Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '14

 
Kategori
Astroloji
 

30 - 06 Temmuz 2014 haftalık burç astroloji : 03 Temmuz haftanın en olumlu günü!

30 - 06 Temmuz 2014 haftalık burç astroloji : 03 Temmuz haftanın en olumlu günü!
 

Haziran 2014 burç


Diğer astrologların söylediğinin aksine bu hafta geçen haftalara oranla olumsuz transitlerin etkisi azalacak. Temmuz ayı genelde olumlu geçebilir. Ancak toplumsal olaylara etkisi olan Uranüs ve Plütonun kötü konumdaki etkisi ara ara devam edecek. Terazi burcundaki Mars 02 Temmuz hariç Temmuz ayı boyunca iyi konumda olacak.

Kötü konumdayken Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri bayağı hırpalamıştı. Mars 26 Temmuz.da ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarını simgeleyen Akrep burcuna geçecek. Kısaca Mars 25 Ağustosa kadar nefes alacak !  :)

Haftanın en olumsuz günü 05 Temmuz Cumartesidir. Bu günde Güneş Yengeç.de, Ay Terazi.de, Satürn Akrep.de, Uranüs Koç.da, Plüton Oğlak.da kötü konumda olacak. 30 Haziran günü İkizler burcundaki Merkür -2 katsayısıyla haftanın en kötü konumunda olan gezegen ünvanını almakta. Ama 03 Temmuz Perşembe günü İkizler burcundaki Merkür Ay ve Venüsün de desteğiyle haftanın en iyi konumunda olacak. Yani Merkür 30 HAziran günü haftanın en kötü, 03 Temmuz günü ise haftanın en iyi konumunda olacak. Ayrıca 03 Temmuz günü haftanın en olumlu günü sayılır.

30 - 06 Temmuz 2014 haftalık burç astroloji detay;

Olumsuz Transitler

Koç burcunu kötü etkileyen transit : 05, 06 Temmuz Uranüs

05, 06 Temmuz yani hafta sonu Uranüsü simgeleyen özgürlükçü ve hümanist kişiler öfkeli olabilirler. Plan ve projelerde, teknolojik konularda zorlanmalar olabilir. Koç burcunu simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimleri öfkeli özgürlükçü kişi ve gruplardan, saldırı planlarından, saldırı silahlarından huzursuz olabilirler. Hafta sonu yapılacak bir takım başlangıç ve girişimler plan ve projelerden, teknolojik konulardan, öfkeli kişilerden olumsuz etkiler alabilirler.

İkizler burcunu kötü etkileyen transitler : 30 Haziran Merkür / 01 Temmuz Venüs

30 Haziran Pazartesi

günü Merkürü simgeleyen iletişim sektöründe (fikir, yazı, konuşma, bilgi, belge, internet, kısa yollar, eğitim-öğrenim), ticari konularda, hizmet (işçi ve çalışanlar) ve sağlık sektöründe oluşabilecek iletişimsizlikler, kurnazlık ve hilekarlıklar İkizler burcunu simgeleyen yine iletişim sektörünü ve ticari konuları olumsuz etkileyebilir. Bu günde Merkür haftanın en kötü konumunda olacağından asılsız haberlere, iletişim kazalarına, kurnaz ve hilekar kişilere karşı dikkatli olmak gerekebilir. Bu günde yapılacak kontratlara, imzalanacak belgelere çok dikkat etmek ve 2 yada 3 kere gözden geçirmek gerekebilir. Ticari konularda da kurnaz ve hilekar kişilere, iletişim kazalarına karşı dikkat etmeliyiz. Bu günde trafikte de iletişimsizlik yüzünden kazalarda artışlar olabilir. Internette ise bilgi ve belgelerimizin güvenliği konusunda daha çok dikkat etmemiz gerekebilir. 30 Haziran günü her ne kadar Merkür, Satürn ve PLüton kötü etkiler verse de Aslan ve Yengeç burçlarını sembolize eden şeyler Güneş ve Ay.dan olumlu etkiler almakta.

