Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ekim '14

 
Kategori
Beslenme / Diyet
 

İsveç diyeti nedir? 13 günlük İsveç Diyeti ile en az 7 kilo vermenin yolları

İsveç diyeti nedir? 13 günlük İsveç Diyeti ile en az 7 kilo vermenin yolları
 

isveç dyeti


Yapılan araştırmalara göre her geçen gün artan ve ciddi sağlık sorunlarının oluşmasına yol açan hastalık şişmanlık olarak karşımıza çıkıyor. Günümüz şartlarında kilo sorunu ile karşı karşıya olan birçok insan vardır. Fazla kilo sorunu yaşayan kimseler aynı zamanda farklı hastalıklarla da yaşamak zorunda kalmaktadırlar. Bugün bu sorunu ortadan kaldırmak ve sağlıklı bir şekilde zayıflamak için sizlere İsveç diyeti hakkında ayrıntılı bilgi vereceğiz. Fazla kilolarınızdan kurtulmak istiyorsanız İsveç diyeti nasıl uygulanır ve kuralları nelerdir bunları makalemizden öğrenebilirsiniz. Diyetimiz içerdiği bazı özelliklerden dolayı diğer diyetlerden farklılıklar gösterebilmektedir. Hızlı bir şekilde kilo vermeyi sağlayan özelliği sayesinde dikkat çeken diyet süresince herhangi kahve veya meşrubat içmeniz yasaktır. 13 gün boyunca uygulamanız gereken diyet daha fazla veya daha az uygulanmamalı kuralları tam anlamda uyularak belirtilen gün süresince yapılmalıdır.

İsveç diyeti uygulamaya karar verdiyseniz 13 gün boyunca diyeti devam ettirmeye önem vermelisiniz. Eğer 13 gün sonunda istediğiniz kiloya gelemediyseniz 3 ay sonra tekrar etmeniz mümkündür. Vücut üzerinde oldukça etkili olan verdiğiniz kiloları 2 sene boyunca geri almamanızı sağlayarak büyük bir kolaylık sağlamaktadır. İsveç diyeti süresince her gün 2 litre su içmeye dikkat etmelisiniz. Su dışında diyet boyunca meyve suyu, kahve veya çay tüketimi yapmamaya özen göstermelisiniz. Eğer çok zorlandıysanız ve diyeti yarım bırakmak istiyorsanız vücut için oldukça etkili bir diyet olduğu için sadece 6. gün diyetinizi bırakmanız daha uygun olacaktır. Diyet listeniz içerisinde akşam ve sabah öğünlerinizin yerlerini zevkinize göre değiştirmeniz mümkündür.

İsveç diyeti yukarıda belirttiğimiz kurallar çerçevesinde uygulandığında 13 gün sonunda ciddi kilolar vermeyi sağlayacaktır. Diyet içerdiği besinler sayesinde metabolizma üzerinde oldukça etkili olup iştahın kesilmesini ve sindirimin hızlanmasını sağlayacaktır. Lifli yiyeceklere ağırlık verilen bu diyet türünde bir süre sonra vücut temizlenmiş ve yağlar yavaş yavaş kaybolmaya başlamış olacaktır. Çok sıkı olmayan ve nerdeyse istediklerinizi rahatlıkla yiyebileceğiniz diyet sayesinde rahat bir şekilde kilolarınızdan kurtulabileceksiniz. İsveç diyeti ile birlikte her gün düzenli olarak yaptığınız 20 dakikalık bir spor sayesinde 7-20 kilo arasında zayıflamanız mümkün olacaktır. Beslenme şekli ve içerdiği besinler sayesinde elektrolit bakımından zengin olan diyet türü bazı kişiler için uygulanması sakıncalı olabilir. İsveç diyeti 18 yaşından küçük olan bireyler, metabolik hastalıkları olan kişiler için uygun değildir. Gut hastalığı olan, diyabet ve kanser gibi rahatsızlıkları olan kişiler bu diyeti uygulamamalıdır. Düzenli olarak uygulayacağınız diyet sayesinde istediğiniz görünüme sahip olmanız oldukça kolaydır.

isveç diyeti

13 günlük isveç diyeti listesi: http://diyetlerim.org/isvec-diyeti-listesi/

 
Toplam blog
: 12
: 9322
Kayıt tarihi
: 12.01.14
 
 

Zayıflama ve spor delisi bir de BJK aşığı... ..