Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 yaşında, hayatı herşeye rağmen çok seven ve her anından zek alıp her an bitebileceğinin farkında olan, hayallere inanan, iş dünyasına girip insanların iç yüzünü gördükten sonra onlara pek güvenmeyen ama yine de onları seven biriyim. Ne yapayım sonsuz bir empati yeteneğine sahibim.

 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Türkiye - Yunanistan

Futboldaki fanatizmin çok saçma ve çok boş olduğunu düşünüyorum Yazınızda birbirine tuhaf bir cümle kullanmışşısınız: 'futbol Mehmetciklerine başarılar dilerim' şaşkınlıkla okudum doğrusu. Savaşa mı gidiyor futbolcular yoksa maç mı yapacaklar. Oyuncu ve tarafatarlardaki rekabet duygusu centilmenlikle yaşanmalı, çatışmaya dönüştürülmemeli. Kelimeler bazen davranışlardan tehlikeli olabilir. Davranışlarsa bazen asla telafi edilemeyebilir. Bırakın futbol futbol olarak kalsın.

17 Ekim 2007 15:50
Duvar ve Tanrı

...ve bir papatya başını yükseltti güneşe doğru yıkık duvarlar arasından. O kadar küçük, o kadar zayıf gözüküyorduki sahip olduğu zarafet ve gücün farkına varması zordu dikkatsiz gözlerin. Velakin zorlu fırtınalar bile yerinden edemedi onu, her bahar yeniden güneşe bahşetti narin bakışlarını.

15 Ekim 2007 18:52
50 yıl öncesinden bir kuraklık öyküsü

Kuraklık aslında dünyanın doğal gidişatının bir parçası. Doğal olmayan habercilerin en küçük bir haber kırıntısının bile üstüne bir çekirge sürüsü gibi atlamaları.

29 Ağustos 2007 19:02
 
Toplam blog
: 3
: 300
Kayıt tarihi
: 04.08.07