Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '17

 
Kategori
Güncel
 

Kafasının Kutru

Kafasının Kutru
 

Projeler, projeler, projeler. Büyük projeler, orta projeler, küçük projeler. Yatırım, yatırım, yatırım. Büyük yatırımlar, orta yatırımlar, küçük yatırımlar.

Yerli tank, yerli helikopter, yerli uçak, yerli savaş gemisi, yerli denizaltı, yerli İHA lar. Yerli otomobil. Rusya’yı, Kafkasları Avrupa’ya bağlayan enerji hatları.

Üçüncü köprü, üçüncü havaalanı, hep dünya çapında veya Avrupa çapında yatırımlar. Hepsi Türkiye’ye çağ atlatacak projeler.

Çamlıca’da TV vericilerini bir yerde toplayan modern yeni kule. Ankara, İstanbul, İzmir, Konya, Eskişehir vb birbirine bağlayacak hızlı tren projeleri. Taksim’de yeni Atatürk Kültür Merkezi yatırımı. Boğaz’ın altından demir yollar, denizin altın araba yolları.  Say say bitmez, saymakla bitmez, durmadan yenileri geliyor, Allah’a şükür hepsi de hayata geçiyor, hepsi de bir bir gerçekleşiyor. Türkiye’de bir şeyler oluyor, bir şeyler değişiyor, hem de hızla.

Bir liderin çok iyi bir tahsili olmayabilir. Lisan da bilmeyebilir, hatta bilgisayarı da çok iyi kullanamayabilir. Ama kafasının kutru (çapı) geniş olmalı, uzağa bakabilmeli ve bir de geniş açılı bakabilmeli.

Yaza yaza yaz geldi, pazara kiraz geldi. Daha yazacaktım ama, mürekkebim az geldi.

 
Toplam blog
: 326
: 941
Kayıt tarihi
: 10.03.11
 
 

Okullar: TED Ankara Koleji, ODTÜ, Bogaziçi Üniversitesi (Master) İş Hayatı: Philips, Anadolu Endü..