Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Ağustos '09

 
Kategori
Futbol
 

Kesin bir fikir edinemedik

Kesin bir fikir edinemedik
 

Görsel, Milliyet Gazetesi İnternet sitesinden alınmıştır.


Bu sene 41. si düzenlenen T.S.Y.D. Ege Dostluk Turnavasını, finalde penaltılarla Karşıyaka'yı 4-3 mağlup eden Altay kazandı. Siyah- beyazlılar, bu anlamlı kupayı 15. kez müzelerine götürdüler.

Biz, İzmir ve Ege sevdalıları, merakla bekliyorduk aslında bu maçları.

Bu seneki turnuvaya Altay, Karşıyaka, Bucaspor ve Çanakkale Dardanelspor katıldılar.

Aslında önce Göztepe vardı ancak sarı- kırmızılılar kendi liglerinin başlangıç tarihinin Bank Asya takımlarından farklı olmasından dolayı turnuvadan çekildiler. ( Yani Göztepe yönetimi resmi olarak bunu söyledi.)

Bunun üzerine Göztepe yerine Çanakkale Dardanelspor katıldı.

Maçlara genel olrak bakarsak, hiç bir takım için kafamızda bir fikir beliremedi.

Ben Bucaspor'u daha hazır buldum.

Takımlar, bu turnuvada oyuncularını denemeyi sürdürdüler. O yüzden de tam bir fikir edinemedik.

Karşıyaka'da Emrah final maçında oyuna girince Kaf Kaf'ın şekli şemali değişti. Kendine geldi. Yeşil- kırmızılılar çok transfer yapmak zorunda kaldılar. Bu oyuncuların uyum sorununun aşılması önemli. Ancak, Karşıyaka hala gol bulmada çok zorlanıyor. Geçen seneki hastalık da buydu, biliyorsunuz.

Altay'da oyuna 87. dakikada da girse Alp Erdem dikkat çekti. Genç Abdülkadir, iyi bir yetenek. Mehmet Sak'da çok genç bir oyuncu. Yalnız o hakemle konuşma olayını bitirecek. Rakibin hem ayağına vur, hem de hakemle konuş, bunlar olmaz.

Altay'da daha Tiago, Molina, Şehmus gibi isimlerin de takıma gireceğini unutmayalım. Tabii, Şehmus ligde de böyle ucuz kırmızı kartlar görürse Altay'a hiç bir faydası olmaz.

Yine de ben Bucaspor'un daha hazır olduğunu söyleyip yazımı bitireyim. Siz sonuçlara aldanmayın. Ne de olsa bunlar hazırlık maçı. Skorlar yanıltıcı olur.

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..