Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

İzleyicinin Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir beklentisi!

İzleyicinin Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir beklentisi!
 

İzleyici Yeniden Onları İstiyor!


2013 senesinde yayınlanan başrollerinde Seçkin Özdemir ve Damla Sönmez’in olduğu Bir Aşk Hikayesi dizisi farklı konusu ve başrol oyuncularının inanılmaz oyunculuk performansı ile sektörde büyük ses getirmişti.

Fox Tvnin 2013 senesindeki saçma yayın akışı ve yanlış yayın politikası yüzünden dizi 2014 senesinin başlarında yayın hayatını sonlandırmıştı. Dizi gece yarısı yayınlanmasına rağmen 3 reytingi geçiyordu hatta Final bölümü 22.50 de yayınlanmıştı yani çok geç yayınlanmasına rağmen 3.95 reyting almıştı o saatte bu reytingi Fox gibi kanalda 2013 senesinde alacak dizi yoktur. Hatta şuan bile alamaz .

Çoğu yapım şirketi ve dizi Bir Aşk Hikayesi dizisinde bu duyguları nasıl çekiyorlar diye diziyi kıskaca almış ve sahneler kopya etmişti. Hala çoğu dizide Bir Aşk Hikayesi dizisinden  sahneler esinlenerek yani kısacası çalınarak kullanılıyor.

Hatta Bir Aşk Hikayesi dizisinde Yılmaz karakterine hayat veren Fatih Dönmez gittiği başka dizi setlerinde kendisine Bir Aşk Hikayesi dizisini sorduklarını ve bilgi almaya çalıştıklarını sosyal medya hesabından yazmıştı.

Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir öyle bir canlandırdılar ki Korkut Ali ve Ceylan karakterlerini dizi karakterleri birden bire kurmaya senaryo dünyasının bir ürünü olmaktan çıktı ve nefes almaya ete kemiğe bürünmeye başladı. Sanki bizden biriydiler sokaktan çevreden tanıdığımız biri gibiydiler. İzlerken adeta karakterlerin kalp atışını hissettik. İkili hem görsel olarak hem de oyunculuk olarak birbirine çok uyuyordu ki ikisi de tiyatro kökenli oyuncular yani o sahnelerin tozunu yutmuş senelerce cefasını çekmiş insanlar. Dolayısıyla zaten çok tecrübeli ve oyunculuk çıtası olarak belli bir eşikleri olmayan isimler yani istedikleri zaman tüm sınırları yıkıp geçebiliyorlar.

Şimdi ise izleyici bir kez daha Bir Aşk Hikayesi dizisinin bahtsız aşıklarını canlandıran ikiliyi yeniden bir dizide birlikte görmek istiyor.

Son dönemde eski dizilerde rol arkadaşı olan yada partner olan isimler hem sinema filmi hem de dizilerde birlikte rol alıyorlar. Sektörde de böyle bir eğilim var yani yapımcılar garantiye oynamak istiyor. Durum böyle olunca izleyicinin Damla Sönmez ve Seçkin Özdemir beklentisi son dönemde arttı. Oldukça büyük bir izleyici kitlesi yarım kalan Bir Aşk Hikayesi dizisinin sevilen ikilisini yeniden birlikte görmek istiyor.

Şuan sevilen iki oyuncunun da anlaştığı bir dizi yok bilindiği kadarıyla.

Zaten ikisi de daha önce verdikleri röportajlarda güzel bir işte yeniden birlikte rol almak istediklerini söylemişlerdi.

Bakalım yapımcılar bu ikilinin bu uyumunu bu potansiyelini değerlendirecek mi ?

Zaten rol aldıkları yeni işlerde partnerleri ile Bir Aşk Hikayesi dizisindeki uyumu yakalamadı. Yani sanki bu ikisi birlikte dizilerde sinema filmlerinde oynamak için dünyaya gelmiş gibi.

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..