Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Haziran '14

 
Kategori
Astroloji
 

Jüpiter Aslan burcunda ( 16 Temmuz 2014 - 11 Ağustos 2015 )

Jüpiter Aslan burcunda ( 16 Temmuz 2014 - 11 Ağustos 2015 )
 

16 Temmuz 2014 – 11 Ağustos 2015 Tarihleri arasında Jüpiter Aslan burcunda olacak...

Jüpiter her yıl 1 burç değiştirir ve 12 yılda tüm burçları gezer. Şimdi sıra Aslan burcunda...
Güneş sistemimizdeki en büyük gezegen olan Jüpiter, en büyük iyicil olarak Dünyamıza yarar sağlar. Jüpiter astronomik olarak dünyamızı göktaşı yağmurlarından korur... İri cüssesi ile Güneş sistemimizde fayda ve fırsatları temsil eder.

Jüpiter, doğum haritalarımızdaki yeri ve konumuna göre doğuştan şanslı olduğumuz konuları vurgular. Jüpiter’in doğası ve misyonu fırsat getirmektir. Sever şans dağıtmayı, dolduruşa getirmeyi, genişleme isteğimizi tetikler, refahı sever. Onun hareketleri, haritalarımızda kişisel gezegenlerimiz ile olumlu etkilerdeyse bize de bahşeder bu fırsatlardan.
Doğum haritamızda bulunduğu yerde genişleme isteği söz konusudur, aynı zamanda İnanç gezegenidir, haritamızdaki yeri inançlı hissettiğimiz ve doğuştan fırsatlara açık olduğumuz alandır. Büyütme ve genişleme arzusu ile abartma da getirdiği etkiler arasındadır ve tabi savurganlık ve kibir. Hazır olmadığımız girişimler de gölge yönü devreye girebilir bu yüzden, fırsat ne zaman fırsattır veya ne zaman yanılsamadır iyi analiz etmek gerekir.

Şimdi Jüpiter fırsatları getirir ama fırsatları değerlendirebilmek için gerekli hareketi yaşamak adına rehavet tuzağına da çekebilir. Rahatlatıcı etkisi de vardır kendilerinin... Jüpiter fırsat getirmek ister, yapısı ve doğası gereği buna ihtiyaç duyar, fark etmek ve fırsatları yakalamak her zaman bize kalmıştır. Rehavetinden uzak durmak şansı yakalamak için bir adımdır.
Aslan burcu yapısı sıcak doğadadır, Aslan yönetmek ister, sahip olduğu gücü korumak. Aslanın tavrı dışa dönük ve objektif doğadadır. Jüpiter’in Aslan burcunda olacağı bu 1 yıl haliyle Aslan doğasında konular da öne çıkacaktır. Aslan’ın yönetkenliği, aynı zamanda da hayata objektif bakışı ve eğlenmeyi sevmesi, dışa dönüklüğü ve bolluğu temsil ettiği düşünüldüğünde, Jüpiter’de bize hadi ilerle, elindekileri koru, itibar kazan ve hayatına neşe de kat diyecektir.

Denge hayatın ana temel taşıdır, her zaman ve her yerde denge kurmalıyız. Jüpiter’in de etkisi ile haritalarımızdaki Aslan doğasındaki konular öne çıkacaktır ama, itibar kazanayım derken kendinizi atlarsanız, veya eğleneyim biraz rahatlayayım derken işleri asarsanız ve fırsatları kaçırırsanız, Jüpiter gittiğinde film bitmiş gibi hissedersiniz. Bir boşluk hissi gelir ve kaplar.
Şimdi yeni bir film başlayacak Jüpiter’in burç değiştirmesi ile birlikte, hepimiz bu yeni filmde biraz neşe, biraz girişim biraz elimizdeki korumak ile ilgili yeni öğretilerde olacağız. Abartma doğasını uzak tutarak, dengeli ilerleyerek fırsatları yakalayacağız. Bu Yaz Jüpiter’in Aslan burcunda oluşu ile birlikte Ateş elementi Aslanın sıcak doğasını havada da hissettirebilir. Fazlası ile sıcak bir yaz bekliyor olabilir bizi, aman sıcağa karşı da uyarımı yapayım.


