Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Aralık '09

 
Kategori
Blog
 

Kınalarınızı yaktınız mı?

Kınalarınızı yaktınız mı?
 

Hiç kasmadan soruyorum siz sözde Ergenekon yapılanmasını ortaya saçan bu işin hukuksal boyutunu inceleyen ve suç isnat eden kişiler kimin kayığı ile hareket ediyorsunuz ? Şanlı ve üstün başarılı olan bir askerin intiharından hem de ailesinin gözü önünde kafasına sıkarak intihar etmesinden ne kadar zevk aldınız ? Sözde bağımsız olduğunu iddia eden bu savcılar kimin emrindedir. Bu ordu düşmanlıkları nereden gelmektedir? Bu rezalete bu kepazeliğe dur diyen olmayacak mı?. Teröristler şanlı törenlerle karşılanırken, ordumun şanlı subayı bunlaramı reva görülecek?

Ama herşeyin bir dayanacağı sınır vardır. Ve bu sınır anormal derecede gerilmiş durumda. TSK'ya yapılan her saldırıda kendi tabutlarına bir çivi çakıyorlar. Askeri halk nezdinde karalama peşinde olan bu hainler bunun hesabını yine halka vereceklerdir. Şimdi söyleyin lütfen Ali Tatar yarbayı kim öldürdü ?

Cevap veriyorum., Kürtçüler , Liboşlar , Açılımcılar, Fetocular ve onların peşinde dolanan siyasetçiler.

Şanlı ordumun bu askerinin intiharından sizler sorumlusunuz.. Her türlü akademik donanıma sahip bir beynin kaybından siz sorumlusunuz. Ama sizin Ahmet Türk'ünüz var , sizin dağdan inmiş teröristiniz var, sizin İmralıdaki can yoldaşınız var.

Bu ülkede hain kim? Onuru için hiç düşünmeden kafasına sıkan subayım mı? Yoksa ülkemi her türlü temelde bölmeye çalışan siyasiler mi?

VATAN SAĞOLSUN !.....

 
Toplam blog
: 11
: 610
Kayıt tarihi
: 26.11.09
 
 

İstanbul'da doğdum,Edirne'de büyüdüm.Sonra İstanbul maceram başladı.Büyüdüm Edirne'ye üniversiteyi o..