Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

26 Ağustos '16

 
Kategori
Siyaset
 

Kılıçdaroğlu'na saldırı sonrası Milli Mutabakat şart.

Kılıçdaroğlu'na saldırı sonrası Milli Mutabakat şart.
 

Biden; "Türkler, IŞİD'i çıkarmak için ne kadar süre gerekiyorsa o kadar Suriye'de kalmaya hazır.",,

Biden'in sözleriyle başlamamın nedeni şu; Cerabrus'a gerçekleştirilen hava saldırısı sonucu IŞİD'e ait silah ve muhimmat noktaları yok edilerek IŞİD'in sınırımızdan uzak bir yere çekilmesi ve saldırıdan bir gün önce Barzani'nin ülkeye gelişinin tamamen Amerika'nın güdümü ile gerçekleşen ve IŞİD'in varlığı yok edilmek istenmemesi de Amerika'nın isteği doğrultusunda olduğu ve de Ortadoğu projesinde gerektiğinde IŞİD'i tekrar kullanacağını düşündüğümden dolayı ve en önemlisi Amerika ülkemizi komplo teorileriyle istediği şekilde yönlendirdiği kısırdöngülü politikalar nedeniyle dün akşam itibariyle ne haber ne tartışma programlarını dahi izlememe kararı almıştım ta ki Kılıçdaroğlu'na yapılan terör saldırısı girişimi haberi duyana kadar.

Başta IŞİD olmak üzere tüm terör örgütlerini Amerika istemiş olsa üç günde sıfırlayabilir ama BOP bağlamında taşeron olarak bugüne kadar kullanmış olduğu gibi bundan sonra da kullanacağı için sıfırlamak istememektedir.

Biden'in sözleriyle zaten herşey anlaşılıyor. Amerika ne isterse o oluyor.

Kılıçdaroğlu'na yapılan saldırı girişiminden sonra kayıtsız kalamadım ve tekrar gündemleri takip etmeye başladım..

Kayıtsız kalamıyorsunuz.

Kayıtsız kalmak ne mümkün! 

Türkiye'nin ilk siyasi partisine böylesine çirkin saldırıyı kınıyor ve terörü lanetliyorum.

Amerika tarafından örgütlendirilen terör örgütleri dönüşümlü olarak ülke üzerinde saldırılar düzenliyor ve ülkeyi tıpkı 2001 ekonomik krize benzer büyük bir ekonomi kaosa süreklemeye çalışarak uluslararası borsa döviz faiz tuccarları olası bir kaostan büyük ölçüde yararlanacaklarını düşünuyorum.

15 Temmuz kanlı darbe girişimi kaosun başlangıcı olarak düşünürsek, bugün Kemal Bey'e yapılmak istenen terör saldırısı kaosun tetikleyici unsuru olarak düşünülebilir.

15 Temmuz'da Erdoğan'a bugün Kemal Bey'e yapılmış olan saldırıları ortak zeminde ele aldığımızda karşımıza gene ABD-CIA terör uzantıları çıkmaktadır. 

Hedefte olan ekonomik krizin yaşanmaması ve ülke halkının daha çok fakir duruma gelmemesi daha fazla hayal kırıklığı yaşanmaması için lütfen 16 Temmuz gününde olduğu gibi tüm partiler yanyana omuz omuza durarak duruş sergilemelerini istiyoruz.

Az önce de Cizre saldırısı haberini aldık. Yine polislerimiz şehit edildi, yine analar ağlıyor.

Biz olalım..

Birlikte olalım..

Birlikte üreten ülke olalım..

Gerekirse Milli Mutabakat Hükümeti kuralım!

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..