01 Temmuz Salı günü

Venüsü simgeleyen sosyal ve siyasi konular ile para konularında iletişimsizlik, kurnazlık ve hilekarlıklar olabilir. Para konularıyla, siyasetle uğraşan bazı kişiler özellikle Güneşi yada Marsı Boğa.da veya Terazi.de olan kişiler kurnazlık yapmak isteyebilirler yada sosyal ve siyasi konularda iletişim kazalarına sebep olabilirler. Bu günde İkizler burcunu simgeleyen iletişim sektörü aslısız haberlerden, ticari konular ise para konularıyla uğraşan kurnaz kişilerden olumsuz etkiler alabilir. Ticari konularda talepkar, kararsız ve ağırkanlı kişiler problem çıkartabilir. İletişim sektöründe de aksamalar olabilir. Bu arada Fetullah Gülen'in koyu bir Boğa burcu olduğuna siyasi konular açısından dikkate çekmek isterim.

Yengeç burcunu kötü etkileyen transitler : 04, 05, 06 Temmuz Güneş / 06 Temmuz Jüpiter

04, 05, 06 Temmuz günleri Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişilerde, liderlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs), gençlerde yada gençliği simgeleyen konularda değişkenlik, güvensizlik ve aşırı duyarlılık oluşabilir. Örneğin spekülatif konulardan Borsa, altın ve döviz fiyatlarında değişkenlik ve bir güvensizlik olabilir. Nüfuzlu kişilerin ve lider konumundaki kişilerin de aşırı hassas ve güvensiz olabilecekleri günler bu günler. Gençler ve gençliği ilgilendiren konularda da aşırı duyarlılık ve değişkenlik söz konusu olabilir. Bu olumsuz olaylar en çok Yengeç burcunu simgeleyen vatanseverleri, vatani konuları, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konuları olumsuz etkileyebilir. Örneğin spekülatif konulardaki (Borsa, altın, döviz, vs) değişimler üretimi olumsuz etkileyebilir. Liderlerin ve ülke gençliğinin de aşırı duyarlı ve güvensiz oluşları da vatani konuları olumsuz etkileyebilir.

06 Temmuz Pazar günü Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürlerin (kürt, alevi, Irak, İran, Suriye, Işid, vs.) aşırı duyarlı olmaları, hukuk ve yasalarda aşırı hassasiyet veya güvensizlik Yengeç burcunu simgeleyen vatani konuları, ülke güvenliğini olumsuz etkileyebilir. Vatani konularda fanatiklik ve abartı, Üretimle ilgili konularda aşırılıklar olabilir.

Terazi burcunu kötü etkileyen transitler : 05, 06 Temmuz Ay / 02 Temmuz Mars

05, 06 Temmuz günleri Ay.ı simgeleyen vatani konularda, ülke güvenliğiyle ilgili konularda yada üretimle ilgili konularda talepkarlıklıklar olabilir. Bu durumdan Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konular yada siyasetçiler olumsuz olarak etkilenebilirler.

02 Temmuz Çarşamba günü Marsı simgeleyen asker, polis ve güvenlik birimlerinde talepkarlık ve kendi taleplerini ön plana almak olabilir. Bu durum Terazi burcunu simgeleyen sosyal ve siyasi konuları, siyasetçileri olumsuz olarak etkileyebilir. Bu günde sosyal ve siyasi konularda tartışmalar da yaşanabilir. Ayrıca bu günde yapılacak bir takım başlangıç ve girişimlerde talepkarlıklar, kararsızlıklar da olabilir.

Akrep burcunu kötü etkileyen transit : 30 HAziran, 05 Temmuz Satürn

30 HAziran ve 05 Temmuz günlerinde Satürnü simgeleyen Başkan, patron ve otorite sahipleri katı ve sahiplenici olabilirler. Bu durumdan Akrep burcunu simgeleyen gizli saklı işler, bankacılık konuları, ülkenin yer altı ve üstü kaynakları, değişim ve dönüşümler olumsuz olarak etkilenebilir. Ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında, bankacılık konularında yada gizli saklı işlerde bunalımlar ve aksilikler olabilir. Akrep burcu yer altını ve fay hatlarını da simgelediğinden sonradan deprem yapmak üzere fay hatlarında Satürnün oluşturduğu baskı da bu günlerde etkisini gösterebilir.

Oğlak burcunu kötü etkileyen transit : 30 HAziran, 01, 05 Temmuz Plüton

30 HAziran, 01, 05 Temmuz günleri Plütonun simgelediği gizli saklı işlerde, bankacılık konularında, ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında (petrol, doğal gaz, vs.), değişim ve dönüşümlerde bunalımlar, engel ve aksilikler ortaya çıkmaya devam edebilir. Bu durumdan Başkan, patron ve otorite sahipleri karşılıklı olarak olumsuz etkilenebilirler.

