Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Haziran '10

 
Kategori
2010 Dünya Kupası
 

İngiltere 0-0 Cezayir

İngiltere 0-0 Cezayir
 

Wayne Rooney, isteksiz futboluyla sahada yok gibiydi.


İlk yarı, son derece zevksizdi. Cezayir bir şeyler yapmaya çalıştı. İngiltere'nin ataklarında Kaleci Mbouli başarılıydı. İngiltere, bu kupanın favorilerinden. Oyununu geliştirmesi gerekiyor. Yıldız oyuncularını daha iyi kullanması gerekiyor. İlk yarı itibariyle iki taraf adına ortaya konan futbol son derece sıkıcı.

2.yarıda da, etkili, güzel bir futbol yoktu.

Şunu söyleyebilirim, Cezayir, gerçekten iyi direndi. İngiltere'nin yavaş ve isteksiz fakat tehlikeli olabilecek ataklarını iyi kesti. İleride de iyi sıkıştırdı İngiltere defansını. Özellikle Zianı, bence çok iyi bir futbolla öne çıktı. Yebda da bana göre etkili futbolculardandı.

İngiltere'den kimse oynamadı adam gibi, doğru fakat özellikle Rooney dikkatimi çekti. Son derece isteksizdi. Hırslı yapısıyla kendini gösteren bir futbolcu, nasıl bu kadar hırstan yoksun oynayabilir anlamıyorum. En azından kalede James, şüphesiz Green'den daha iyi bir performans sergiledi.

Bence İngiltere'nin sorunu, yeteri kadar inançlı olmamaları. Futbolcular daha istekli ve daha hırslı olmalı. Ve bana sorarsanız, Crouch ilk 11'de olmayı hak eden bir futbolcu. Capello'nun da yanlışları olduğunu düşünüyorum.

Böylece İngiltere, 2.tur şansını da zora sokmuş oldu. Taraftarının büyük umutlar beslediği İngiltere, bence bu turnuvada adından bahsettirmeyecek. Sadece hayal kırıklığı olarak anılacak. 2.tura çıksa bile, bu berbat futbolla ilerleyebileceğini sanmıyorum.

 
Toplam blog
: 313
: 1350
Kayıt tarihi
: 21.03.07
 
 

1996'nın ilkbaharının dünyaya getirdiği birçok çocuktan biriyim. Milliyet Blog'da yazmaya yaşım h..