Ayrıca; 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Bu 2 gezegenin sert açısı ekonomik olarak zorlanmayı anlatır. Dolayısı ile bu tarihlerde genel bir ekonomik kriz gözlemlenebilir piyasalarda. Umarım olmaz!
Şimdi benim haritamda ne getirecek, hangi konularda çalışacak diye soranlar yazının devamında kendi burçlarını bulabilirler.


(Yükselen burçlarınızı okumayı atlamayın sakın)

Koç & Yükselen Koç

Jüpiter size neşeli ve iyimser bir bakış açısı getiriyor. Bu 1 yıl hayatınızda neşe ve beraberinde şanslı fırsatlar söz konusu. Aşk isteyene aşk, çocuk isteyene çocuk ve hayatında enerji ve neşe isteyene de neşe getirecek, aynı zamanda da bolca gezdirecek sizleri. Son 1 yıldır sizi sıkıştıran etkilere hoşça kal diyorsunuz. Siz ateş grubusunuz, Jüpiter’de sizin dost burcunuz Ateş elementi Aslanda olacak, bu 1 yılın tadını çıkartın derim. Dileyin Jüpiter'den o da getirsin, dilediklerinize dikkat edin ama, ne istediğinize önem verin, gelenler boş olmasın. Fırsatlara açık bir enerjide olacaksınız. Hobileriniz ile ilgilenmek, yeni yetenekler geliştirmek isteyeceksiniz. 12 yılda 1 gelen bu şansı güzel değerlendirin. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Ekonomik olarak hala dengede olmanız gereken 1 yıl yaşadığınızı unutmamanız gerekiyor. Satürn bir süre daha gelirlerinizde birtakım daralmalara neden oluyor olacak ve Jüpiter ile geçeceği bu kontakta burada etki devrede olabilir. Jüpiter size tabi şanslar getiriyor ama diğer gezegenlerin etkilerini unutmamalıyız. Bu yazımda genel olarak Jüpiter’in size getireceği enerjiye değinmek istedim, aylık hareketleri detaylı olarak aktarmaya devam edeceğim. Fırsatların bol olduğu, şanslı bir yıl diliyorum. Sevgiler

Boğa & Yükselen Boğa

Jüpiter haritanızda yuva alanınıza geldi ve yerleşti. Hadi bakalım, şimdi yapmak istediğiniz değişimler için bu 1 yılı güzel değerlendirin. Aslan burcunda 1 yıl kalacak olan Jüpiter sizin burcunuz olan Boğa’yı biraz sıkıştıracak, biraz harekete geçirecektir. Boğa sabit nitelikte bir burçtur ve değişim konusunda tutucudur, şartları korumak bu yüzden sizin için önemli, risklerden kaçınan doğanızı etkileyecektir. Biraz enerji ve hareket getirecektir. Yuva alanınıza yerleşmesi gösteriyor ki, ev yaşantınıza iyi etkiler getirecek ve belki sizin de bir süredir aradığınız ev fırsatını getirebilir. Emlak alım – satım konusunda fırsatlara açık bir yılda olacaksınız. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Bu dönem maddi anlamda ve değişim konusunda biraz zorlanma olabilir ama genel etkisine bakacak olursak eğer, değişim sebebi ile yapılan masraf artışları olarak değerlendirebiliriz. Evet, siz Jüpiter’in de etkisi ile bir yatırım yapabilirsiniz. Tabi hepiniz için ev alacaksınız diyemeyiz ama yuva koşullarınızda değişim veya tadilat veya eşya yenileme yapabilirsiniz. Ayrıca Jüpiter’in Aslan burcundan geçişinde size hayalinizdeki iş ortamını getirmesi de söz konusu. Özgürleşmek istiyor olabilirsiniz, girişim yapmak istiyor olabilirsiniz, temkinli ilerlerseniz fırsatlar gelecektir. Ortaklık girişimlerinde özellikle Satürn ile yapacağı sert etkili dönemde daha dikkatli olun derim. Eylül öncesi girişimde olabilirsiniz. Umarım idealinizdeki ortamı getirir size Jüpiter...Sevgiler

