Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Ağustos '06

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Kadınlara dair...

Kadınları anlamak zordur derler... Evet erkekler için zor. Biz kadınların olaylara bakışının erkeklerden çok farklı olduğu artık onaylanmış bir gerçek. Öyle de olması lazım zaten, erkeklerle birbirimizi çok iyi anlasak o masum çatışmalar olmaz ve sıkıcı olur herşey. Çünkü biz kadınlar sevmeyiz tek düzeliği, arada ufak tefek kıvılcımlar olsun isteriz. Aşk, kadınların tüm mantıklı düşüncelerini rafa kaldırır oysa. Erkekler kadar yüzeysel yaklaşmadığımız bir konudur aşk.

Kim demiş kadınlar ille de yakışıklı, dürüst veya kariyer sahibi bir insana aşık olur diye. Kesinlikle katılmıyorum. Bazen, havai erkekler daha çekici gelebiliyor kadınlara. Biz kadınlar doğru olanı yapmayı isteriz, evlenilebeilecek türden erkekleri sokmaya çalışırız hayatımıza... Ama hayat süprizlerle dolu ve yarını bilmeden yaşamak gerçekten çok heyecan verici. Ansızın karşına çıkan ,hayatı umursamayan,çılgın,yarını düşünmeden yaşayan, sizi önemsemiyormuş gibi görünen ve size acı çektiren birine sırılsıklam aşık olabilirsiniz. Çünkü ne kadar kabul edemesekte biz kadınlar acı çekmeyi, heyecanı severiz. Örneğin: Size devamlı iltifat eden çiçekler alan, devamlı arayıp mesajlar yollayan bir erkeği düşünün birde sizi ne zaman arayacağı belli olmayan, aklına estiğinde plansızca evinizin önüne gelip kalk pikniğe gidiyoruz diyebilen bir erkeği düşünün... Şimdi ilk erkek tipi sizi aradığında normal karşılarsınız, ama ikinci erkek tipinin arayıp aramayacağını merak edersiniz ve gözünüz hep telefonda olur. Bu belirsizlik ve heyecan içinizi kıpır kıpır yapmaz mı?

Bütün bunlar sadece yaklaşım ve bakış açısı tabi. Herkeste aynı şeyler olur demiyorum. Sadece şu bir gerçek kadınların ne zaman neden hoşlanacağı hiç belli olmaz. Aşk kadında, erkekte de bir karmaşadır...

 
Toplam blog
: 19
: 954
Kayıt tarihi
: 28.08.06
 
 

Evet kendimden bahsetmeliyim. Ben 22 yaşında bir üniversite öğencisiyim.. Her genç kız gibi tabi ki ..