Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Ağustos '11

 
Kategori
Güncel
 

Kaddafi gitti

Kaddafi gitti
 

Kaddafi gitii. Yaşasın emperyalizm.


Ve Arap baharı bir lideri daha koltuğundan etti. Tunus ve Mısır'dan sonra Libya'daki isyan da sonuca varmış gibi görünüyor. 

NATO destekli muhalifler Libya lideri Kaddafi'nin kalesi durumundaki Trablus şehrine girdi ve Kaddaf'nin oğullarını tutukladıklarını belirttiler. Ancak Kaddaf'inin oğlu Trablus'ta ortaya çıktı. Bence muhalifler Kaddafi'nin tuzağına düşmek üzereler. 

Emperyalizmin elini attığı hangi ülke istikrar ve demokrasiye kavuşmuş ki? Alın size taze örnekler önümüzde. Afganistan ve Irak. Bu ülkelerde halen çatışmalar sürmekte ve bu ülkeler halen terör örgütlerinin yuvalandığı ve hayatlarını ikame ettirdikleri yerler olarak göze çarpıyor. Üzülüyorum ki; Mısır ve Libya'yı da kara günler bekliyor. 

Emperyalizmin bu sefer ki hedefi de Arap ülkeleri. Çünkü Arap ülkelerinin hepsi Petrol bakımından çok zengin. Irak, Libya, Suriye buralar petrol yatakları bakımından dünyanın en büyükleri. Böyle olunca da emperyalizmin buralara olan ilgisi de artıyor. 

Benim asıl üzüldüğüm nokta nedir biliyor musunuz? Bizim müslüman kardeşlerimiz maşa oluyor. Elleri ile ülkelerini emperyalizmin kucağına atıyorlar. Onlar ile işbirliği yapıyor ve daha sonra onların kukla hükümetlerini kuruyorlar. Kendi elleri ile ülkelerinin zenginliklerini bu ülkelerin eline veriyorlar. Siz sanıyor musunuz ki; bu ülkeler oradan bir daha çıkacaklar. İngiltere, Fransa, Amerika ve diğer operasyona katılan ülkeler zararlarını buralardan çıkaracaklar. 

Yine de Libya halkına hayırlı olmasını dilerim. İnşallah heşey istedikleri gibi olur ve demokrasiye ve refaha kavuşurlar. 

 
Toplam blog
: 5
: 847
Kayıt tarihi
: 09.01.11
 
 

İstanbul Kültür Üniversitesi Turizm İşletmeciliği mezunuyum,turizm sektöründe çalışıyorum. İnternet ..