Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Şubat '14

 
Kategori
Basın Yayın / Medya
 

İzmir'de, "İzmir'in" Doğum Gününü, yine İzmir'liler, Coşku İle Kutladılar

İzmir'de, "İzmir'in" Doğum Gününü, yine İzmir'liler, Coşku  İle Kutladılar
 

İzmir ve ana babası bir arada.


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Doğal Yaşam Parkı’nın gözdesi yavru “ FİL İZMİR,” 3 yaşına girdi. İzmir'in doğum günü kutlamasına yaklaşık 50 bin İzmirli katıldı. Böylelikle İzmirliler, büyüklü küçüklü “İzmir’in doğum gününü” el ele gönüle, bir araya gelerek kutladı.  Ve minikler de dahil hep bir ağızdan bağırıldı: “ İyi ki doğdun İzmir”

Türkiye'de doğan ilk fil olarak tarihe geçen yavru fil ‘İzmir’, Doğal Yaşam Parkı'nda düzenlenen doğum günü partisiyle 3 yaşına girdi. İzmir Büyükşehir Belediye BaşkanıAziz Kocaoğlu’nun da katıldığı, renkli görüntülere sahne olan partiye, İzmirli çocuklar ve aileleri ilgi gösterdi. Yavru filin “eğlenceli ve şakacı” haliyle İzmirli çocukların simgesi olduğunu söyleyen Başkan Aziz Kocaoğlu, İzmir’in doğum günü pastasını çocuklarla birlikte kesti. 

 

110 kilo olarak dünyaya gelen, şu anda yaklaşık 1300 kiloya ulaşan yavru fil İzmir’in doğum günü kutlamasına katılan çocuklar, yavru fil ve annesinin yaşam alanına meyvelerle 3 rakamını yazdı.

TAM 50 BİN KİŞİ KASTILDI:

Eğlenceli animasyon gösterileri ve müzik dinletileriyle şenlik havasına dönüşen kutlamalara katılmak için yaklaşık 50 bin İzmirli, İzmir Doğal Yaşam Parkı’na akın etti. Partiye katılmak için gelen çocuklar ve ailelerinden giriş ücreti alınmadı. Partiye katılan çocuklara özel olarak hazırlanan yaş günü tişörtleri, kurabiye ve pasta ikram edildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 1616
: 918
Kayıt tarihi
: 13.08.06
 
 

Hayatın dikenli yollarından geçmenin  sırrı, aralarından çabuk geçmektir. Ümit, naylon çorap giyd..