İkizler & Yükselen İkizler

Jüpiter, iletişiminizi bolca kullanacağınız, neşenizi ve coşkunuzun devrede olacağı, fikirsel anlamda daha araştırmacı olacağınız, bir konuma geliyor yerleşiyor. 1 yıl boyunca olumlu enerjisini sizin için dost burç olan Aslandan gönderiyor olacak. Fırsatları yakalamak size kalmış artık! Eğitimde şanslı 1 yıl bekliyor sizleri, aynı zamanda hem çevrenizi etkileyecek olumlu enerjide olacaksınız, hem de kardeşlerden yana şanslı fırsatlar yakalayabileceksiniz. Kardeşlerinizin olumlu gelişmelerine de şahit olabilirsiniz. Yakın aile ve dostlarla ilişkilerinizi arttıracak ve daha fazla sosyal olabileceğiniz bir yılı harekete geçiriyor olacak. Seyahatlerden ve kardeşlerden yana şans ve fırsatlar getirecek. Siz bir ikizler olarak, iletişimcisiniz buna hiç şüphe yok ama Jüpiter'in de genişleten ve büyüten etkisi ile biraz daha söyledikleriniz ve düşündükleriniz ile daha ön planda olabilirsiniz. Evet Jüpiter çevrenizde genişleme etkisini gösteriyor, seyahat fırsatları da getiriyor. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Bu dönem günlük hayatınızdaki tempo konusunda biraz zorlanabilirsiniz. Seyahatler genel yıl etkisinde gündemde olacak sizler için, özellikle Satürn ile kontak yapacağı dönem, rutininizin ve düzeninizin temposu biraz zorlayabilir.

Yengeç & Yükselen Yengeç

Jüpiter maddi kaynaklar alanınıza yerleşiyor. 1 yıl boyunca büyümeyi sağlayacak konular maddiyat olacak sizler için. Bolluk ve bereket enerjisini para ve kaynaklar alanınıza aktaracağı için, yapacağınız girişimler fırsata dönüşebilir. Kazançlarınızı arttırmak istediğiniz bir yıl bekliyor sizi ayrıca gelirlerinizde de artış ve iyi bir dönem sizleri bekliyor. Para kazanmak konusunda şanslı olduğunuz kadar, harcamak konusunda da müsrif olma ihtimaliniz de olabilir. Jüpiter’in gölge yönü müsrifliktir ve gelen paralar da hemen gitmesin, temkinli olmakta fayda vardır. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Bu döneme dikkat etmelisiniz. Belki biraz zorlayacaktır bu ikilinin etkisi sizi. Çocuklar konusunda harcamalar olabilir, çocuklarınızı eğitimine veya okuluna harcamalar biraz bütçenizi özellikle bu dönem biraz sıkıştırsa bile para kazanmak konusunda genel yıl etkisi olarak şanslı olacak. Ayrıca Uranüs kariyer alanınızda ilerliyor ve Jüpiter’in Aslan burcundan geçişinde temasta olacaklar, bu da gösteriyor ki, kiminiz kariyer değişimi de yaşıyor olabilirsiniz. Umarım elinize geçen maddi kazançlar, yeni ve daha iyi bir iş için olsun. Sevgiler

Aslan & Yükselen Aslan

Sevgili Aslanlar, Jüpiter’i 1 yıl boyunca misafir edeceksiniz burcunuzda. Dolayısı ile Jüpiter’in etkilerini kendi üzerinizde hissedeceksiniz. Genişleme, kendinizi ifade etme, yaşamdan beklentileriniz konusunda daha fazla talepkâr olmanızın zamanıdır artık. Jüpiter enerji olarak size iyimser bir bakış açısı getirecek zaten, pozitif etkilerini ruh halinize yansıtacaktır. Kendinize yeni hedefler belirlemek isteyeceğiniz bir yıl olacak sizler için. Şans geldi ve kapınızdan girdi, yıl bitiminde eğer fırsatları kaçırmazsanız, gayet olumlu geçen bir sene olarak yazacaksınız hatıralarınıza. Öncelikle iletişimde olduğunuz kişilerle daha uyumlu hissettiğiniz bir yıl olacaktır. Ayrıca, Jüpiter sizlere bol seyahat fırsatı da getirecek gibi duruyor. Sizin için iş sebebi ile olabilir, kiminiz içinde eğitim sebebi ile seyahatleriniz gündemde olacak. Müsrifliğe kaçmamaya özen göstererek şanslı fırsatlarını yakalayın derim. Jüpiter’in genişleme etkisini aklınızda tutun ve yılı kilo alarak ta kapatmamaya çalışın. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Satürn yuva alanınızda bir süre daha ve hayatınızda bir takım değişimlerden geçiyor olmalısınız. Yuva koşullarınız, kiminiz içinde kariyer değişimi ve sorumluluklarınızda artışlar söz konusuydu uzunca bir süredir. Verdiğim tarihlerde özellikle ekonomik olarak harcamalara dikkat edin. Kendinize zaman ayırın ve mutlaka yürüyüş veya spor yapın. Şans sizinle, Sevgiler

