Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ocak '12

 
Kategori
Deneme
 

Kadınlarla konuşmayın!

Kadınlarla konuşmayın!
 

(Ya bu toplumu düzelteceğiz, ya da bizi düzeltecekler!)

Erkek milletinin kadınlara düşkünlüğü ayarımızı bozdu. Kadınlara gösterilen bunca ilginin bir nedeni vardır umarım. Burada âşıkların, şairlerin büyük suçu olmalı. Kadınları bize bulunmaz Hint kumaşı olarak anlattılar. Bu işi yaparken de galiba şeytandan yardım alıp aklımızı çeldiler.

Bir kadında, bir erkeğin hayatının yarısı olmasını sağlayan ne var Allah aşkına! Hatta bazı düztabanlar kadın için hayatın yüzde doksanı diyorlar. Desenize Allah baba kâinatı yaratmak için boşa uğraşmış. Demek ki dağı taşı yaratacağına bu iğde bacaklılardan kucağımıza üçer beşer tane atsaydı daha fazla minnettar olacaktık!

    Dinen böyle, ahlaken şöyle ama yani kardeşim ben dindar değilim, üstelik ahlaksızım; yine de ters geliyor bu kadar yalakalık, yalamalık! Şeytan kötü lakin terbiyesiz değil anlayacağınız. Ama yüzyıllardır bu böyle. Erkekler kadınların affedersin kıçını yalıyorlar.

    Zaten nerede manyaklık varsa yüzyıllardır böyle. Erkekler, üstelik oyluk kemiğinden yaratıldığı söylenen, bazılarına göre saçı uzun aklı kısa (böyle şeylere inananlar salaktır tabii ki) kadınların karşısında neler yapmazlar ki. Yalvarır, dil döker, kılıktan kılığa girer, ayaklarına kapanır, reddedilince köpekleşir, istediğini alınca döverler… Hepsi onursuzca. Peki, niçin? Güya bir anlık zevk, sözde mutluluk için.

     Siz erkekler kadınlara karşı davranışınızı normal görüyor musunuz? Sizce burada bir gurursuzluk yok mu? Kızmaca yok. Korkut burada. Puşkin tarzı Rus ruleti yapalım isterseniz. Sizin varlığınız ağzınızdan ve affedersin şeyinizden mi ibaret

  Âlemin en gurursuz yaratığı bendeniz hiçbir kadına “Lütfen” dahi demedim. Hiçbir teklifimi yinelemedim. İlk evlenme teklifimi bir kez söyleyip hayır cevabı aldığımda o kadını iki saat içinde unuttum.

    Niye alçalıyorsunuz bu kadar ya! Onlar önemliyse siz de değerlisiniz. İnternette bir kadının 3000 tane erkek hayranı var. Bunlar erkek değil ki, erkekliğin yüz karası; 3000 tane salak yani! Lan oğlum 3000 erkeğin hayran olacağı kadın daha yaratılmadı. Zevksiz şeyler sizi! Eşeğe bile hayran olursunuz!

    Yüz çeşit tatlı var ama dondurma yalıyoruz. Yirmi çeşit spor var ama futbol oynuyoruz. Dünyanın bin bir çeşit zevki var ama haydi yârim turizmle et/but vadilerine kurbağa safarisine gidiyoruz. Tanrı evreni boşa yaratmış. Erkeklere yemek, kadın ve futbol ver, tamam.

   Kadınlar işi bilmiyorlar. Ben olsam böyle erkeklerin boynuna bir de yular takarım. Tepe döndü yaylasının sığırları gibi nere çekseniz gelirler. Hatta çekmenize bile gerek yok; arkanızdan Fizan’a bile giderler.Be Allahın adamları, kadın hayatın yüzlerce alternatifinden sadece biridir. Siz onlara gitmediğiniz zaman onlar size gelecektir. Ben 55 yaşındayım, tanımadığım bir kadının bana gelerek benimle konuştuğunu (sohbet, tanışma, muhabbet anlamında) hatırlamıyorum. Herkes onlara gidiyor zaten, niye bana gelsinler ki.

    Eeeee bu ortamda doğal olarak kadınlar onurlu erkek arıyorlar ama tabii ki bulamıyorlar. Çünkü onurlu erkekler(!) yırtık donlu Kleopatra’nın hayran sayfasındalar hahahahahahahaha!

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..