Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '09

 
Kategori
Güncel
 

İngiltere + Amerika- Filistin = İsrail

İngiltere + Amerika- Filistin = İsrail
 

Gidenlere mi yansınlar, kalanlara mı acısınlar?


Cahile laf anlatmak, deveye hendek atlatmaktan daha kolaydır. Herkesin anladığı bildiği kadardır hayatta.

Sonuç: Ölen çocuklar, sakat kalan çocuklar, öksüz, yetim kalan çocuklar, yavrusunu gözünün öğnünde öldürülen analar , babalar.

Acımasız çok acımasız insanlar. Yaşamamak çok zor artık.Yaşamaksa daha zor.

Bir zamanlar soykırıma uğramış Yahudi'ler vardı.Hatırlarsınız Adolf Hitler'in soykırımına uğrayanlar. Çok zaman geçmedi üstünden.Tüm dünya bu vahşete ağlamıştı. Hatta Piyanist filmininde Alman'ların bu vahşetine yeniden ağlamıştı. Ama o zamanlar Dünya haritası yeniden şekilleniyordu. İmparatorluklar yıkılıyor cumhuriyetler kuruluyordu. Ve o zamanlar daha artık savaşarak toprak genişletmek olmaycak diye imza atılmamıştı.


Yahudi'ler, İngiltere'nin güdümündeki bu topluluk kendilerinin kovulmayacağı bir yurt istiyorlardıı. Ve İngiltere Ortadoğuyu , Filist'ini işaret etti. O zamanlar Yahudi'ler dünyada dağınık olarak yaşıyorlardı. İngiltere'ye sığınmış olanlar İngiltere'nin yardımıyla Filistin'den toprak satın almaya başladılar. Bir kısmı yerleşti. Sonra gelmeyenlerde çağrıldı.Ve İsrail yaratıldı. İngiltere gücünü kaybedince Amerika kanatlarını açtı İsraile ama Ortadoğuda kalmak ve oraları her zaman karıştırmak şartıyla. Ne acı masum insanların katledilmesi bazı insanların yüzlerini gülümsetecek kadar komik geliyor.

Ne garip bir zamanların yok edilmeye mahkum Yahudileri aynı vicdansızlıkla dünyanın, büyük ülkelerinin gözlerine baka baka aynı acımasızlığı yapıyor. Kendilerine toprak satan onlara yurt kazandıran Filistin halkını katlediyor.

Bu gücü nereden alıyorlar? Dünyanın en korkak Irklarından biri olan Yahudi'ler bunu yapma gücünü nerden alıyor? Evet Amerika sen kediyi aslan, cahili alim sandırıyorsun.

Bu insan kıyımının durmasını bekle. Amerika'nın bunu durdurmasını. Dünya ekonomisi böyle karışık, Amerika'lılar böyle telaşlı olduğu bir dönemde bu çok zor.

 
Toplam blog
: 18
: 1166
Kayıt tarihi
: 07.10.08
 
 

Hayatımız savaşmakla geçerken, biz herkesle hatta kendimizle bile savaşıyoruz. Herkesle savaşmaya ha..