Başak & Yükselen Başak

Jüpiter ihtiyacınız olan içsel huzuru getirecek sizlere. Bir başak olmak zaten zorlayıcıdır. Çünkü, bir başak için yapılacaklar listesi her zaman yoğundur ve doludur. Ruhsal ihtiyaçlarınıza bu yüzden zaman ayırmak aklınıza bile gelmez, biraz huzur ve sakinlik gereklidir. İşte Jüpiter geliyor ve ruhsal dünyanızda biraz dingin ve pozitif enerji getiriyor. Hayatınızın amacını sorguluyorsanız eğer, Jüpiter’in de desteği ile kesinlikle bulabilirsiniz. Jüpiter’in haritanıza bulunacağı alan, içsel korkular, endişeler yaşadığınız içsel dünyanız olacağı için, burada bir temizlenme ve arınma yaşayacaksınız. Tamda ihtiyacınız olan şey diyebilirim. Ekonomik anlamda da size fırsatlar getirecek Jüpiter. Akışta olmaya ve evrenin ilahi gücüne teslim olmayı deneyimleyeceksiniz. Kontrol etmek zorlayıcıdır, kontrolü bırakıp ilerleme sağlayacaksınız. İşte Jüpiter tam da bunun için burcunuzda, akışta ol ve iyimser ol diyecek. Sağlık problemleriniz varsa eğer, kendinizle de ilgilenmeyi de ihmal etmeyin. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Satürn ile yapacağı kontakta biraz ekonominize ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz. Ayrıca, Jüpiter Aslan seyahatini bitirdikten sonra sizin burcunuzda olacak, dolayısı ile bugün yaşadığınız zorluklar her ne ise, çalışmalarınızın sonuçlarını alacağınızı unutmadan ilerleyin. Jüpiter’in ruhsal dünyanızda yapacağı iyileşmenin tadını çıkartın. Sevgiler

Terazi &Yükselen Terazi

Jüpiter sizler için idealler alanınızda olacak. İdealler evi, şanslı olan alan fırsatlar, yeni dostluklar ve çevreler. İşte sizin için bu konularda çalışacak Jüpiter ve bir idealinizi gerçekleştirmek için çabalayacak. Jüpiter sizin için dost burç olan Aslanda olacağı için, hedeflerinizde veya bir girişiminizde şansınızın da yanınızda olacağını söylemeliyim. Kariyerden elde edeceğiniz kazançlar konusunda da sizi destekliyor olacak, şahane... Şans ve fırsatlar birazda ikili ilişkilerden gelecek gibi de duruyor. Sizin için dostlarınız ve çevreniz her zaman önemli zaten, ama bu sefer bugüne kadar yaptığınız dostlukların faydasını görme zamanı sizler için. Uranüs bir süredir ortaklıklar alanınızda ilerliyor.Jüpiter’in de Aslan burcuna geçişi ile Uranüs’e etki edecek ve bu etki ile yeni bir ortaklık anlaşması yapabilirsiniz. Bu kiminiz için belki iş anlaşması iken, kiminiz içinde belki bu 1 yıl içinde bir evlilik kararı olacak. Bu biraz ani ve beklenmedik olabilir yalnız. Hiç aklınızda yokken, bir anda ve sürpriz bir şekilde olabilir. Çevreniz genişliyor ve dostlarla çok güzel ortamlarda oluyorsunuz. Maddi kaynaklarınızı arttırmak istiyorsunuz, çünkü Transit Satürn bir süredir maddi kaynaklarınızda, ya çok çalışıyor az kazanıyorsunuz, yada ödemeler sizi biraz bunaltıyor. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak, bu dönem ekonomik dengelere biraz daha dikkat etmelisiniz. Belki bir alım yapacak olabilirsiniz, bütçenizde bu sebeple bir daralma da yaşıyor olabilirsiniz. Jüpiter’in Satürn ile teması gösteriyor ki, biraz daha sıkışma devam edebilir. Dostlardan gelen destekler kadar, belki sizler de bazı dostlarınıza yardımcı olabileceksiniz. Belki de bazı dostlarınıza maddi destekte olabileceksiniz. Bu sizi ekonomik olarak sıkıştırabilecek, ya da masrafların kaynağı dediğim gibi bir girişime yatırım yapmak konusunda olacak. Şans sizinle olsun. Sevgiler

