Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Ağustos '16

 
Kategori
TV Programları
 

Kalbimdeki Deniz dizisi Fox ekranlarında olacak

Kalbimdeki Deniz dizisi Fox ekranlarında olacak
 

Kalbimdeki Deniz Dizisi izle


Fox Tv'nin dizi atılımı son sürat devam ediyor. Bu sefer yine bir aşk dizisi bizlerle olacak. Bu yapımda kadınlara yönelik bir dizi olacağını düşünüyoruz. Dizinin adı "Kalbimdeki Deniz" oldu. Dizinin oyuncu kadrosunise bir dönem önce şarkıcılıktan dizi oyunculuğuna devşiren Kutsi oldu. Kutsi'ye dizide eşilik edecek kadın oyuncular Özge Özberk ve Yeşim Ceren Bozoğlu oldu.

Yeşim Ceren Bozoğlu ismi enteresan bir isim. Geçtiğimiz dönem O Hayat benim adlı dizide rol alan oyuncu yönetmen ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle diziden ayrılmıştı. Şimdi Kalbimdeki Deniz Dizisi ile ekranlara gelecek olan oyuncu aynı yapım şirketi olan Pastel Film ile devam kararrı aldı. Ayrılık kararı olaylı olmuştu ama görünen o ki aradaki buzlar erimiş. Gerçi oyuncunun problemi O Hayat Benim'in yönetmeni ile olduğu konuşuluyordu. İşin ilginç yanı oyuncu aynı şirket ve kanal ile yola devam ediyor olması.

Kalbimdeki Deniz diğer Kutsi dizileri gibi sakin bir havada mı geçecek ? En son rol aldığı yapım olan Beyaz Yalan ile sakin bir iş adamı görüntüsü sergileyen oyuncu şimdi nasıl bir karakter ile karşımıza çıkacak. Siz blog yorumcuları ne dersiniz Kursi oyunculuk kariyerine devam etmeli mi ? Oynadığı dizileri nasıl buluyorsunuz ? Dizi hakkında detaylar için dizinin fan sitesini ziyaret edebilirsiniz...

Kaynak : http://kalbimdekidenizizle.blogspot.com

 
Toplam blog
: 14
: 1383
Kayıt tarihi
: 13.01.16
 
 

Medya ve televizyon sektöründe  yer alan hemen hemen her diziyi takip etmeyi seven birisiyim. Bun..