Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Temmuz '08

 
Kategori
Mizah
 

İtinayla tecavüz edilir

İtinayla tecavüz edilir
 

Resim... haber.deuforum.com/resim/Rape-tecavuz-kurtulm...


Merhaba... Potansiyel değerli müşterilerimiz. Teknolojik gelişmeleri takip eden, gelişmeye açık bir firma olarak, sizler için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Tek amacımız siz değerli müşterilerimize daha iyi ve kesintisiz hizmet verebilmek, bize ulaşılabilirliğinizi kolaylaştırmak. Bu amaçla sizler için bir site hazırladık ve siz değerli müşterilerimizin hizmetinize sunduk.

Firmamızın kendine has prensipleri vardır ve asla bu prensiplerden ödün vermez.

1- Firmamız promosyon olarak ilk tecavüzlerde herhangi bir ücretlendirme yapmamaktadır.

2- Müşterimiz istemedikçe delici, kesici, yıpratıcı herhangi bir alet kullanmamakta, işkence yapmamaktadır.

3- Sizin bizden bizim sizden emin olmamız, birbirimize güvenmemiz için ilk tecavüzlerde dokunulmazlık hakkımız saklı kalacaktır. Bize vereceğiniz güvene ve güvenceye göre ilk tecavüzden hemen sonra dokunulmazlıklar kaldırılacaktır. Kaldırmayan ya da kaldıramayanlar elenir. Devam edecek olan talepleriniz makul ölçülerde ücretlendirilecektir. Bu ücret müteakip eden her talep de“Yıpranma ve eskime payı olarak.” %10 oranında artırılacaktır.

4- Firmamızın kapısından içeri kesinlikle ve kesinlikle politika giremez. Politik ayak oyunlarına giren her müşteri anında kapı dışarı edilir. Bu anlamda içinde don kelimesi geçen kelimeler bile kurulamaz. Kurulması yasaklanmıştır. Onun yerine kilot, mayo, slip gibi benzeri kelimeler kurulabilir.

5- Firmamız hijyen konusuna özel önem veren, bu konuda son derece duyarlı bir firma olup işlem sırasında eldiven kullanmaktadır. Eldivenler başta ellere olmak üzere, tecavüz sırasında hayati önem taşıyan yerlere ayrıca takılmaktadır. Bu özel bir model olup, farkı müşteriye yansıtılacaktır. Bu eldiven kullanımını okeylemeyen hiçbir müşteriye kapımız açık değildir. Arka kapıdan çıkabilirler. Bizimki de can canım...

6- İsteyen müşterilerimize sadece masal hikaye anlatılmak sureti ile tecavüz için gerekli ortam oluşuncaya kadar beklenilmekte, bu ortam sağlanamamışsa şayet, sağlanıncaya kadar masal ve hikayelerimiz devam etmektedir. Yine de olmuyorsa kişi bir psikoloğa veya jinekoloğa sevk edilmek sureti ile, kendi için belki de hayati önem taşıyan çok çok önemli, ölümcül bir hastalıktan kurtarılmakta ve hastanın kalan yaşamında çok daha verimli, kaliteli yaşam sürmesi sağlanmaktadır. Tecavüz gerçekleşmediği için de bu müşterilerimizden herhangi bir ücret alınmamakta, müşterilerimiz zora sokulmamaktadır. İnsanlık ölmedi ya…

7- Firmamız toptan siparişlerde % 20 ye varan indirimler uygulamaktadır.

8- Yatak odası dışında yapılacak her tecavüz artı ücrete tabidir.

9- Mal ve can güvenliği için müşterilerimizin bu konuda duyarlı olmasını istemek en tabii hakkımızdır.

10- 30 yaş üstü her talep için hesaba % 20 eklenecektir.

11- Müşterilerimizin fazla sıra beklememesi için önceden randevu alması kendi menfaatleri icabınadır.

12- İşbu sözleşmede işi gören daima haklıdır. İşi görenin haksız olduğu durumlarda gidebileceğiniz tek mahkeme yine bizim mahkememiz olacaktır. Siz değerli müşterilerimizin bu konuda gereken hassasiyeti göstereceğinden ve kurallara uyacağından eminiz. Ödemeler peşin alınmakta olup, çek, senet, kredi kartı, vs kabul edilmemektedir. Fiyatlarımıza K.D.V dahil değildir.

13- Firmamız canınıza ve malınıza gelebilecek herhangi bir zarara karşı müşterilerini sigortalamaktadır. Ayrıca fulle kasko hizmetinden yararlanmak isteyen müşterilerimiz ücretini ödediği takdirde ful kasko güvencesinden de yararlanabilecektir. Firmamızda kullanılan tüm ürünler CE standartlarına uygundur.

***Randevunuzu almayı unutmayınız.

*** Sağlıklı tecavüzlerde buluşmak üzere… Her şey gönlünüzce olsun.

***İtinayla tecavüz edilir merkezi yönetim kurulu başkanı ve üyeleri…


***Bu blog son zamanlarda iyiden iyiye artan tecavüz ve ona bağlı cinayet olaylarını protesto etmek amacı ile tarafımdan yazılmıştır. Sevgi ve saygılarımla...

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..