Olumlu Transitler

İkizler burcunu iyi etkileyen transit : 02, 03, 04, 06 Temmuz Merkür

02, 03, 04, 06 Temmuz günleri Merkürü simgeleyen iletişim sektöründe (fikir, yazı, konuşma, bilgi, belge, internet, kısa yollar, eğitim-öğrenim), ticari konularda, hizmet (işçi ve çalışanlar) ve sağlık sektöründe iletişim ve bilgi akışı hızlanabilir, bir çok yeni fikir, konuşma, bilgi ve belge ortaya çıkabilir. Bu durumdan yine iletişim sektörü ve ticari konular olumlu etkilenebilir. Bilhassa 03 Temmuz günü iletişim sektörünü ve ticari konuları olumlu etkileyebilecek bir çok yaratıcı fikir, konuşma, bilgi ve belge ortaya çıkabilir. Bu gün yeni bir kontrat yada anlaşma yapmak için çok uygun bir gündür. 03 Temmuz günü Ay (vatani konular, üretimle ilgili konular) ve Venüs (para konuları, sosyal ve siyasi konular) de Merküre destek verdiğinden iletişim sektörü ve ticari konulara olumlu etkileri olabilir.

Yengeç burcunu iyi etkileyen transit : 30 HAziran Güneş

30 HAziran Pazartesi günü Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişilerde, liderlerde, spekülatif konularda (Borsa, altın, döviz, vs), gençlerde yada gençliği simgeleyen konularda güvenin ve üretkenliğin artabileceği bir gün. Bu durumdan en çok vatanseverler, vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konular olumlu etkiler alabilir.

Aslan burcunu iyi etkileyen transit : 30 HAziran Ay

30 HAziran Pazartesi günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda yaratıcılık ve canlılık ortaya çıkabilir. Bu durumdan en çok liderler, nüfuzlu kişiler ve spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs) olumlu etkilenebilir.

Başak burcunu iyi etkileyen transit : 03 Temmuz Ay

03 Temmuz Perşembe günü Ay.ı simgeleyen vatani konular, ülke güvenliği ve üretimle ilgili konularda hizmet ve verimin arttığı bir olabilir. Bu durumdan en çok Başak burcunu simgeleyen hizmet (işçi ve çalışanlar) ve sağlık sektörü olumlu açıdan etkiler alabilirler.

03 Temmuz Perşembe haftanın en olumlu günü

Uranüs -> Koç (Mars) 3 -> Terazi (Venüs) 5 -> İkizler

Güneş 1 -> Yengeç (Ay) 6 -> Başak (Merkür) 9 <-> İkizler +14 (Merkür) (Pozitife kayıyor)

Jüpiter 1 -> Yengeç

Bu günden Güneşi simgeleyen nüfuzlu kişiler, liderler, gençler, spekülatif konular (Borsa, altın, döviz, vs), Jüpiteri simgeleyen yabancı ülke ve kültürler (Kürt, alevi, Irak, İran, suriye, Amerika, vs), hukuk ve yasalar, yüksek öğrenimle ilgili konular ve Uranüsü simgeleyen özgürlükçü, hümanist kişiler, gruplar, plan ve projeler, teknolojik konular Ay, Mars ve Venüs üzerinden İkizler burcunu simgeleyen konuları yani iletişim sektörünü (fikir, konuşma, yazı, bilgi, belge, kısa yollar, internet, eğitim-öğrenim) ve ticari konuları olumlu etkileyebilirler.

05 Temmuz Cumartesi

haftanın en olumsuz günü. Bu günde Güneş Yengeç.de, Ay Terazi.de, Satürn Akrep.de, Uranüs Koç.da, Plüton Oğlak.da kötü konumda olacak.

Uranüs 0 -> Koç (Mars) 2 -> Terazi

Güneş -1 -> Yengeç (Ay) 0 -> Terazi (Venüs) 4 -> İkizler (Merkür) 6 <-> İkizler (Merkür) (pozitif)

Jüpiter 1 -> Yengeç

Satürn (Oğlak) 1 <-> Akrep (Plüton) 0 (Satürn ve Plüton eksiye kayıyor)

Her ne kadar Güneş, Ay, Satürn, Uranüs ve Plüton yüzünden en olumsuz gün olsa da bu günde de İkizler burcundaki Merkürün pozitife kaydığını görmekteyiz.

