Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mayıs '11

 
Kategori
Blog yazarları tartışıyor!
 

Kaset değil CD skandalı

Kaset değil CD skandalı
 

Ülkemizde kaset skandalları gündemden hiç düşmüyor. CHP lideri Deniz Baykal yıllardır sürdürdüğü parti başkanlığından istifa etmek zorunda kaldı. Bugünlerde MHP'nin önemli isimleri kaset şantajlarıyla istifa etmek zorunda kaldı.  

Siyasette etkin kişilere nasıl böyle bir kumpas kurulabiliyordu. İşin ilginç kısmı AKP kadrosundan kaset şantajına maruz kalan kimsenin olmayışıdır.  

Teknoloji ilerledi mertlik bozuldu. İstenilen kişilerin telefonları dinlenebiliyor , en özel anları görüntülünebiliyor. Bunu koz olarak kullanarak istediklerini yaptırabiliyorlar. Sadece siyasiler için değil çekilen çıplak fotoğraflar yüzünden kaç genç kızımızın zorla fuhuşa yönlendirildiği haberlerini çok sık görebiliyoruz.  

Çekilen görüntülerde siyasiler eşlerini aldatıyorlar. Siyasilerimiz de her erkek aldatır sözünü desteklemek istercesine eşlerine verdikleri sadakat yeminlerini unutup farklı heyecanlarla mutluluk duymaya ihtiyaç duymuşlar.  

Bu kadar profosyonel gerçekleştirilen çekimlerin arkasında çok iyi organize olmuş güçler var. AKP hükümeti bu skandalların üzerine gidip suçluları cezalandırmadıkça AKP destekli operasyonlar olmadığını kanıtlayamaz. Çekimlerin yapıldığı ev veya otel odasına kamerayı yerleştirmek için girebilecek kişiler güvenlik kameralarından hatta mobese kameralarından tespit edilemez mi? Bu kadar vurdumduymaz davranan hükümet neden bu olayı kimlerin ne amaçla gerçekleştirdiğini öğrenmek için emniyet ve istihbarat birimlerini görevlendirmiyor. Amerikadan yüklenen bu videoları kimin yüklendiğini neden Amerikaya baskıda bulunup kimliklerini tespit ettirmiyorlar.  

Çekildiği görüntüler kameranın hafıza kartından bilgisayara aktarılarak video paylaşım sitelerine eklenebilir. Kaset skandalı diyoruz ama ilerleyen teknoloji ile yıllardır kasetler kullanılmıyor Compact Disc- CD kullanılıyor. CD'nin kasetten farkı ise iki taraflı kullanılamamasıdır.  

 
Toplam blog
: 161
: 1259
Kayıt tarihi
: 03.05.11
 
 

İzmir Karşıyaka'da yaşıyor Maliye mezunu http://www.karsiyakahaber.com/ yazarı   ..