Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Ekim '14

 
Kategori
Deneme
 

IŞİD beğendi nasıl yapılır?

IŞİD beğendi nasıl yapılır?
 

Malzemeler

* Bir miktar PKK'lı terörist

* Bolca IŞİD militanı

* Akşamdan suya konulmuş Ortadoğu petrolü

* Bir tutam beyni yıkanmış insan

*Eser miktarda HDP

*Bol miktarda nefret

* Tepeleme terör ve alabildiğine Kobani

YAPILIŞ

Öncelikle Irak ve Suriye'de bir güzel iç savaş çıkarıyoruz. Bölgede denetimsiz kalan yerlere PKK'lı teröristlerimizi serpiştiriyoruz.

İslam'ı kötü göstermek için IŞİD'e kestirdiğimiz kafalarımızı medyaya servis edip bütün batıya İslam'ın kötü olduğu mesajını veriyoruz.

Türkiye güney sınırına serpiştirdiğimiz PKK'mızı IŞİD'le savaştırıyoruz ama Amerikan uçaklarıyla IŞİD'imizi vurmayı ihmal etmiyoruz.

Orta ateşte ısınmaya bıraktığımız Ayn'el Arab'ımızı Kobanileşinceye kadar pişiriyoruz. Sonra iyice olgunlaşan PKK'larımızı morallendirip "destan yazdıklarına" inandırıyoruz.

Kobanimiz kan gölüne dönerken Türkiye sınırında kaynamaya bıraktığımız HDP'mizi çorbamıza ekliyor, okulların, kütüphanelerin ve diğer devlet binalarının altını yakıyoruz. Biz Kobanimizi pişirirken bir yandan Türkiye kan gölüne çevrilmeli ki Amerika'mız sofraya oturduğunda akan kan kurumuş olmasın. Yoksa yemeğimiz sertleşir ve o lokum gibi kıvamı kaybederiz.

Destan yazdıklarına inandırılan PKK'larımızı Kobanimizin dışına doğru yayıyoruz. Bu sırada beyinlerini iyice yıkadığımız Kürt halkımızı PKK'lılarla kulak memesi kıvamına gelinceye kadar yoğuruy ve bölgeye iyice yediriyoruz.

Ancak burada beyin yıkarken dikkatli olmamız gerekir. O beyinlerde herhangi bir bilgi ve İslam parçacığı kalmamasına özen gösteriyoruz. Aksi takdirde oluşacak soykırımın lezzeti bozulur.

Kobanide pişirdiğimiz PKK'mızı bölgedeki diğer PKK bölgeleriyle birleştirip iyice yoğurduktan sonra Amerika'ya sevk edilmek üzere tüm petrolleri tankerlerimize yüklüyoruz.

Son olarak bir bulamaç halini alan PKK'mızı Türkiye'deki HDP ve sempatizanlarla karıştırıp milyonlarca insanın katledilmesini sağlıyoruz.

Artık Ortadoğumuz ve Türkiye'miz kurulması düşünülen paravan devlet Kürdistan sayesinde Amerika'ya servis edilmeye hazır durumdadır.

Herkese afiyet olsun...

 
Toplam blog
: 352
: 2915
Kayıt tarihi
: 05.06.10
 
 

Jack Amca, düşünsel dünyasındaki gelişmeleri dışa vurmak niyetiyle başladığı yazı yazma sevdasına..