Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ekim '14

 
Kategori
TV Programları
 

Karagül Dizisi Yunanistan Fethine çıktı

Karagül Dizisi Yunanistan Fethine çıktı
 

Karagül dizisi Ece Uslu, Yavuz Bingöl, Özlem Conker, Mesut Akusa, Özcan Deniz, Şerif Sezer gibi güçlü isimlerle ekranda yüzünü 2013 Mart ayı itibarı ile Türk seyirciye gösterdi. Senaryosunu Erkan Birgören yazıyor, yönetmen ise Murat Saraçoğlu’dur. Yükselen reytingleri ile dikkat çeken dizi şimdilerde Yunanistan’da izlenmeye başlayacak.

Türk dizilerini çok seviyor Yunanlı izleyiciler, bu diziye de gereken değeri verecektir. Ama ister istemez aklımızı “reytingleri ne olacak? ” düşünceleri kurcalıyor. Karadayı’nın Yunanistan’da yeri göğü inlettiğini sık sık dile getiriyoruz. Şu sıralar ekranlarda “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” kendini gösteriyor ve final yapmak üzere. Sevilen Türk dizisinin finali sonrası Fox Tv’nin reyting rekortmeni dizisi Karagül, Yunanistan’ın Star televizyonunda ????? ???????????? adı ile 28 Ekim Salı günü izleyici ile buluşacak. Karagül’ün Yunanistan’da nasıl yankı uyandıracağı merak konusu oldu.

Şu sıralar Fox ekranlarında Karagül dizi 3. sezonunu yaşıyor, Cuma günlerinin en çok izlenen dizisi durumunda. Bu başarıyı aynı şekilde Yunanistan’da da göstermesini bekliyorum. Bir kadının 180 derece değişen hayatının ilgiyle izlendiğine hepimiz şahit oluyoruz.

Yurtdışında Afganistan, Bulgaristan, Hırvatistan, Gürcistan, Irak, Pakistan, Sırbistan, Ukrayna’da beğenilerek izleniyor. Türkiye ve diğer izlendiği ülkelerdeki başarısını Yunanistan’da da sürdürmesini bekliyorum.

Türk dizilerinin Yunanistan başarılarını kültürel, duygusal olarak da birbirine benzer toplumlar olmamıza bağlıyorum. Kırsalımız, kentselimiz, yemeğimiz, müziğimiz, duygularımız v.s hep Akdeniz kokuyor. Haliyle Yunanistan ve Türkiye’nin ortak pek çok noktasını dizilerde de bulması çok da şaşırtıcı olmasa gerek.  

İşte bu benzerlikleri içinde barındıran Karagül’ün Yunanistan’da başarılı olacağına inanıyorum. Bu haber Dünya dizi sektörünün ilklerine yerleşmek üzere olan ülkemiz içinde oldukça sevindirici. Haydi, bakalım Karagül, Yunanistan’ı da kendine hayran bırak!

Hayatta hayranlarınız çok olması dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

 https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fba%C5%9Fa/145170645649459

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..