Gezegenlerin akışı her ne kadar böyle olsa da biz insanlar akıl ve irademizle olayların akışını değiştirebiliriz işte bu yüzden "Tanrım bana değiştirebileceklerim için güç, değiştiremeyeceklerim için sabır ama en önemlisi ikisinin arsındaki farkı anlayabilmem için akıl ver." Çin tapınak yazısı

Geçen haftalarda çıkan yorumlarımızdan başlıklar

18 Haziran AYM'nin Balyoz mağdurları hakkında verdiği kararın duyulması, mahkeme önünde çığlık çığlığa bir sevinç yarattı. (16 - 22 HAziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 18 Nisan.da Neptünün Balık burcunda süper bir konumda olacağını yazmıştık gerçekten de tam da bu günde Büyük Kurum ve Kuruluşlardan sayılan AYM Balyoz mağdurları hakkında insanlık yararına olumlu bir karar verdi.) (http://sozcu.com.tr/2014/gundem/aymnin-onunde-sevinc-cigligi-536003/)

18 Haziran saat 22:04'de ABD Merkez bankası FED kararlarını açıkladı. Bu açıklamalarla Türk piyasası biraz rahatladı. (16 - 22 Haziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 22 HAziran.da yabancı ülkeleri simgeleyen Jüpiter.den destek alan Ay.ın Boğa burcunda süper bir konumda olacağını ve bu durumdan para konularının olumlu bir etki alabileceğini belirtmiştik. Gerçekten de 22 HAziran.dan 3 - 4 gün öncesi yabancı ülkeleri simgeleyen FED'in almış olduğu bu karar Türkiyedeki para piyasalarını biraz olsun olumlu etkilemiştir. Ayrıca 18 HAziran.da Büyük kurum ve kuruluşları simgeleyen Neptünün de Balık burcunda iyi bir konumda olacağından Büyük Kuruluşların başka kuruluşlardan veya başka devletlerin kuruluşlarından olumlu etki alabileceğini belirtmiştik. Bu örnek de FED de Amerikaya ait Büyük bir kurumu simgelemekte. Bunun haricinde genelde kötü konumda olan Satürnün 18 HAziran günü Akrep.de iyi bir konumda olacağını ve bankacılık konularına olumlu katkısının olabileceğini yazmıştık. Ancak Akrep burcunun yöneticisi Plüton genelde kötü konumda olacağından her ne kadar bankacılık ve para konularında olumlu gelişmeler olsa da bunalım ve aksilikler de olmaya devam edebilir demiştik. Her ne kadar Fed'in bu olumlu kararına karşılık 20 HAziran.da dolar ve altının önü kesilemedi.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/turkiyeye-buyuk-mujde/3070/)

19 Haziran Genelkurmay Başkanlığı, biri Kilis'te diğeri Hatay'da olmak üzere 2 Suriye uçağının sınıra yaklaşması üzerine 4 adet F-16 uçağının hudut hattına gönderildiğini açıkladı. (Uranüsün Koç burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay. Uranüs huzursuzluğu, Koç burcu asker ve güvenlik birimlerini simgelemekte. Ayrıca Koç burcunda kötü konumdaki Uranüs saldırı planlarını ve silahlarını da simgeler.) (http://gundem.bugun.com.tr/tsk-alarma-gecti-haberi/1151296)

19 Haziran Akdeniz'de 4,5 büyüklüğünde deprem. (Satürn ve PLütonun kötü konumda oluşuna örnek olay) (http://www.milliyet.com.tr/akdeniz-de-4-5-buyuklugunde-deprem-gundem-1900011/)

20 Haziran IŞİD, Saddam'ın kimyasal silah tesisine girdi. (Mars, Uranüs ve PLütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://dunya.milliyet.com.tr/isid-saddam-in-kimyasal-silah/dunya/detay/1900149/default.htm)

20 Haziran Obama konuştu, dolar uçtu. (16 - 22 Haziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 20 & 21 Haziran için Haziran ayının en yoğun günleri olabileceğini ve bu durumdan Venüs Boğa burcunda kötü konumda olduğundan para konularının olumsuz etkilenebileceğini yazmıştık gerçekten de 20 Haziran günü piyasalarda dolar ve altın ani bir yükselişe geçti.) (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/haber-detay/gundem/obama-konustu--dolar-uctu/3121/)

