Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Temmuz '14

 
Kategori
Astroloji
 

Jüpiter’in aslan yolculuğu & burçlara göre etkileri

Jüpiter’in aslan yolculuğu & burçlara göre etkileri
 

16 Temmuz 2014 tarihinde Aslan burcuna giriş yapacak olan Jüpiter, 12 Ağustos 2015 tarihine kadar buradaki yolculuğuna devam edecek…

 Güneş sisteminin en büyük gezegeni olan Jüpiter, güçlü bir kalkan oluşturarak dünyaya ve çevresindeki gezegenlere göktaşı düşmesini engelleyen koruyucu bir etkiye sahiptir. Astroloji ’de şans, bolluk, bereket gezegeni olarak bilinen Jüpiter, dokunduğu yere barış, huzur ve büyüme enerjisi verir. Dönüş hızı diğer gezegenlere göre daha hızlı olduğu için yılda bir burç değiştirir. Haritalarımızda bulunduğu evin konularına göre şanslı gelişmelerle ve fırsatlarla karşılaşmamıza yardım eder.

 Aslan burcu sahne sanatlarıyla ve yaratıcılıkla doğrudan ilişkilidir. Yöneticisi Güneş’ten aldığı parlak ışık’la yaşam enerjisi verir. Bu burçta doğan kişiler girdiği ortamda hemen fark edilen, cömertliğiyle ve sosyal yetenekleriyle tanınan yüksek enerjili kişilerdir. Doğuştan getirdikleri yönetim becerileriyle eğlenceli organizasyonlar düzenlemeyi ve hayattan keyif almayı iyi bilirler. Yaptıkları işi en iyi şekilde yapmak, çevresindekiler tarafından takdir edilmek ve beğenilmek arzusu taşırlar.

 Jüpiter’in genişleten ve büyüten etkileri, Güneş’ten aldığı yüksek enerjiyle önümüzdeki bir yıl boyunca hepimizin güzel ve şanslı gelişmelerle karşılaşmasına yardım edecek. Bu dönem yaratıcılığımız yükselebilir, keyif aldığımız etkinliklere daha fazla vakit ayırabiliriz. İnançlarımızı ve vizyonumuzu görünür bir şekilde ortaya koymak, yeteneklerimizi ve becerilerimizi göstermek isteyebiliriz. Kendimize daha fazla güvenebilir, isteklerimizi başarmak için iddialı davranışlar sergileyebiliriz.

 Bu yerleşim aynı zamanda yüksek motivasyon verecektir. Hedeflerimize ulaşabilmek için hırslı yaklaşımlar sergileyebiliriz. Diğer insanları motive ederek harekete geçmelerine yardım edebiliriz. Sahip olduklarımızı cömert bir şekilde paylaşmak isteyeceğiz. Aşırı hırslı tavırlar, yüksek ego ve kibir dikkat etmemiz gereken gölgelerdir. Başkalarını küçük görmek ve kendimizi herşeyden üstün tutmak, her koşulda kişiye çok şey kaybettirir. Aşırı gurur dikkat etmemiz gereken bir diğer etkidir.

 Türkiye’nin maddi kaynaklarını ve ticari yatırımlarını temsil eden alanda ilerleyecek olan Jüpiter, ekonomik olarak rahat bir yıl geçirebileceğimizi gösteriyor. Yeni yatırım alanları bu dönem daha sık gündeme gelebilir. Medyada yeni isimleri bu dönem daha sık duyacağız. Yeni sanatçılar, oyuncular, politikacılar ve iş adamları gündemde olacaktır. Ulaşım, basın-yayın, radyo ve televizyonla ilgili sektörlerde yenilikler ve olumlu gelişmeler gündeme gelebilir. Komşu ülkelerle olan ilişkilerimiz ön planda olacaktır. Şanslı fırsatlarla karşılaşabilir, güzel destekler alabiliriz. Dış ülkelerle olan ilişkilerimizi iyileştirecebileceğimiz, ülkemizin güzelliklerini ve yeteneklerini gösterebileceğimiz bir dönem başlıyor…

Sevgi, Umut ve Işıkla…

 

Yükselen Burcunuza Göre Etkileri;

Koç

Keyif aldığınız etkinliklere daha fazla vakit ayırabilir, yaratıcılığınızı etkin bir şekilde kullanabilirsiniz. Çocuk sahibi olmak isteyen Koç’lar önümüzdeki bir sene boyunca sürpriz gelişmelerle karşılaşabilir, çocuk sahibi olabilirler. Aşk hayatınızda uzun süredir aradığınız mutluluğu ve huzuru yakalayabilirsiniz. Şans oyunlarından yana şanslı olacağınız bir süreçtesiniz.

Boğa

Aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda şanslı gelişmelerle karşılaşacağınız bir dönem başlıyor. Yer değişikliği düşünüyorsanız bu dönem aradığınız fırsatlarla daha kolay karşılaşabileceksiniz. Yeni bir eve taşınabilir, evinizi dekore edebilir, yaşadığınız yeri güzelleştirebilirsiniz. Babanızla ve aile büyüklerinizle ilişkilerinizde olumlu gelişmeler gündemde olacaktır.

