Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '07

 
Kategori
Teknoloji
 

Kablosuz olarak her odada farklı müzikler dinleyin..!

Kablosuz olarak her odada farklı müzikler dinleyin..!
 

Hemen evimin çok büyük olduğunu falan zannetmeyin:) küçük sayılabilecek bir evde oturuyorum. Ancak ürünün özellikleri oldukça hoşuma gitti ve size tanıtmaya karar verdim. Müzik dinlemeyi seven bir aileye sahipseniz ve herkesin odasına ayrı ayrı bir müzik seti koymak da istemiyorsanız Philips' in Streamium serisi bu cihazlar size göre olabilir. Merkezi ünite üzerinde yer alan 40GB' lık bir disk alanına istediğiniz sayıda değişik formatlı müzik dosyaları kopyalayabilirsiniz. Ayrıca ürünle müzik CD' lerini de çalmanız mümkün.

Ürünün en vurucu özelliği beş istasyona kadar kablosuz veri aktarımı yaparak kablolarla uğraşmadan size müzik dinleme zevkini sunması. Yani siz çalışma odanızda hafif bir müzik eşliğinde çalışırken çocuğunuz kendi odasında kendi tarzına uygun bir parça dinleyebilir. Ya da siz ev içerisinde dolaşırken müziğinizin de size eşlik etmesini diliyorsanız elinizdeki büyük ekranlı uzaktan kumandadan göndereceğiniz sinyallerle bunu kolayca başarabilir ve evin her köşesine müziğinizi de taşıyabilirsiniz.

Ürünle değişik format ve ortamlardaki müzikleri çalmanız mümkün. Daha fazla teknik detay için aşağıdaki yolu kullanabilirsiniz. Ancak ürünün pek de ucuz olduğunu söylemek zor, yaklaşık 1000$' lık fiyatı el yakıyor. Ancak böyle bir cihazı koyabilecek kadar büyük eviniz varsa bunu da düşünmezsiniz herhalde:)))

hhttp://msn.estore.com.tr/estore/product.asp?sku=EK04733&dept%5Fid=43080006&bid=&mscssid=PLACESHOP...&uid=

Hoşcakalın..!

 
Toplam blog
: 410
: 3283
Kayıt tarihi
: 13.04.06
 
 

Bilgisayar, elektronik, internet alanındaki son gelişmeler. Tüketici elektroniğindeki trendler. Otom..