Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Haziran '10

 
Kategori
Siyaset
 

İsrailin kanlı vahşeti

İsrailin kanlı vahşeti
 

TunUp visueller Stıll


İster İsrailin karasuları dahininde isterse dışında olsun, gemilerde Gazzeye silah götürüp götürmediğini daha araştırmadan, korsanlar gibi silahlı saldırıda bulunarak, canice insani yardım götürenleri öldürmesi, yıllardan beri orta doğuda ABD ninde desteğiyle estirdiği devlet teröründen başka bir şey değildir.

Hitlerin kendilerine uyguladığı vahşeti unutan İsrail şlediği bu insanlık dışı cinayetten dolayı bütün devletler tarafından lanetlenmeli ve izole edilmelidir.

Yıllardır Ürdün ve Suriye topraklarından çekilmeyerek kadınları, yaşlıları, çocukları öldürten bu devlet, insanlıktan nasibi olmayan terörist bir devlettir.

Türkiye olarak düşünülmesi gereken, soğuk kanlılığını muhafaza etmesi, siyasi bir oyuna gelmemesidir. Zira Türkiyde orta doğuda sürüp gitmekte olan olayların içine sürüklenmeye çalışılmaktadır. Burada AKP iktidarının uyguladığı politika yanlış bir dış politikadır. Sayın başbakının kraldan fazla kıralcı gömleğini giyinip, Filistin devletinin bir kurtarıcısı olarak sahneye çıkması tamamen yanlıştır. Türkiyenin açlık, işsizlik, ekonomik, kültürel ve daha bir sürü sorunları yanı sıra birde yıllardan beri süregelen bir terör belası vardır.

Kürt açılımı adı altında uygulamakta olduğunu işte herkes görüyor. Hergün şehitler veriyoruz. Ama T.C. nin başbakanı Filistinin haklarını savunurken, hangi arap ülkesi Filistine sahip çıktı? Hangi Arap ülkesi, PKK terörünü kınadı, hangi Arap ülkesi, ermeni soykırımı iddiaları karşısında Türkiyenin yanında yer aldı. Hangi arap ülkesi, Kıbrıs davamızda bizden taraf oldu ve KTCC yi devlet olarak tanıdı. Hangi arap ülkesi Marmara bölgesindeki zelzele felaketinde bize elini uzattıı? Kraldan çok kıralcı olmağa lüzum yok sayın başbakan!!

www.osnanet.de/fethi.ayturan

 
Toplam blog
: 3
: 472
Kayıt tarihi
: 08.10.08
 
 

1931 doğumluyum. Önce Ankara askeri tıp okuluna girdim ve 4. üncü sınıftan ayrılarak tıp tahsilimi s..