Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ağustos '11

 
Kategori
Deneme
 

Kadınları da, Erkekleri de anlamak zordur

Kadınları da, Erkekleri de anlamak zordur
 

Kadınları anlamak zordur.

Neden?

Bir defa kıskanç olurlar. Eşlerini tüm olur olmaz tüm kadınlardan kıskanırlar.

Ayrıca sevgileri genelde şartlıdır. “

Seninle evlenirim” derler bunun ardından “ancak” ile başlayan “şunu yaparsan bunu yaparsan diye başlayan cümleler kurarlar. Bu cümlelerdeki fiiller yapılamazsa, sizi çok seven kadın birden sizi sevmez olabilir. Sevgileri birden bitebilir.

Bu ruh halini anlamak mümkün müdür?

Kadınlarda bunlar var, erkeklerde anormallik yok mu?

Yaş 40 ı geçince hanımı da 40 lı yaşlarda olduğu için, erkek etrafındaki daha genç kadınlara bakmaya başlar. Bu etrafındaki genç kadının amacı, genelde adamı karısından boşatmaktır. Bazıları başarılı da olur. Para pul için kadın kendisinden 15-20 yaş büyük bir adamla evlenir. Bu günlerde medyada bunun canlı örnekleri de var. İsim vermeyeyim. Ama siz tam tersini yani parası pulu için kendisinden 20-30 yaş büyük birisi ile evlenen bir erkek gördünüz mü hayatınızda?

Göremezsiniz.

Kadınlar eşlerinden ilgi, şefkat, sevgi isterler. Ama bunlar yetmez doğum gününde, evlilik yıl dönümünde pahalı hediyeler alırsanız, kadınlar bunlara hiç hayır diyemezler.

Evliliklerin olmasa olmazı gelin-kaynana çekişmesidir. Damat-kayınpeder arasında hiç sorun olduğunu duydunuz mu? Onlar gül gibi geçinir giderler, hep iyi anlaşırlar. Neden acaba?

Evin içinde, eşofman giyen yani kapalı giyinen kadın, olur da kocası evde olmassa, dışarı çıkması gerekse, mesela markete gitmesi gerekse, açık, dar, kısa giyer. İster istemez ona bakan bir erkek olursa da “Neden bakıyorsun, dağdan mı geldin?” onu paylar. Hatta kocalarına söylerler kavga çıkmasına sebep olabilirler. Aslında amaçları “baktırmak” değildir belki de. Ama o şekilde giyinen kadını gören erkeğin beyni aynı şeyleri düşünmemektedir.

Burada yazılanlar yüz de yüz doğrudur diye bir şey yoktur.

Bilindiği gibi istisnalar kaideyi bozmaz.

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..