20 Haziran Altındaki ani yükseliş sektörü bile şaşırttı. (http://ekonomi.milliyet.com.tr/altindaki-ani-yukselis-sektoru/ekonomi/detay/1900147/default.htm)

20 HAziran Erdoğan'ı protesto eden kalabalık ile Erdoğan'ı izlemeye gelen kalabalık arasına set kuran Avusturya polisi Türk bayrağını yere atınca iki tarafta birleşip polisi protesto etti. (Uranüsün ve Ay.ın Koç.da kötü konumda olmasına örnek. Uranüs özgürlükçü kişi ve grupları, Ay vatanseverleri simgelediğinden özgürlükçü grupların ve vatanseverlerin öfkesini simgelemekte.) (http://www.milliyet.com.tr/polis-turk-bayragini-yere-atinca-gundem-1900270/)

20 Haziran Cemaatin Belalısı olarak tanımlanan Ahmet Zeki Üçok'un bir türlü tahliye olamaması. (Merkürün İkizler burcunda ayrıca bulanık olayları simgeleyen Neptünün Balık burcunda kötü konumda oluşuna örnek.) (http://www.odatv.com/n.php?n=cemaatin-belalisini-bir-turlu-birakmiyorlar-2006141200)

20 Haziran Tunceli'de PKK'lılarla çatışma çıktı. (Marsın Terazi burcunda ve Uranüsün Koç burcunda kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/tunceli-de-pkk-lilarla-catisma-gundem-1900342/)

21 Haziran Sosyal medyanın yasaklanması çözüm olmayınca, devlet korsan yöntemle internetten istihbarat toplamaya karar verdi. Bunula ilgili servis sağlayıcılara gizli emir gittiği iddia edildi. (Bu olay iletişimi simgeleyen Merkürün İkizler burcunda kötü konumda oluşuna örnektir. Çünkü Merkürün İkizler.de kötü konumda oluşu sözlü ve yazılı iletişimde hile ve kurnazlıklara işaret etmektedir. Bu dönem hackerlık olaylarında da artışlar söz konusu olabilir. Bilgilerin hile ve kurnazlıkla elde edilmesi yada bu bilgi ve belgelerde kurnazlık ve hilekarlık yapılması söz konusu olabilir.) (http://www.odatv.com/n.php?n=bundan-sonra-yazarken-iki-kez-dusunun-2106141200)

21 Haziran Obama'nın destek sözü IŞİD saldırılarını arttırdı. (Mars, Uranüs ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olaylar.) (http://dunya.bugun.com.tr/saldirilar-artti-haberi/1153508)

21 Haziran Hava saldırısı IŞİD’e yönelikti ama IŞİD militanlarının yanı sıra Türkmenler de öldü. (Mars, Uranüs ve Plütonun yanı sıra Merkürün de kötü konumda oluşuna örnek olay. Merkür iletişimde, haberleşmede kazalara yanlış anlaşılmalara yol açar.) (http://dunya.milliyet.com.tr/hava-saldirisi-isid-e-yonelikti/dunya/detay/1900534/default.htm)

21 HAziran Bir kent daha IŞİD'in eline geçti. Irak Şam İslam Devleti terör örgütü, Irak'ın El-Enbar iline bağlı El-Kaim ilçesini ele geçirdi. (Mars, Uranüs ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek) (http://dunya.milliyet.com.tr/bir-kent-daha-isid-in-eline-gecti/dunya/detay/1900625/default.htm)

21 HAziran IŞİD havaalanına saldırdı. Mardin’in Nusaybin İlçesi’nin hemen karşısında bulunan Kamışlı’daki patlama sesleri üzerine, Mehmetçik sınırda devriyeyi artırdı. (Mars, Uranüs ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek) (http://www.milliyet.com.tr/isid-havaalanina-saldirdi-gundem-1900618/)

21 Haziran Irak’taki şiddet olayları ve Ukrayna’da tırmanan gerilim uluslararası piyasalarda petrolün varil fiyatını 115 dolar seviyelerine çıkardı. (Marsın Terazi burcunda kötü konumda oluşu para konularını simgeleyen Terazinin yöneticisi Venüsü kötü bir şekilde etkilemekte. Ayrıca Satürnün Akrep burcunda kötü konumda oluşu yüzünden ülkenin yer altı ve üstü kaynaklarında bunalımlar oluşmakta. (http://uzmanpara.milliyet.com.tr/enflasyon-anketi/benzinde-kabus-senaryosu/3134/)

