Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '16

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadının 9 yaşının altındaki erkek çocuktan ve 90 yaşının üzerindeki yaşlı adamdan çekinmesi gerekmez

Kadının 9 yaşının altındaki erkek çocuktan ve 90 yaşının üzerindeki yaşlı adamdan çekinmesi gerekmez
 

Çekinmesi gerekmez derken bunların yanında çıplak gezecek değil elbette. Yalnız kalabilir, bir evde yaşayabilir, hatta beraber bile yatabilir.

Zira bunlarda cinsellik uyanmaz. Fakat özellikle yaşlıda önceki yıllardan birikmiş tatminsizlik var ve biraz da kişinin karakteri bozuk ahlakı kötüyse rahatsız edici davranışlara dönüşebilir.

Böyle diyoruz ama bir kişiye eşini bunlarla bırak desen kimse bırakmaz. Bir şey olacağı yoktur ama bırakmaz işte. Çünkü namusun zayi olması için illa da kadınla erkek arasında bir şey olması gerekmez. O niyetle dokunmak bile bu anlamdadır.

Ancak böyle de hayat bayağı zorlaşır. Yaşlı ve çocuk bakıma muhtaçtır ve yanında birisinin olması gerekir. Bunların bakımı için bunlara yakın olmanız da gerekir. Belki onları banyo yaptıracaksınızdır. Bu durumlarda kadın mesafe koyamaz. İşte onun için böyle bir yaş sınırı gereklidir. Kadının yakını için bile.

Ondan kaç, bundan saklan, yaşlıdan uzak dur, çocuktan korun… Böyle bir hayat olmaz. Bu kadar da değil yani. Hele de aile içerisinde. Gelin kayın pederini banyo yaptırmak durumunda kalabilir.

Kadının kendi saklanacağı durumlar da vardır. Evde bir çocuk ya da yaşlı varsa bir erkek var gibi davranmayabilir. Yani artık daha rahat hareket etmesi gerekir. Tabii ki çocuk da yaşlı da bazı durumlardan rahatsız olur.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..