Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '12

 
Kategori
Haber
 

İzinden dönen silahsız askerlerimize saldırı. 10 Şehit, 70 yaralı...

İzinden dönen silahsız askerlerimize saldırı. 10 Şehit, 70 yaralı...
 

Bir haftalık tatilin ardından ilk yazıyı yazmak üzer klavye başına geçmiştim ki, acı haberi aldım. Tabiii bütün yazacaklarım bir kenara gidiverdi.

Farkında mısınız? Şehitlerimiz, yaralılarımız yağmur gibi geliyor. Azalacağına habire de yükseliyor. Bu hain saldırıları gerçekleştiren teröristlere ne kadar kızsakta, ne kadar haince bir iş yaptıklarını haykırsak ta haklarını teslim edelim. Onlar kendilerine verilen görevi yapıyorlar. 1999- 2000- 2001 yıllarında bizim ordumuz ve ona talimat veren emir veren başta hükümet olmak üzere bütün parlamento görevini çok iyi yapıyordu ki terör bitme noktasına gelmişti.

Ne oldu dersiniz? Ordu Türk ordusu. Tabii o gün terörün belini kıran komutanlar bu gün hapiste. Bu durumun teröristlere na kadar moral verdiği ise ortada. Her ne olursa olsun Türk ordusu üç tane teröriste pabuç bırakmaz. Siz komutanlara hükümet olarak, parlamento olarak doğru görev verin altı ay sonra bu çakal sürüsünün izi bile kalmaz.

Konuyu hiç oraya buraya eğip bükmeye gerek yoktur. Akan her damla kanın sorumlusu hükümet ve ona görev veren parlamentodur. Artık sayılarını bile karıştırdığımız kurbanlarımız demokrasinin resmi olan bir ülkede bile olsa, hükümetin istifası na ve sorumluların adalet önüne çıkmasına yeterlidir. Bizde ise maalesef birkaç azar, tehdit, artık insanın tepesini attıran birbirinin kopyası demeçlerin dışında bir şey yok.

Evlatlarımızın teröre kurban olması onları o kadar etkiliyor ki, ceylan derisi koltuklarına daha bir iştahla gömülüyorlar.

Farkındamısınız? Askerlerimiz, karakollarımız, kışlalarımız saldırıya uğruyor, bomba tuzakları kuruluyor, bizim güvenlik birimleri ancak olayların ardından harekete geçiyor. Benim bir evladım bile şehit olduktan sonra siz istediğiniz kadar terörist öldürün , neye yarar.

Karşılaştırma yaptığımızda görüyoruz ki bazı işler hatalı yapılıyor. Hemde ölümcül hatalı. Teröristler istedikleri yerlere ellerini kollarını sallaya sallaya gidip tuzak kuruyor, saldırı düzenliyor. Neden? Çünkü eskisi gibi etkin yol kontrolu yok. Jandarma yapacağı bir kontrol için validen kaymakamdan izin bekliyor, ama teröristler beklemiyor. Bunun gibi bir çok yanlışı sıralayabiliriz. İsteyerek veya istemeyerek bu yanlışların içinde bulunanlar bir gün mutlaka hesabını vereceklerdir. Yaptıklarının hesabını burada vermeden gideceğini sananlar çok aldanıyorlar. Ama neye yarar benim evlatlarım onların inatçı yanlışlarına kurban oluyor.

Ölenlere allahtan rahmet yaralılara şifa dilerim.

İzmir 2012

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..