Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '10

 
Kategori
Müzik
 

İstanblue dinleyelim gözlerimiz kapalı

İstanblue dinleyelim gözlerimiz kapalı
 

Canlı müzik grupları dinlemeyi sevenlerdenseniz ve bu hafta sonu ne yapsak da kulağımızın pası gitse diye düşünüyorsanız size İstanblue Band'i hem dinlemenizi hem de seyretmenizi şiddetle tavsiye ediyorum.

İstanblue Band, Kadıköy Deniz Yıldızı'nda her Cuma, Cumartesi saat 22:00'de sahne alıyor. Grubun geniş repertuarları, renkli performansları ve sahne enerjileri ile üç setten oluşan programda keyifsiz an geçirmek mümkün değil.

En sevilen yabancı şarkıların, dilimizden düşmeyen Türkçe parçaların, aryaların, napolitenlerin yer aldığı program; Mehmet Salkım ve Burak Elçi'nin yorumları ile muhteşem akıp gidiyor. Tüm grubun sıcak kimlikleri programa yansırken, şarkılara ve gruba eşlik etmekten kendinizi alamıyorsunuz.

Fazla gürültülü müzik sevmeyenler için İstanblue Band'in temposu tam dozunda. Ayrıca programı benim gibi oturarak seyretmeyi sevenler için Deniz Yıldızı sıcak dekoru ile de her türlü organizasyon için ideal mekan. Restoran düzeninde olan mekanda her masa sahneyi doğrudan görüyor. Geceye ister restoranda alacağınız güzel bir yemekle başlayabiliyor isterseniz sadece içki keyfi yapabiliyorsunuz.

Dans etmek isteyenler için de mekan son derece müsait, sıkış tıkış yok, huzur ve eğlence sözü çok. Deniz Yıldızı'nda sigara severler için dışarıda sigara içmek zorunluluğu bile ayrı bir keyif çünkü mekan, boğaz manzaralı Kadıköy-Beşiktaş vapur iskelesinin tam üstünde yer alıyor.

Biz geçen Cumartesi bir doğum günü vesilesi ile oradaydık. On yıllık can arkadaşlar Mehmet, Burak ve grupları İstanblue Band ile çok güzel bir akşam geçirdik.

Hafta sonu gelmeden Seyran'ın tavsiyesine kulak verelim, İstanblue Band'i ve Deniz Yıldızı'nı merak edelim diyenler için işte bilgiler ve gidecek olanlara şimdiden iyi eğlenceler.

* İstanblue Band

Mehmet Salkım: Vokal, elektrik gitar

Burak Elçi: Vokal, akustik gitar, perküsyon ve ney

Özgür Dizren: Bas gitar

İsmail Anıl Karahal: Davul

Barış Özesener: Klavye

www.istanblueband.com

* Deniz Yıldızı Kadıköy

www.denizyildizikadikoy.com

 
Toplam blog
: 118
: 1607
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

Bir fikirden bir başka fikre, gerçeği bulana kadar bir halden başka bir hale geçip duruyorum. İncede..