Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Kadınlara son sözü söyleyecek tek bir şey var; o da: Yankı!

Kadınlara son sözü söyleyecek tek bir şey var; o da: Yankı!
 

Konuşacak birini bulamazsa, elindeki telefona konuşur kadın!


Tartıştığınız konu ne olursa olsun, bir kadına karşı kazanmayı, hele son sözü söylemeyi asla beklemeyin. Onlar bizim tam üç katımız kadar kelime kullanır konuşurken çünkü. Bana İnanmayan, bu konudaki bilimsel araştırmalara baksın. Biz koca bir günü ortalama 7.000 kelimeyle idare ederken; normal bi hanfendi, aynı zamana en az 20.000 kelime sığdırır. Konu anlatmaksa, hiçbir kadın bana mısın demez.

O yüzden bizden çok yaşıyorlar ya! Hatun konuşup rahatladıkça, herifin ömrü tükenir!

Hiç öyle düşünüp taşınmayın efenim. Ben sizden önce davranıp, işin çaresini buldum bile!

Çalçene bir duygusal partneriniz varsa, sizse eveleyip gevelemeyi, boş yere nefes tüketmeyi sevmiyorsanız eğer; kaptığınız gibi yengeyi, şöyle bomboş bi araziye, mümkünse dağların, tepelerin en yücelerine götürün! ( Tabii bunu yaparken, trekking, mirekking ayaklarına yatmayı da unutmayın sakın! Yoksa eve döndüğünüzde, pılınızı pırtınızı toplayıp, ananızın yanında alırsınız soluğu! Aman abla uyanmasın!) Ve başlatın bağırtmaya... Hemi de en yüksek desibelinden...

O bağırdıkça dağlar cevap versin, her çığlığı başladığı yere dönsün! hanım kızımız kendi sesiyle kavga etmenin de bir yolunu bulsa da, elbet yorulup pes edecek!

Bekli biraz uzun bekleyebilirsiniz bunun için... Şimdiden uyarmalıyım sizi. Mesela, Şöyle gece yarısına kadar falan!.. E benim aklıma bu kadarı geldi. Gerisini siz hesap edin artık!

İşte size kesin çözüm!

Ama," Yok, ben karıma, sevgilime, kız arkadaşıma kıyamam, onu öyle vara yoğa yoramam " derseniz; o başka tabii. Ama size şu kadarını söyleyebilirim: Merhaba derken bile kurduğu cümlenin sonunu getiremeyen bir leydiyle birlikteyseniz, enin de sonunda yurdumun dağlarıyla ovalarını gezeceksiniz! 

Ya da en iyisi siz ona cep telefonuyla şöyle en kocamanından, afilli bi megafon alın. Konuşacak hiçkimseyi bulamazsa, elindeki telefona konuşur ablam! 

 

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..