Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Şubat '10

 
Kategori
Yurtdışı Eğitim
 

International Hellenic University, IHU, Yunanistan

International Hellenic University, IHU, Yunanistan
 

International Hellenic University - Greece


Yunanistan'da bulunan ve yeni kulmuş olan üniversitelerden biri olan International Hellenic University hakkında Melis isimli okuyucumuz Türkçe bilgi istemiş. Kendisine bilgi olarak hazırladığım e-maili daha çok kişiye fayda sağlaması için Melis'in de izniyle blogda yayınlıyorum.

International Hellenic University - IHU
International Hellenic University (IHU) İngilizce eğitim sunar. ‘005 yılında kurulan IHU, Yunanistan’ın Selanik şehrindedir ve devlet okuludur. Bulunduğu bölge, iş yaşamı, eğitimcileri ve devlet okulu olması sayesinde Avrupa’nın önde gelen araştırma okullarındandır. International Hellenic University eğitim programları, özellikle güneydoğu Avrupa ve tüm dünyadan katılan öğrenci profili ile dikkat çeker. IHU eğitim kadrosu Hem Yunanistan’ın hem de farklı birçok ülkenin deneyimli değerli öğretim görevlileri tarafından oluşturuldu.

International Hellenic University bünyesinde üç farklı okulda eğitim verir.
• School of Economics and Business Administration
• School of Humanities
• School of Science and Technology

International Hellenic University işletme ve Ekonomi okulu şu üç dalda yüksek lisans master programı sunar.
1. Executive MBA (EMBA)
2. MSc in Management
3. MSc in Banking & Finance.


IHU EMBA
International Hellenic University yöneticiler için Executive MBA veya EMBA, e-mba olarak tanınan işletme master programı sunar. IHU EMBA programı 2 yıllıktır ve katılımcılar iş hayatına devam eden yöneticiler olduğu için haftasonu günlerde part-time eğitim verilir.


IHU EMBA programı özellikle güneydoğu Avrupa ülkelerinin iş yaşamı koşulları hedef alınarak düzenlenmiştir.
IHU EMBA programı Yunanistan’ın ve diğer birçok farklı ülkenin değerli öğretim görevlileri tarafından sunulur.

International Hellenic University Bilim ve Teknoloji okulu 2010 yılı içinde sunacağı yüksek lisans programları şunlardır;
1. MSc in Information and Communication Technology (ICT) Systems
2. MSc in Energy Systems.


International Hellenic University Beşeri Bilimler okulu ise 2010 yılında ilk programı olan Karadeniz kültürel çalışmalar master programı (MA in Black Sea Cultural Studies) eğitimini başlatacaktır. Eğitim programları şunlardır
1. MA in Black Sea Cultural Studies
2. LLM (Master of Laws) in Law, Arts and Economy

International Hellenic University (Türkçe)

International Hellenic University

Sevgiler,

Işıl Tabağ

www.okulariyoruz.biz

EMBA ile ilgili yararlı linkler:

Executive MBA (e-mba ya da EMBA)
» Executive MBA Programs - Emba Programı
» Executive MBA Programı Seçerken (Choosing e-mba )
» emba rankings (Executive MBA rankings)

MBA ile İlgili Diğer Linkler

Best MBA Program - Sizin için En İyi Olan MBA Programını Nasıl Belirlersiniz? MBA Programına Karar Verirken Başvurularda İyi Bir MBA Adayının Özellikleri MBA Kabulünde En Önemli Kriterler » GMAT » Essays (Kompozisyonlar) » Başvuru Zamanlaması » Not Ortalaması (GPA) » İş Tecrübesi » Referans Mektupları · MBA Teacher Recommendation Form’larında Sorulan Örnek Sorular · Referans Mektuplarınızda YAPIN/YAPMAYIN MBA Başvuruları için örnek Essay (Kompozisyon) Konuları Şirketler MBA mezununu işe alırken hangi özelliklere dikkat eder? MBA Mezunu Ne Kadar Ücret Alır? (MBA Starting Salaries ) MBA Rankings - Top Business Schools · » Forbes MBA Rankings - Business School Rankings Forbes · · » US News Report - US NEWS Rankings MBA · · » BusinessWeek MBA Rankings - MBA Businessweek · · » EMBA Ranking- Executive MBA Rankings · · » Distance Education MBA Ranking - Online MBA Ranking · · » One Year MBA Rankings - Top One Year MBA Programs · · » Businessweek Top 25 EMBA Programı ( Top Executive MBA) · GMAT Sınavı ve Stratejileri MBA Okulları Tanıtımları MBA Okulları Detaylı Tanıtımları Amerika MBA Okulları - MBA in USA İngiltere MBA Okulları Listesi Londra MBA Okulları Listesi MBA Programları - MBA Programs · » MBA Finance - MBA in Finance ·» MBA Management - Business Management ·» MBA Marketing - Management Marketing · Full Time MBA Programları - Fulltime MBA Programs One Year MBA Programs ( 1Year MBA Schools) Executive MBA (e-mba ya da EMBA) · » Executive MBA Programs - Emba Programı ·» Executive MBA Programı Seçerken (Choosing e-mba ) ·» emba rankings (Executive MBA rankings) Online MBA - Distance Learning MBA (Online Education) · » Best Online MBA Programı Nasıl Seçilir? (Online Education) AACSB Onaylı Business School List GMAT - GMAT Test

» GMAT Free Download
» GMAT'e Hazırlanın-GMAT Practice / GMAT Preparation
» GMAT Kitapları / GMAT BOOKS · GMAT Kaplan Test Books · GMAT Official Review Kitapları (The Official Guide for Gmat Review)
» GMAT Skorları - GMAT Score
» GMAT Verbal Bölümü - GMAT Verbal Section
» GMAT Quantitative -GMAT MATH
» GMAT Analytical Writing Assessment Bölümü

· Diğer GMAT Başlıkları · GMAT Sınavı Neyi Ölçer? · GMAT Sınavının Formatı Nedir? · En iyi MBA programlarına kabul edilmek için gerekli GMAT skoru kaçtır? · GMAT Skorları Nasıl Hesaplanır? · GMAT ‘te Yüksek Puan Alma Stratejileri · GMAT’E Nasıl Hazırlanabilirim? · GMAT ‘e Hangi Kaynaklardan Çalışabilirim? · GMAT Sınavına Nasıl Kayıt Olabilirim? · GMAT Sınav Merkezleri · GMAT Sınavının Geçerliligi Ne Kadardır?
 
Toplam blog
: 189
: 6400
Kayıt tarihi
: 11.10.06
 
 

Endüstri Mühendisi olan Işıl Tabağ, Avrupa Okullar Birliği görevinden sonra 1998 yılından bu yana..