Akrep & Yükselen Akrep

Jüpiter geliyor ve haritanızın en tepe noktasına yerleşiyor. Görünen alanda olacak Jüpiter sizin için, yani girişimlerinizi artık gösteriyor olacaksınız. Sahne arkasından sahne önüne geçmek gibi düşünün. Jüpiter son 1 yıldır sizleri sahneye hazırladı. Kiminiz bir eğitim aldınız, çok çalıştınız şimdi perde diyor olacaksınız. Hayatınıza statü ve başarı getirmek üzere harekette anlayacağınız. Şimdi fırsatları yakalamak ve değerlendirmek ise sizde. Kariyer konusunda görünür olmak istediğiniz bir yıl olacak. Burcunuzda gezinen Satürn’de sizi sıkı çalıştırıyor bir süredir, umarım Jüpiter’in şansını güzel değerlendirir ve ilerleme kaydedebilirsiniz. Öncelikle Jüpiter doğası gereği transit ettiği konuda bir rahatlama da getireceği için, mevcut işlerinizde de başarı getirebilir, fırsatta getirebilir, sizde şimdi rahatım, istediğim uyumu da yakaladım deme ihtimali ile karşı karşıya da kalabilirsiniz. O yüzden derim ki, eğer mevcut ortamınızda çok da ilerleme kaydedemeyeceğinizi düşünüyorsanız, Jüpiter’in şanslı fırsatlarını kaçırmayın. CV’nizi güncelleyin ve göndermeye başlayın. Tabi Merkür Retro tarihlerine dikkat edin ? Evet, fırsatlar ve değişimler, ilerlemeler kariyer alanınızda olacak bu sene sizin için. Üstleriniz ile uyumlu ilişkilerde olacağınız destekleneceğiniz bir yıl olacaktır. Hatta size Jüpiter güzel bir başarı da getirecektir. İyi değerlendirin, rehavetine kapılmayın yeter. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Şimdi Satürn zaten sizin burcunuzda ilerlemekte, dolayısı ile bu dönem bir karar almak durumunda kalabilirsiniz. Nasıl ilerlemeniz gerektiğinizin cevabı yine sizde olacak. Sorumluluk almanız gerekebilir. İş ve kariyerde fırsatlar ve değişim isteğinizin hayata geçişi olacak size bu dönem... Şans ve fırsatlar sizinle olsun. Sevgiler

