Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Kasım '07

 
Kategori
Haber
 

İşte DTP, işte Öcalan!

İşte DTP, işte Öcalan!
 

Hani herkes barış istiyordu? Hani sınır ötesine kan akmasın diye karşı çıkıyorlardı? Hani şiddeti ve terörizmi desteklemiyorlardı? Hani ülkenin bölünmesi diye bir talepleri yoktu?


Milliyet web sayfasında yer alan "DTP'den Tahrik Gibi Bildiri" başlıklı haberi okudunuz mu bilmiyorum. Okumadıysanız hiç yeltenmeyin. Benim gibi sinirleriniz bozulmasın.
Ağızlarını açtıklarında terörizmi desteklemediklerini söyleyen, fakat hiç bir zaman PKK'yı kınayamayan DTP'liler, işte bugün gerçek niyetlerini bir kez daha ortaya koydular. Öcalan gibi binlerce kişinin ölümünden sorumlu bir teröristi "Kürt halkının önderi" ilan etmeleri yetmedi, daha rahat edebileceği bir cezaevine naklini bile istediler. Bu da yetmedi Türkiye'de bölgesel özerk yönetim talep ettiler. Yani bugünkü Irak gibi.
Bunları duydukça askerin dağda yaptığı savaş boşa gidiyor gibi geliyor bana. Terörist burda, şehirde, mecliste iken, dağdaki teröristi yok etmenin ne manası kalıyor. Özerk yönetim sonucu, Irak'ta kurulu Kürt devleti ile birleşme hayalleri yattığını bilmiyor muyuz?
Buna birilerinin dur deme zamanı gelmiştir. Bu demokrasi ve fikir özgürlüğü kisvesi altına giremez. Savcılarımız harekete geçmelidir. Siyasilerimiz harekete geçmelidir. Sn. Başbakan asker emeklilerinin konuşmalarının kışkırtma olduğunu söyleyerek eleştirmek yerine, bu adamların bildirilerine el atmalıdır.
Türkiye'yi bölme hayalleri ile yaşayan Amerikan ve İsrail maşaları şunu iyi bilmelidir. Türkiye'yi Irak sanmayın. Türkler o kadar basit alt edilecek bir millet değildir. 80 yıl önce imkansızlıklar içinde dahi işgalcileri alt eden bu millet, bir avuç isyancıyla mı başedemeyecektir. Siz Türk milletini çok hafife alıyorsunuz çok!

 
Toplam blog
: 109
: 1269
Kayıt tarihi
: 07.07.06
 
 

Yorum yapmaktan ve metin yazmaktan zevk alıyorum. Her insanın yorum yapması kişisel görüşlerini beli..