İkizler

Zihinsel becerilerinizi etkin bir şekilde ortaya koyabileceğiniz, yararlı ve eğitici çalışmalar yapabileceğiniz bir dönem başlıyor. Yakın çevre ve kardeş ilişkilerinizde olumlu etkiler devrede olacaktır. Düşüncelerinizle ve vizyonunuzla dikkat çekebilir, ertelediğiniz projeleri hayata geçirebilirsiniz. Yolculuklar ve seyahatler sık sık gündeme gelebilir.

Yengeç

Maddi konularda şanslı gelişmelerle karşılaşabileceğiniz bir dönem başlıyor. Yeteneklerinizi ortaya koyarak kazançlarınızı artırabileceğiniz yeni iş imkanlarıyla karşılaşabilirsiniz. Bu dönem yapacağınız finansal yatırımlarda şans sizden yana olacak. Sahip olduğunuz becerileri çevrenize rahatlıkla göstererek güzel destekler alabilir, işinizde verimli zamanlar geçirebilirsiniz.

Aslan

Hayatınızda çok güzel şanslar elde edebileceğiniz bir dönem başlıyor. Önemli kişilerle bir araya  gelebilir, çevrenizden güzel destekler bulabilirsiniz. Hedeflerinize yönelmek, başarı sağlamak istediğiniz konulara odaklanmak açısından güzel bir zamandasınız. İlişkiler ve ortaklıklar gündemde olabilir. Evlenebilir, çocuk sahibi olabilirsiniz. Yaratıcılığınız ve ışığınız fark yaratacaktır.

Başak

Kendi içinize dönebilir, daha önce fark etmediğiniz yeteneklerinizi fark edebilir, ruhsal ve manevi konularda gelişim sağlayabilirsiniz. Geçmişte sizi üzen ve kıran olayların şifasını kendi içinizde bulabileceksiniz. Rüyalarınız, içinde bulunduğunuz koşulları algılamanıza yardım edebilir. Kalabalık ortamlarda bulunmaktan ziyade kendi iç derinliğinizde daha fazla huzur bulabileceksiniz.

Terazi

Yeni ortamlara girebilir, yeni insanlarla tanışabilir, arkadaş ortamlarınızda şanslı fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yabancılarla ilişkileriniz gündeme gelebilir. Sosyal konularda daha fazla aktif olacağınız, kalabalık gruplarla sık sık bir araya geleceğiniz bir dönem başlıyor. Umutlarınızı ve hayallerinizi besleyen olaylarla bu dönem daha sık karşılaşabileceksiniz.

Akrep

İş ve kariyer hayatınızda şanslı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz bir dönem başlıyor. Geleceğe yönelik hayallerinizi gerçek hayata geçirebilir, mesleki konularda dikkat çekebilirsiniz. Güçlü ve yetkin kişilerden destek alabilir, yeteneklerinizi toplum önünde sergileyebilirsiniz. Evlenmeyi düşünüyorsanız bu dönem şans sizden yana olacaktır.

Yay

Kişisel gelişiminizle ilgili konulara ağırlık verebilir, yeteneklerinizi geliştirmeye yönelik adımlar atabilirsiniz. Bu dönem başlayacağınız kurslardan ve alacağınız eğitimlerden güzel yararlar sağlayabileceksiniz. Hızlı öğrenimler gerçekleştirebileceğiniz bir süreçtesiniz. Yurtdışı seyahatleri, yabancılarla ilişkiler ve yolculuklar gündeme gelebilir.

Oğlak

Ortaklaşa işlerden güzel kazançlar elde edebileceğiniz bir dönem başlıyor. Uzun süredir tahsil edemediğiniz alacaklarınızla ilgili olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Miraslar, nafakalar, krediler gündeme gelebilir. İlişkilerinizde maddi manevi desteklerle sıkça karşılaşabileceksiniz. Merak ettiğiniz gizemli konuları araştırabilir, yeni farkındalıklar kazanabilirsiniz.

Kova

İkili ilişkilerinizde güzel şanslar elde edebileceğiniz, saygın ve seçkin kişilerle daha fazla bir araya gelebileceğiniz bir dönem başlıyor. Yeni insanlarla tanışabilir, sosyal çevrenizi geliştirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Ortaklıklar ve evlilikler gündeme gelebilir. Kariyer hayatınızda ve geleceğe yönelik hedeflerinizde size destek olabilecek gelişmelerle karşılaşabilirsiniz.

Balık

Çalışma hayatınızın ön planda olacağı bir sürece giriyorsunuz. Mevcut sağlık problemleriniz iyileşebilir, sağlığınızla ilgili konularda şanslı bir dönemdesiniz. Günlük hayatınızda aradığınız desteklerle daha sık karşılaşabilir, halletmeniz gereken işlerinizi kolaylıkla tamamlayabilirsiniz. Yeteneklerinizi fark edebilir, kişisel gelişiminize öncelik verebilirsiniz.

 

 

 

 

 
Toplam blog
: 134
: 2047
Kayıt tarihi
: 24.12.13
 
 

Psikoloji, Ruhsal ve Karma Astroloji, yakından ilgileniyor. Yıldızların rehberliği doğrultusunda ..