21 HAziran Son ayların en büyük suç operasyonu yapıldı. Bin 600 polis helikopter desteğinde baskınlar yaparken operasyonun gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ettiği kaydedildi. (Gizli saklı suç teşkil eden işleri simgeleyen PLütonun kötü konumda oluşuna örnek.) (http://www.milliyet.com.tr/son-aylarin-en-buyuk-suc-gundem-1900717/?ShowPageSkin=1)

21 HAziran Işid sınır komşumuz olan Suriye halkını evlerini terk etmeleri için uyardı. (Mars, Uranüs ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://dunya.milliyet.com.tr/isid-den-suriye-de-halka-cagri/dunya/detay/1900736/default.htm)

23 Haziran Melih Gökçek'in Twitter'ı hacklendi. (İletişimi simgeleyen Merkürün kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://www.milliyet.com.tr/melih-gokcek-in-twitter-i-teknoloji-1901298/)

23 HAziran Orhangazi- İzmir Otoyolu Projesi'nin İzmit Körfez Köprüsü geçişi çalışmaları nedeniyle TEM Otoyolu'nun İstanbul İstikameti bu gece itibariyle yarın sabah saat 07.00 kadar ulaşıma kapanacak. (Kısa yolları ve trafiği de simgeleyen Merkürün kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://sozcu.com.tr/2014/gunun-icinden/temi-kullanacaklar-dikkat-540138/)

24 HAziran ABD'nin Alaska eyaletinin batısında bulunan Aleutian Adaları açıklarında 8 büyüklüğünde deprem meydana geldi. (Satürn ve Plütonun kötü konumda oluşuna örnek olay.) (http://dunya.milliyet.com.tr/alaska-da-deprem-/dunya/detay/1901785/default.htm)

24 HAziran Piyasalar bu günde kritik PPK toplantısına odaklandı. Merkez Bankası faizleri hükümetin istediği gibi indirdi ve bu piyasalara olumlu yansıdı. (23 - 29 HAziran 2014 haftalık burç astroloji yorumlarımızda 24 Haziran.da Ay.ın Boğa burcunda iyi konumda olacağından Boğa burcunu simgeleyen toprak bütünlüğü yada para konularında nüfuzlu kişilerin, liderlerin de desteğiyle olumlu etkiler alabileceğini söylemiştik.) (http://sozcu.com.tr/2014/ekonomi/merkez-bankasindan-faiz-karari-2-540764/)

Yükselen Burçlara göre Yorum

Kişisel olarak burçları Yükselen Burçlara göre yorumlamak daha doğru olduğundan Aşağıda Yükselenlere göre 30 Haziran – 06 Temmuz haftasını veriyorum:

Not: Bazı evlere maksimum 3 burç düşebildiğinden ve doğduğumuz andan itibaren bu burçlar sırayla aktif olduklarından evlerin burçlarında bazı kaymalar olabilir. Birebir yorum için kişiye özel harita çıkartılmalıdır.

Yaptığımız yorumlar sadece bir Tahmin niteliğindedir. Şüphesiz geleceği bir tek her şeyi yoktan var eden Allah bilir !

Yorumlarımızda belirttiğimiz gezegenlerin iyi yada kötü konumları sadece Retro (Geri) hareketleri değil diğer gezegenlerden aldıkları olumlu yada olumsuz açıların toplamını kapsamaktadır. Bir gezegenin Retro yapması olumsuz bir durumdur ama diğer gezegenlerden aldığı açılar da hesaba katılmalıdır. Bu yüzden gezegenin durumunu değerlendirirken Retro tek başına bir kriter olamaz.

Yükselen Koç

Uranüs 1.evde Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 3.evde Pzt kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 3.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 3.evde Salı kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 4.evde Pzt süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 4.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 4.evde Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 5.evde Pzt süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 6.evde Prş süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 7.evde Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 7.evde Çrş kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 8.evde Pzt, Cts kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 10.evde Pzt, Salı, Cts kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Yükselen Boğa

Merkür 2.evde Pzt kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 2.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 2.evde Salı kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 3.evde Pzt süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 3.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 3.evde Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 4.evde Pzt süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 5.evde Prş süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 6.evde Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 6.evde Çrş kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 7.evde Pzt, Cts kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 9.evde Pzt, Salı, Cts kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 12.evde Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen İkizler

