Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Temmuz '06

 
Kategori
Hamilelik Öncesi
 

Kaldı 6 hafta...

Kaldı 6 hafta...
 

Normal sartlarda 6 hafta kaldi bebeğimizin dünyaya gelmesine. Artık doğum yapacağımızz hastane belli. Doğum sonrası ilk 6 aydaki giysiler büyük ölçüde tamam. Hastaneye giderken götürülecek çantamız büyük ölçüde hazır. Yatağı, dolabı, nevresim takımları tamam. Havlusu tamam ama, küvetini henüz almadık.

3 hafta sonra yine gidecegiz doktorumuza ve sezaryen olacaksak, muhtemelen dogum haftamiz belli olacak. Normal dogum yapacaksak, o kontrolden sonraki 1 haftadan sonra her an bekleyebiliriz.

Hala oglumuzun bir ismi yok ama. Muhtelif isimlerden bir tane secebilmis degiliz. Son ana kalacak galiba..

Artik annemizin, daha az hareket edip, daha cok dinlenmesi lazim. Sola yatarak dinlenmelerin, bebegin daha iyi beslenmesini sagladigi soyleniyor. Bugüne kadar beslenmemize dikkat ettik. Gebelik sekerimiz olmasi da etkendi tabi. Kalan sürede de irademizi kullanacagiz. Oglumuz 2275 grama ulasmis ki bu, normal sinirlar dahilinde bir deger. (34. haftada bebekler genelde 1800 ila 2500 gram arasi oluyorlarmis)

Onümüzdeki ay bugünlerde, belki de oglumuzu kucakliyor oluruz. Allah bilir tabi. Dualarim oglumuzla. Annemize de kolayliklar diliyorum. Bana da sakinlik ve sagduyulu hareket etme bilinci ver Tanrim...Oglumuzu kucaklayip, sana sukredecegimiz günü sabirsizlikla bekliyoruz..

Dogum oncesi son kontrollerimiz ve dogumdan sonraki deneyimlerimizi de paylasmaya devam edecegim...

 
Toplam blog
: 66
: 2742
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

MBA değil ama HBA (Herşeyi Bilen Adam) yapmış birisiyim. Hemen her konuda fikrim var ama hiç fikr..