Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Şubat '08

 
Kategori
Güncel
 

Kaçamak ve sonu

Kaçamak ve sonu
 

ERKEK KELBİ


Aşk kaçamağı ölümle bitti, gazetede böyle bir başlık, olay kısaca şöyle gelişmiş evli işadamı ve 3 çocuk babası bir adam ve Moldovalı sevgili, eğlenmişler eve gelinmiş birlikte olacakları sırada adam fenalaşmış ve hakkın rahmetine kavuşmuş.

Şimdi geride kalan eş nasıl bir durumdadır acaba eşinin öldüğüne mi üzülsün, aldatıldığına mı bu durumda Allahından buldu mu demek doğru bilmiyorum, ilişkiyi sorgulamak gerek belki ama aldatılmak insanın ruh düzenini bozar sorgulamalAr başlar , iç çatışmalar falan filan derken psikoloji tamamen gitmiş olur bi de üstüne kötü bir olayla sonuçlanmış ölüm...

Acaba bu türşeylerle kafa yormaya değer mi ama insan hazmedemz ki ee sonrasında bir takım rahatsızlıklar zaten hastalıkların çoğu psikolojik değil midir?
Kişi neden başka yerlere sığınır, tek eşlilikle yetinmez, madem aldatıyorsun ayrıl yoo ben karımı seviyorum, neden aldatıyorsun ozaman ikinci kadınlar bunları bile bile neden o kişilerin hayatlarına ortak olup yuvayı çökertmeye çelışıyorlar.
Büuüklerimizin bir lafı vardır yuva yıkanın yuvası olmaz eee tabi sanki bunlarında çok umurlarında anlık yaşmayı seçmişler belki de kolay yerden para kazanmayı da aynı zaman da yazık ama çok yazık bak öyle ölür gidersin başkasının yatağında geri kalan sevgilide başkasını bulur yaşamını devam ettirir çünkü, alışmıştır bir kere, yaslı eş napcak ya masum çocuklar onlara da allah sabır versin ama unutlurmu bilmem, biraz daha dikkat hem erkekler hem bayanlar bayan bayanın canını acıtıyor değer mi?...
 
Toplam blog
: 42
: 1042
Kayıt tarihi
: 13.02.08
 
 

Hayata olumlu bakmaya gayret eden bir anneyim. 1975 Eskişehir doğumluyum, Anadolu Üniversitesi mezun..