Merkür 1.evde Pzt kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 1.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 1.evde Salı kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 2.evde Pzt süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 2.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 2.evde Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 3.evde Pzt süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 4.evde Prş süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 5.evde Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 5.evde Çrş kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 6.evde Pzt, Cts kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 8.evde Pzt, Salı, Cts kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 11.evde Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Yükselen Yengeç

Güneş 1.evde Pzt süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 1.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 1.evde Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 2.evde Pzt süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 3.evde Prş süper : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 4.evde Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 4.evde Çrş kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 5.evde Pzt, Cts kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 7.evde Pzt, Salı, Cts kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 10.evde Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 12.evde Pzt kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 12.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 12.evde Salı kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Yükselen Aslan

Ay 1.evde Pzt süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 2.evde Prş süper : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 3.evde Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 3.evde Çrş kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 4.evde Pzt, Cts kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 6.evde Pzt, Salı, Cts kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 9.evde Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 11.evde Pzt kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 11.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 11.evde Salı kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 12.evde Pzt süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 12.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 12.evde Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Yükselen Başak

Ay 1.evde Prş süper : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 2.evde Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 2.evde Çrş kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 3.evde Pzt, Cts kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 5.evde Pzt, Salı, Cts kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 8.evde Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 10.evde Pzt kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 10.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 10.evde Salı kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 11.evde Pzt süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 11.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 11.evde Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 12.evde Pzt süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Yükselen Terazi

Ay 1.evde Cts, Pazar kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 1.evde Çrş kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 2.evde Pzt, Cts kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 4.evde Pzt, Salı, Cts kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 7.evde Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 9.evde Pzt kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 9.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 9.evde Salı kötü :Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 10.evde Pzt süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 10.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 10.evde Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 11.evde Pzt süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 12.evde Prş süper : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Yükselen Akrep

Satürn 1.evde Pzt, Cts kötü : Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 3.evde Pzt, Salı, Cts kötü: İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 6.evde Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 8.evde Pzt kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 8.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 8.evde Salı kötü :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 9.evde Pzt süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 9.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 9.evde Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 10.evde Pzt süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 11.evde Prş süper : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 12.evde Cts, Pazar kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 12.evde Çrş kötü: Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Yükselen Yay

Plüto 2.evde Pzt, Salı, Cts kötü: Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 5.evde Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 7.evde Pzt kötü: Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 7.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 7.evde Salı kötü :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 8.evde Pzt süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 8.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 8.evde Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 9.evde Pzt süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 10.evde Prş süper : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 11.evde Cts, Pazar kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 11.evde Çrş kötü: Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 12.evde Pzt, Cts kötü : Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Oğlak

Plüto 1.evde Pzt, Salı, Cts kötü: Vücut yapısı, kişilik, dünyaya yaklaşım, başkaları üzerinde bırakılan etki, kişisel görünüm, yeni başlangıçlar konularında Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Uranüs 4.evde Cts, Pazar kötü : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 6.evde Pzt kötü: Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 6.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 6.evde Salı kötü :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 7.evde Pzt süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 7.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 7.evde Pazar kötü : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 8.evde Pzt süper :Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 9.evde Prş süper : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 10.evde Cts, Pazar kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 10.evde Çrş kötü: Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 11.evde Pzt, Cts kötü : Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Yükselen Kova

Uranüs 3.evde Cts, Pazar kötü : İletişim, kardeşler, fikirler, yakın çevre, kısa yolculuklar konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 5.evde Pzt kötü: Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 5.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 5.evde Salı kötü :Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 6.evde Pzt süper : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 6.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 6.evde Pazar kötü :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 7.evde Pzt süper :Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 8.evde Prş süper : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 9.evde Cts, Pazar kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 9.evde Çrş kötü: Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 10.evde Pzt, Cts kötü : Sosyal statü, ün, itibar, meslek, kariyer, işveren konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 12.evde Pzt, Salı, Cts kötü:Sıkıntı ve Sorunlar, gizli düşmanlar, Büyük Kurum ve Kuruluşlar, hayır işleri, artistik işler (resim, müzik, sinema, vs), bağımlı olduğunuz konularda (içki, sigara, ilaç, vs) Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

Yükselen Balık

Uranüs 2.evde Cts, Pazar kötü : Para, maddi-manevi kaynaklarınız, mal-mülk konularında Aykırılık, ani değişim, isyan, eksantriklik, inatçılık, huzursuz, sabırsız, aşırılık, esnek olamamak, güvenilmezlik, sorumsuzluk, bencillik.

