Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Haziran '10

 
Kategori
Güncel
 

İsrail'in gücü

İsrail'in gücü
 

İSRAİL GERÇEĞİ VE GÜCÜ

Bütün bu gelişmeleri anlayabilmek ve İsrail’in gücünün ne olduğunu bilebilmek için önce tarihi iyi bilmek gerekir.

“Millet olarak, dost ve düşmanı iyi tanıyabilmek için tarihi iyi bilmek gerekir.”

Tarihteki İsrailoğullarını, Yahudiliği ve bugün gizli olan bir İsrail örgütünü iyi tanımak gerekir. Hz. İsa’nın çarmıha gerilişini iyi bilmeli. Hz. Osman ve Hz. Ali döneminde yaşamış olan Yahudi olan Ebu İbni SEBE’yi, Aleviliği ve faaliyetlerini iyi bilmek gerekir.

Bütün bunların uzmanı olan Prof. Aytunç ALTUNDAL’ı iyi takip etmek gerekir. Sn. Altındal bu işi en ince detayına kadar belgelendirmektedir. Çünkü Altındal, geçmişte bu işin üzerine gittiği için çok büyük badireler atlatmış ve sonra bütün hayatını bu işe adamıştır.

Bunları idrak edebilmek için de akıl süzgecinden iyi geçirmek gerekir. Aksi takdirde bunlara inanmak çok zordur!

ABD eski başkanlarından John F. Kennedy, İsrail’e nükleer santral kurulmasına kesinlikle karşı çıkmıştı. Kennedy’nin öldürülmesinden sonra İsrail’e nükleer santral kuruldu ve o günden beri İsrail’de nükleer bomba bulunmaktadır.

İsrail, gizli örgütü sayesinde dünyadaki bütün teknolojik gelişmelerin en güçlüsüne kendisi sahiptir. Bu örgüte kesin bağlılık söz konusudur. İtaat, mevki ve zenginlik getirir; fakat itaatsizlik ise ölümdür. Hatta bu örgütü ifşa edenler bile çeşitli suikast ve kazalara maruz kalmışlardır.

En sinsi ve en ölümcül silahlara sahip olan İsrail işte gücünü buradan almaktadır. Bu örgüt var olduğu sürece İsrail’in bu gücü devam edecektir.

“DÜNYAYI YÖENTEN GÜÇLER” diye nete girildiğinde karşınıza çıkacak bilgileri iyi analiz etmek gerekir.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'ın kendi kaleminden şu ifadeleri de okuyabiliriz. http://www.haberaktuel.com/masonlara-ait-bilinmeyen-yeni-bir-yemin-haberi-236300.html

Daha böyle nice bilgi ve belgeyi artık günümüzde internet ortamında bulmak zor değildir.

İsrail’in Oradaki haritasına ve nüfus çoğunluğuna bakara aldanmamak lazımdır. Onun dünya üzerindeki nüfuzuna bakılmalıdır!

 
Toplam blog
: 358
: 1023
Kayıt tarihi
: 03.09.08
 
 

  Ne elimde garantim var ikinci bir soluğu almaya Ne aklım erer dünyayı yıkıp ta yeniden ya..