Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Kasım '16

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Jinekomasti ameliyatı

Jinekomasti ameliyatı
 

Jinekomasti

Erkeklerdeki meme buyümesi ve kadınsı görünüme jinekomasti denir. Jinekomasti hastalığının oluşmasının farklı nedenleri olsada en büyük nedeni hormonal dengesizliktir. Erkek memesinde ki bu kadınsı görünüm hastalığında kendi ismini taşıdığı jinekomasti ameliyatları ile tedavi edile bilir.

Jinekomasti ameliyatları cerrahi olarak hastanelerde veya tıp merkezlerinde genel anestazi alrtında yapılır. Hastanın muayene bulguları neticesinde memedeki fazla yağ ve süt bezi dokusu alınır ve gerekli görülürse de fazla deri dokusu da alına bilir. Operasyon ortalama 1 saat sürer ve hasta aynı gün yada 1 gün sonra taburcu edilir.

Taburcu olduktan sonra hasta mutlaka verilen ilaçları kullanmalı, ağır kaldırmamalı ve korse kullanmalıdır..

Sıkç  Sorulan Sorular 

Spor ile Geçer mi ?

Jinekomasti rahatsızlığı 3 evrede incelenir. Eğer hasta 1.evrede ise spor ile memedeki büyümeyi ve yağlanmayı durdurma ihtimali vardır. Ancak 2. ve 3. evrelerde maalesef spor ile jinekomastinin geçmesi mümkün değildir.

Kaç yaşında ameliyat olabilirim ?

18 yaşını doldurmuş her hasta rahatlıkla jinekomasti ameliyatı olabilir.

Jinekomasti Ameliyatı Fiyatları Ne Kadar ?

Erkek memesi küçültme ameliyatlarında muayene bulgularına göre uygulanacak farklı teknikler mevcuttur. Bu yüzden muayene bulguları incelenmeden fiyat bilgisi verilmesi çok yanıltıcı olabilir.

Op.Dr.Ali Mezdeği

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..