Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Ocak '12

 
Kategori
Magazin
 

İstanbul Kasabasında Megan Fox (!)

İstanbul Kasabasında Megan Fox (!)
 

Güzellik Bakanın Gözündedir !!!


Megan Fox  Türkiye'de bu çok önemli bir konu, özel televizyon kanallarına davet ediliyor, sohbet programlarında özel konuk oluyor.

 

İstanbul'a eşiyle turist olarak gelme lutfunda (!) bulunacağını söylüyor. Nedir bu ABD' den çektiği bu yeryüzü gezegenin böyle?

 

İstanbul yedi tyepeye kurulmuş,şiir kent,dünyada eşi benzeri olmayan özelliklere sahip bir dünya kenti Megan hanım kasaba zannediyormuş...

 

Gani Müjde zaten çok beğendiğim bir özel kişi, demiş ki: Bizde onu araba markası (Renault Megan) ya  da bir televizyon kanalı (Fox TV)  mı   zannedelim ? .Bu cehalet yumağına verilecek en muhteşem yanıt  olmuş, helal olsun Gani Müjdeye herşey gönlünce olsun.

 

İstanbul'u kasaba zanneden  bu kadın birdenbire artık bana güzel gelmemeye başladı!

Fiziksel çekici ve seksi görünüyor; ama  gerçek güzellik: zeka, sağ duyu, sevgi ve bilgiye verilen önem kişisel gelişim.

Biz ABD'nin başkanlarını ezbere biliriz, Amerikan filmlerini, Hollywood'u, Nasa'yı, kısaca  Amerika Birleşik Devletleri ile ilgili herşeyi ...

İstanbul kasaba diyen bir star, ama ışıksız bir yıldız!

 

Kevin Costner elleri cebinde Çankaya Köşkü'nde dolaştı, Megan Fox gazetelerin baş sayfasında, nedir bu yabancı zaafı böyle? Neden kendimizi bu kadar küçük görüyoruz?  

 

Şimdi bu kadın bir sürü para alarak ülkesine dönecek, bunlara verilen para öğrenci burslarına aktarılıp, bunları da  cowboy kasabalarına yollamalıyız !!!

 
Toplam blog
: 258
: 2037
Kayıt tarihi
: 09.11.06
 
 

Ben İngilizce öğretmenliği yapan yurdum insanıyım. Yalnız öğrencilerim yetişkin arkadaşlar. Devlet m..