Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

1971 Kars doğumluyum. Ama karadeniz kızıyım. Babamın mesleğinden dolayı eğitim hayatım farklı yerlerde geçti. Evliyim ve bir oğlum var. Bir kamu kurumunda devlet memuru (?)olarak çalışıyorum. Ve Bİr tadım, demek bence yeterli. Farklı bir bakış açısı, güzel Türkçe, yılların deneyimi daha ne söyleyebilirim ki. Hala özgür olmanı..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Boşvermişim Dünyaya

Yazın harika,yazını şimdiye kadar okuyan 3 kişi olmuş 3 üde benim yorum yazmayı becerene kadar 3 kere girmek zorunda (kötü bir kelime) kaldım, ben bir bırakmışmıyım bu yazıyı ben okuduğuma göre. Hem de 3 kere. Beni buldum desem gülermisin. Ben bir bırakmışım.Sonra oğlumla bir yere yemeğe gidince oğluma on kere tembih ediyorum, lütfen güzel ve kibar ol diye. Gerçi kibar yinede ama durumum sen düşün. 30 Ağustos Zafer Bayramında küçük bir ilçede tatildeydim. Belediye başkanı, kaymakam ve iler gelenlerin masasında sadece halktan ben vardım. Eşim köyden gelip beni alıncaya kadar da rahattım.sevgilerimle AYRIK OTUM.

08 Eylül 2011 11:23
Hata ve özür dilemek...

Yazınızı okudum. Ne diyeyim. Tam da durumun böyle olmadığını söyleyeceğim. Tabii ki özür dilemek, affetmek güzel şeyler. Ama incineceğiz, üzüleceğiz diye bizden sonra ki nesile nasıl bir korku bırakıyoruz hiç bunu kendinize soruyormusunuz.İNSAN NEFSİNİ KONTROL EDEBİLDİĞİ ÖLÇÜDE İNSANDIR DEĞİL "İNSAN NEFSİNİ BİLDİĞİ ÖLÇÜDE İNSANDIR" VE insanın bazı şeyleri kontrol etmesi için önce bilmesi gerekir. Bu senin acıtacak diye acılı bir şey yememeyi yada sevmediğin bir şeyi denememeyi de getirir beraberindeki bu benden sonra ki nesilin denemesini istemediğim bir şey.Bence bu konuda biraz daha düşünün.

28 Aralık 2010 07:34
Aşk

Her aşk evlilikle mi biter.Bu aşkın sonumudur?O zaman çevremde ite kaka yürüyen evliliklerin hepsi zamanında birer aşk kahramanımıydı. Hayır.Aşk acıtır,ama muhakkak evlilikle bitmez.Aşk cesaret ister. Aşıklar da cesurdur.

06 Ağustos 2010 19:58
 
Toplam blog
: 16
: 542
Kayıt tarihi
: 18.08.09