Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Temmuz '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

İzmit'te mühimmat deposunda patlama

İzmit'te mühimmat deposunda patlama
 

PATLAMA (ALINTI)


İzmit'te mühimmat deposunda patlama
İzmit'in Rahmiye Köyü yakınlarındaki Çuhana Mühimmat Deposu'nda bugün saat 09.00 sıralarında bilinmeyen bir nedenle patlama meydana geldi.

İzmit'in Karatepe ilçesi Aslan bey mevkiinde Çuhana Caddesi üzerinde bulunan mühimmat deposunda patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 4 personel yaralandı. Bölgeye itfaiye araçları ve ambulanslar sevk edildi Patlamada yaralanan Suat Memiş, Kadri Gür, Güven Vicdan ve Aytekin Sarı isimli personel, Kocaeli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Suat Memiş'in patlamada mermiyle yaralandığı, diğerlerinin müdahalede dumandan etkilendiği belirtildi.

Her gün bu tip patlamaları izliyor veya okuyoruz. Bunları bazısı terör örgütünün ihaneti ,bazıları ise ihmal, dikkatsizlik, denetimsizlik, kaçak mazotlar, gerekli önlemlerin alınmayışı.Artık ciddi olarak bu nedenleri ele almanın zamanı geldi geçti. Her zaman söylüyorum: “hanım tecavüze uğradıktan sonra kapı kilitlendi” İnsanlar öldükten sonra önlem almanın ne anlamı var. Acısız, tasasız günlere.Selam ve saygılar.

NAHİDEÇELEBİ

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..