Yay & Yükselen Yay

Jüpiter sizler için felsefi anlamda, düşünsel anlamda ilerleme kaydettirecek. Bakış açınızı yenileme dönemi olacak diyebilirim. Aslan sizler için dost burçtur ve Yay ile arasında çok olumlu bir açı vardır, bu da gösteriyor ki, Jüpiter’in şanslı fırsatlarını bolca yakalama fırsatı bulacaksınız. Evet, Jüpiter sizi ayrıca kariyerinizde ilerlemek üzere de hazırlıyor olacak. Bu 1 yıl boyunca, bir eğitim almak isteyebilirsiniz. Aklınızda eğitimler ve seyahatler olacak. Yay burçları zaten gezmeyi seversiniz, işte Jüpiter’de getiriyor fırsatları. Uzak kültürlere karşı ilginiz artabilir, yurt dışı seyahatleri yapabilirsiniz. Belki bir yabancı dil kursuna yazılacak bile olabilirsiniz. Satürn bir süredir ruhsal dünyanızda ilerlemekte, zaman zaman düşünsel anlamda zorlanıyorsunuz haliyle. Duygusal anlamda aşağı çekerken, bir yandan da sanki yönünüzü şaşırmış hissediyor olabilirsiniz de. Bir şey yapmanız gerekiyor muş gibi, iç sesinizde, iç dünyanızda zaman zaman yaşadığınız sıkıntıların sebebi Satürn maalesef. Jüpiter biraz sizi rahatlatacak diyebilirim. Ekonomik anlamda da geçen sene bunaldınız ve maddi anlamda da sizi sıkıştıran etkiler dağılmaya başlıyor Jüpiter’in burç değiştirmesi ile birlikte. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Bu döneme biraz dikkat edin, çok çalışıyor olabilirsiniz bu dönemde. Ekonomik olarak ta biraz dikkatli atlatın bu dönemi. Ama aşk hayatınız gayet güzel diyebilirim. Uranüs aşk alanınızdan geçiyor ve Uranüs bir anda aşk getirebilir size, hem de şıp diye hiç beklemediğiniz bir anda. Jüpiter ile Uranüs arasında çok olumlu bir kontak olacak, aşkı özgürce yaşarsınız bu etki ile. Belki de uzaklarda bulacaksınız aşkı, bu da olabilir. Jüpiter ne de olsa seyahatler alanınızda olacak. Spora başlayabilirsiniz, değişik hobiler edinebilirsiniz. Şans sizinle olsun. Sevgiler

Oğlak & Yükselen Oğlak

Jüpiter sizlere özellikle eşten veya aileden gelen gelirler konusunda şans getiriyor. Maddi kazançlar konusunda destekler var. Kiminizin eline belki bir miras karşılığı para geçiyor, kiminize de beklemediğiniz bir para. Ya da eşinizin gelirleri artıyor. Kredi almak ve yatırım yapmak konusunda şanslısınız diyebilirim. Kaynak artışı yaşıyorsunuz. Biraz özgürleşme yaşayacaksınız, rahatlayacaksınız. Yuvada da özgürleşme istiyorsunuz bir süredir. Uranüs yuva şartlarınızda ilerliyor, yani yuvada özgürleşmek, değiştirmek, yenilenmek isteği devrede. Jüpiter Aslan burcuna geçişi ve sonrasında da Uranüs ile yapacağı kontak gösteriyor ki, istediğiniz değişimi yaşamak için şans yakalıyorsunuz. Ya bir ev değiştiriyorsunuz, ya da evleniyorsunuz ve yuva şartlarınızı değiştiriyorsunuz. Kazançları birleştiriyorsunuz. Burcunuzun yönetici gezegeni Satürn bir süredir dost çevrenizde, Satürn’ün bulunduğu alan aynı zamanda sizler için yaşam sevinci ve amacı noktanızda. Satürn daraltır ve biraz da bunaltır, siz çok iyi bilirsiniz aslında Satürn’ü, disipline olmak demek Satürn demektir. Sizin için yanlış olan arkadaşlıklarınızı bitirdi veya bitiriyor, çevre değişimi yaşamanıza neden oldu veya oluyor. Bunların hepsi size yarar sağlayacak değişimler yalnız bunu atlamayın lütfen. Sizler için Akrep dost burçtur ve değişimleri her ne ise uzun vadede faydalarını göreceğinizi söyleyebilirim. Şimdi, 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Bu da gösteriyor ki, biraz ekonomik anlamda zorlanma yaşayabilirsiniz, beklediğiniz yatırımlarda gecikmelere neden olabilir. Veya yapmak istediğiniz bir girişimde çevreniz tarafından bir engellenme yaşayabilirsiniz. Ama sizin için genel yıl etkisinde maddi kaynakların artışı ve bunu da aile veya eşten yapacağınızı söyleyebilirim. Siz daima bildiğiniz yolda ilerleyin derim. Uranüs ve Jüpiter kontağı sizi özgürleştirecektir. Şans sizinle olsun. Sevgiler

