Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Eylül '07

 
Kategori
Mizah
 

Kadınların gecelikleri neden dekoltedir?

Kadınların gecelikleri neden dekoltedir?
 

Bu bloğun resminde gördüğünüz bir kadın geceliğidir.

Bakın nasıl kısa? Nasıl tahrik edici?

İşde kadınlar bunları geceleri giyiyorlar.

Peki bunlar;

Neden bunlar kısadır?

Neden dekoltedir?

Neden rengarenktir?

Birileri mi görecektir pijamayla kadını? (Kocasından başka)

Yazın yazlığı, kışın kışlığı, ortak özerliği hepsi dekolte, her bir şeyler fırlayacakmış, çıkıp gidecekmiş gibi durur kadınların gece yatarken giydikleri elbiselerde.

Al mesela birinin pijamasını yada geceliğini, vitrin süsü yap. O derece seksi, dantelli rengarenk gecelikleri oluyor yani.

Ne diye üretiyorlar kadınlara bu sözde sempatik; ama seksi pijamaları yada gecelikleri bilmiyorum. Ama belli ki talep var. Talep olmadan arz olmaz.

Onlar öyle giyinince, inanın benimde aklıma, inadına Avrupa yakasındaki Abuzer’in çizgili pijamlarını giymek geliyor. Zaten onlarda yok satıyormuş. İstanbul’da bir dikkanın vitrininde gördüm. “Abuzer pijaması geldi” ibaresini asmışlardı.

Kadınların gecelikleri rengarenktir, erkeklerin ki Abuzerin’ki gibi çizgili olur. Ama erkek de mutlaka iki yan kol, bir yaka cebi olur. Bazen bu yetmezmiş gibi, alt kısmına da iki cep koyarlar. Sanki erkekler,gece yatarken devamlı ceplerine bir şey koyacakmış gibi, cep olmadan olmaz.

Kadın yatağına bir bayan olarak girer. Blog resmine bakın. Kadının giydi böyle kısa olunca, kadın yatınca bacakları açıkta kalır. Oldu mu şimdi?

Sokağa çıkarken kadın ne kadar şıksa, gece de o kadar şıktır. Öyle mi olmalıdır?,

Türk filimlerinde, yabancı filmlerde görürüz. Kadın yatmadan önce makyaj yapar. Yani uyurken de mi birileri görecek kadını? Nedir bunların nedeni anlayan var mı?

 
Toplam blog
: 718
: 2690
Kayıt tarihi
: 13.07.06
 
 

Tıp alanında doktor olarak çalışmaktayım, beyin cerrahi uzmanıyım..