Merkür 4.evde Pzt kötü: Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında sinirli, huzursuz, yüzeysel, aklını önemseyen, sebatsız, aklın ve hünerin yanlış kullanımı, mantıklı kılınmaya çalışılan ahlaksızlık, dik kafalı ve tek yönlü iletişim, kurnazlık, hilekarlık, samimiyetsizlik.

Merkür 4.evde Çrş, Prş, Cuma, Pazar süper : Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Meraklı, iletişimci, çok yönlü, değişken, ilgi alanı çok olan, konuşkan, esnek, mantık, muhakeme, beceri, konuşma, yazma, nükte, akıllılık, aklın ve hünerin yaratıcı kullanımı.

Venüs 4.evde Salı kötü :Ev, güvenlik, gayrimenkul, aile ve ev içi işler konularında Ağırkanlı, maddeci, güzelliğe ve rahatına düşkün, tensel, güvence isteyen, sahiplenici, kendi isteklerine düşkünlük, açgözlülük, duygusal talepler, duyguları kısıtlamak, üşengeçlik, iradesizlik, nefse ve zevke düşkünlük.

Güneş 5.evde Pzt süper : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Sıcak yürekli, sadık, cömert, yaratıcı, egemen, irade, istek, canlılık, yaşama gücü, otorite, varoluş, bilinçli yönümüz, saygınlık, onur, kendinden eminlik, bağımsızlık, liderlik, yapıcılık, kendine güven, organize etmek.

Güneş 5.evde Cuma, Cts, Pazar kötü : Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Dramatik, ego, gurur, kibir, aşırı önemli olma, egoistlik, işinin ehli olmama, yetersizlik, gösteriş, fiyaka, caka, tantana, palavracılık, böbürlenme, yıkıcılık, saldırganlık, ürkeklik, baskınlık.

Jüpiter 5.evde Pazar kötü :Çocuklar, kendini ifade, romantik ilişkiler, hobiler, eğlence ve oyunlar, zevk ve keyf konularında Patavatsız, kaba, savurgan, abartılı, ziyankar, aşırı güven, tembellik, işi başkalarına bırakmak, sorumsuzluk, boyunu aşmak, fazla söz vermek, ukalalık, kibir, fanatizm.

Ay 6.evde Pzt süper :Hizmet, fiziksel sağlık, günlük işler, çalışanlar, iş arkadaşları, ev hayvanları konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 7.evde Prş süper : Ortaklık (evlilik, iş), açık düşmanlar (rakipler), birebir ilişkiler konularında Duygulu, duyarlı, sezgisel, anıları hafızasında iyi tutan, besleyen, üretken, anaç, kendini koruyan, aile/anne/ev yönelimli, hassas, ruhsal, yurtsever, anlayışlı, gönül huzuru.

Ay 8.evde Cts, Pazar kötü : Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında Ruh haline göre davranan, bağımlı, değişken, tembel, aşırı duyarlılık, güvensizlik.

Mars 8.evde Çrş kötü: Yenilik, kaynaşma, bilinmeyen, miras, vergiler, ameliyatlar, diğerlerinin kaynakları, ortak paralar, bankacılık işlemleri, borçlar, cinsellik konularında saldırganlık, ani öfke, dürtüsellik, zorlama, sabırsızlık, bildiğini okuma, vahşilik, gücün yanlış kullanımı, tehditkar, zalimlik, sadistlik, kabalık, düşüncesizlik, kavgacılık, iş birliği yapmamak, hoşgörüsüzlük.

Satürn 9.evde Pzt, Cts kötü : Yüksek öğrenim, uzun yolculuklar, hukuk ve yasalar konularında kısıtlamalar, gecikme, engelleme, ihtiyarlık, kendini kısıtlamak, katılık, soğukluk, korku, karamsarlık, yasaklar, güvenilmezlik, bağnazlık, kuşkuculuk, vesvese, melankoli, bunalım, inatçılık, utangaçlık, sinirlilik, aşırı maddeci, cimri, yetersizlik, titizlik.

Plüto 11.evde Pzt, Salı, Cts kötü:Arkadaş ve tanıdıklar, gruplar, organizasyonlar, geleceğe yönelik projeler, teknolojik konularda Kıskanç, ketum, sahiplenici, cinsellikle ilgili, ölüm, yok etmek (yıkım), dayanılmaz istek, başkalarını manipüle etmek, megalomani, şiddet, dogmacılık, katılık.

 

 

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..