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..