Kova & Yükselen Kova

Sevgili Kovalar, Jüpiter ilişkiler alanınıza giriş yapıyor. 1 yıl boyunca transit edeceği Aslan sizin için karşıt burcunuz. Sizin için önemli bir transit olacak Jüpiter’in geçişi. Şanslı bir ortaklık girişiminde olabilirsiniz, kiminiz de ilişkinizde ilerleme yaşamak isteyebilirsiniz. Aslan sizin için eşinizi de anlatan burç olduğu için, eşinizin hayatında önemli ilerlemeler de olacaktır, şanslı fırsatlar size biraz da eşiniz tarafından da gelebilir. Evet, sizler için Jüpiter’in geçişi şanslı ortaklıklar ve ilişkiler ile ilgili olacak bu bir yılın genel etkisinde. Tabi cazibeniz de artacaktır, bekar Kova’lar için güzel ilişki fırsatları da getirecektir. Özellikle Temmuz – Ağustos girer girmez olumlu etkilerini hissetmeye başlayabilirsiniz. Venüs’ün de Aslan burcunda olacağı Ağustos cazibenizin çok yüksel olacağını söylemeliyim. Tabi hem Venüs, hem de Jüpiter’in karşıt burcunuzda olması sizi bir ilişkiye itebilir. Hayatınızda kalıcı beraberlikler yaşamak isteğinizi ön plana çıkartabilir. Uranüs Koç burcunda ve sizler için bu alan bir kontrat ve bir anda alınmış bir kararla imza atmak ile ilgili, bu da gösteriyor ki, sizler için bir anda hayatınızı değiştiren kararlara açık olacağınız bir süreç başlıyor olacak. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Satürn kariyer alanınızda ilerliyor, Jüpiter’in de ortaklıklar alanınızda geziniyor olması gösteriyor ki, belirttiğim tarihlerde bir değişim fırsatı kapınızı çalabilir. Bir karar alarak ilerlemeniz gerekebilir. Bu karar sizi biraz zorlayabilir ama unutmamamız gereken şey ise yeniye yer açmak için bazen değişime de ayak uydurmamız olmalı. Yani kiminiz yeni bir ortaklıkla ilerliyorsunuz, kiminiz de eski olan bir şeyi kapatıyor ve yeniye yer açıyorsunuz. Şans hep sizinle olsun. Sevgiler

Balık & Yükselen Balık

Jüpiter sizler için günlük hayatınızdaki temponuza etki ediyor olacak. Geçişi ile birlikte çalışma hayatınızda daha rahat hissedeceksiniz. Birlikte çalıştığınız kişilerle uyum yakalama şansı da yakalarsınız. Sağlık konusunda da şanslı bir yıl olacaktır. Genel etkisi iş ve günlük hayatınızda şansınızın açık olacağı yönünde diyebilirim. Ekonomik olarak biraz zorlandınız, şartlarınız değişti kiminizin, şimdi artık kazançlarınızı arttırma sırası geldi. Maddi kaynaklar alanınızda gezinen Uranüs genel yıl enerjisinde Jüpiter'den destek almaya başlayacak. Bu da gösteriyor ki, yaptığınız çalışmaların mükafatlarını almaya başlayacaksınız artık. Beklediğiniz fırsatlar sizlere iş ortamınızdan geliyor sanki. Jüpiter genişlemeyi ve büyütmeyi anlatan bir gezegen olarak, günlük temponuzda hareket getirecektir, temponuz artacak gibi duruyor ama bu güzel, çalışmalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. 15 Eylül 2014 & 2 Aralık 2014 tarihleri arası Jüpiter & Satürn sert açısı olacak. Satürn kiminizi bir eğitim konusunda zorluyor, kiminizi de biraz hayata karşı olan inancınızı. Ticaret yapıyorsanız eğer biraz bu konuda da zorlanıyor olabilirsiniz, alım satım konularında belki ertelenmeler, gecikmeler yaşıyor olabilirsiniz. Belirttiğim tarihlerde Jüpiter ve Satürn’ün sert etkileri sebebi ile gecikmeler, ertelenmeler yaşayabilirsiniz. Ayrıca bu dönem ekonomik olarak ta dikkatli ilerlemelisiniz. Ama Jüpiter’in Aslan burcunda olacağı 1 yıl boyunca kendinizi geliştireceğinizi, çalışmalarınızın meyvelerini alacağınızı söyleyebilirim. Şans hep sizinle olsun. Sevgiler

Berna Atay
21.06.2014

 
Toplam blog
: 19
: 4343
Kayıt tarihi
: 30.08.13
 
 

Astroloji sevdalısı olarak, yazılarımı sevgili Milliyet Blog okurları ile de paylaşmak istedim. G..